Preben Mejer

Den bedste computerhjerme og IT-spåmand

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Preben Mejer

Danmarks bedste Idé

 preben-mejer-tdc-it-spaamand-foredragsholder

Preben Mejer sætter den teknologiske overligger

"Udviklingen går utrolig hurtig, og der er ingen tegn på at tempoet bliver sat ned. Tværtimod. Om få år bruger vi dagligt ting, som ingen eller kun ganske få har tænkt på i dag.

Det gælder især på IT-området. Ny viden og ny teknologi udvikles hver dag og ny kendt viden bliver dagligt bragt ind i nye sammenhænge. Derfor ligger der nogle store forretningsmæssige muligheder i at have retten til sin viden og den teknologi, man har udviklet. Enten fordi man som virksomhed selv kan bruge den, eller fordi andre vil have en interesse i at få adgang til denne viden.

Selv om viden og teknologi udvikles i et stadig hastigere tempo og fokus er på innovation, må man ikke overse muligheden for og potentialet i at sikre sine rettigheder. Her kan ligge et stort forretningsmæssigt potentiale". (citat af Preben mejer)

Preben Mejer er uddannet som noget så uelektronisk som boghandler, men i starten af 80’erne blev det klar for ham, at der var mere fremtid i at sælge pc’er. I 1983 grundlagde han DanaData, der blev Danmarks største IBM forhandler og landets største leverandør af pc’er. preben-mejer-tdc-it-spaamand-foredragsholderMed hans flair for at spå om danskernes behov og ønsker inden for IT blev DanaData til en milliard-forretning, der i 1994 blev købt af Tele Danmark, der klogeligt gjorde Preben Mejer til udviklingsdirektør. Kort herefter startede Preben TDC Internet, som idag er Danmarks største Internet udbyder med over 1200 medarbejdere.

Han er bidt af internettet og fremtidens pervasive cumputing (computere integreret i vores hverdag og omgivelser), hvilket har fået ham til at etablere Innovation Lab Katrinebjerg, der har som vision at tegne udviklingen inden for pervasive computing og IT i Danmark. Hans enorme viden og fantastiske evne til at formidle den har gjort ham til både en eftertragtet foredragsholder og et af landets mest travle bestyrelses- og rådgivningsmennesker med engagement i bl.a. Alexandra Instituttet, Ålborg Universitets Tænke-Tank og mere end 15 poster i nævn, råd og bestyrelser – herunder Dagbladet Børsens Advisory Board og Internet Ventures Scandinavia, Danmarks førende venture-kapital virksomhed.

For Preben Mejer er IT en seriøs business og som tilhører til hans foredrag bliver man hurtigt fuldstændig fængslet af hans engagement og indsigt i den nyeste teknologi og din virksomheds muligheder for at udnytte dens potentiale forretningsmæssigt. Preben Mejer er et internationalt anerkendt unikum, og meget efterspurgt som foredragsholder i en verden, vil alle er i berøring med på både godt og ondt.

Preben Mejer

Preben Mejer taler bl.a. om:

  • Alt inden for IT og den elektroniske fremtid.
  • Pervasive Computing, den næste store bølge i IT udvikling.
  • Den teknologiske udvikling, hvad kommer efter PC’en, TV, og Web. 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Preben Mejer - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send