Michael Meyerheim fra TV2 Charlie

Michael Meyerheim

Om at være sig selv

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af Michael Meyerheim

Michael Meyerheim foredrag
- Om at være sig selv og om at være mig

Michael Meyerheim foredrag om at være sig selvMed Michael Meyerheim får du en af vore bedste foredragsholder, konferencier eller facilitator. Michael Meyerheim er indbegrebet af god fortællekunst og journalistisk, som på hyggelig og underholdende vis fascinerer og fanger sit publikum. Med sin store erfaring og professionelle indsigt, er Michael blevet eksponeret på TV gennem de sidste 31 år. Så han er om nogen en kendt og skattet TV-vært. Ja, man synes næste, han altid har været der! Michaels TV karriere startede tilbage i 1988

Et foredrag med Michael Meyerheim tager således naturligt udgangspunkt i TV. Han fortæller, om de mange personligheder han har mødt og interviewet. bl.a. Victor Borge, som Michael har af adskillige møder med. Disse mange forskellige personligheder, har Michael forstået at give publikum et nuanceret billede af. Alle har en historie, men ikke alle forstår som Michael, at få den frem.

Grundlaget for dette giver Michael publikum et indblik i, ved at fortælle om sit værdisæt og sin indstilling til livet - både det offentlige på skærmen og det private uden for rampelyset. Det er at gøre sig umage, være tro mod sig selv, ikke påtage sig en anden rolle eller være overfladisk. Man skal kunne se alt det sjove i tilværelsen og ikke bekymrer sig alt for meget.

Således fortæller Michael om sine oplevelser i samarbejdet med forskellige mennesker og værdier der betyder noget for ham, og især evnen til at være sig selv.

Michael fortæller også i sit spændende foredrag at han på det personlige plan faktisk er født uden den store selvsikkerhed, hvilket man nok ikke skulle tro. Han beretter også for publikum om en dramatisk familiehistorie, og hvilken betydning, den har haft for ham.

Michael Meyerheim - den første af sin slags

Han fik sit gennembrud på TV i 1988 som den første vært på "Lykkehjulet" og dermed en af de første værter på TV 2 overhovedet. Han blev siden vært på "Eleva2ren" og den første vært sammen med Cecilie Frøkjær i 10 på ”Go’morgen Danmark”. Siden 2006 har Meyerheim været vært på programmet ”Spørg Charlie” Michael fik sit eget talkshow efter amerikansk forbillede: "Meyerheim", der desuden var Danmark første talkshow. I dag forholder Michael sig med et glimt i øjet til at være gået i den tredje alder og fortsætte med at være nysgerrig.

Vidste du det?

Michael hedder i virkeligheden Carsten Michael. Da han startede som skrivende journalist, kunne redaktøren ikke holde styr i to fornavne. Derfor valgte Michael - så Michael.

Som impresario var mit første møde med Meyerheim tilbage i slut 80'erne. Jeg lavede et "Lykkehjuls arrangement" med ham til de hedengang populære Kammeratskabsaftner i Herning Hallen. Han gjorde et stort indtryk på mig fordi: Denne berømte og moderne Københavner viste mig en "dims” i sin jakkelomme. Når han trykkede på den, ja tænk så blinkede lyset på hans bil og dørene låste. Mageløst, sådan en tingest havde man aldrig set før.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Michael Meyerheim - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Michael Meyerheim

Klik på foto og download i fuld størrelse.

Pressefoto 1 af Michael Meyerheim 2400x1535 pixels

Michael Meyerheim pressefoto 2 på 3189x2126 pix