Jette Torp sangerinde lavede Musik og Fis med Finn Nørbygaard

Jette Torp

Jette Torp er mere end Musik & Fis

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning eller kirkekoncert med Jette Torp

Jette Torp er mere end musik og fis

Booking af musik og underholdning eller kirkekoncert med Jette Torp 

jette-torp-solist-sangerindeSiden 1994 har Jette Torp indtaget de største scener med stor succes, ligesom Jette Torp's otte albums "Here I Am", "What If I Do", "New Tracks", "Snowflakes", "Past the point of rescue", "Close to You", "Mikrofonsangerinde" og "Der er ingenting i verden så stille som sne" der tilsammen har solgt mere end 200.000 eksemplarer.

Succesen med de store shows, Musik og Fis i 1994/95 samt sit eget It`s Showtime Folks i 1995 var massiv. Da Jette Torp i 1998 valgte at "sadle om", og i samarbejde med Jan Glæsel udgav sin første CD, skulle dette også vise sig at være en aldeles farbar vej for den århusianske pige, der med denne CD cementerede, at hun først og fremmest er sangerinde. Siden er det blevet til endnu to CD` er samt adskillige store koncertturneer, hvor Jette Torp, som én af de få, mestrer kunstnen både at være sanger og entertainer, kraftfuld og inderlig, intens og udadvendt.

Det er også disse talenter Jette Torp benytter sig af i sine lukkede shows. Her har hun i flere år været en utrolig populær kunstner ved firmaarrangementer o.l., når hun med pianist el. band boltrer sig i så forskellige genrer som pop, jazz, swing, blues og rock for ikke at tale om det irske "touch", som de senere år har fundet vej ind i hendes musik. Der er tale om levende og sprudlende underholdning på et højt musikalsk niveau fra én af vore få kvindelige entertainere.

Jette Torp, Jan Kaspersen & Maria Isabel Edlund

Jette Torp Julekoncert 2018Julen 2018 vil blive præget af en fantastisk julekoncert. Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund kommer med julekoncerter i året 2018. Det er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og helt speciel koncertoplevelse hen under julen.

Koncerten kommer til at have et fantastisk repertoire som kommer til at bestå af, klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange - alt dette sammen med den smukke lyd af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og et smukt kor.

Denne trio skal nok få sat julestemningen igang hos publikum.

Udover julekoncerten, så udkommer der også en ny jule CD i starten af november. CD'en indeholder kendte danske julesange og salmer, samt en helt ny skrevet julesang.

Der er bestemt noget at glæde sig til ved julen 2018.

Oplagt til firmajobs

Jette Torp booking af musikJette Torp har de sidste par år også helliget sig koncerter på mindre og mellemstore spillesteder med sin makker Jan Kaspersen. Det vist sig, at dette koncept de har kørende på landevejen, også egner sig rigtigt godt til underholdning ved firmajobs.

Arbejdernes Landsbank engagerede Jette Torp og Jan Kaspersen på Restaurant Josty i København sidste sommer og det gik så godt, at alene det job har kastet adskillige jobs af sig i det forløbne år. Hertil kommer jobs for forsikringsselskaber, fagforeninger, konferencer o.l..

Autencitet og underholdning

Med dette set up rammer konstellationen Jette Torp og Jan Kaspersen en god blanding af autencitet og underholdning. Gæsterne sætter pris på, at de er sig selv og ikke er bange for at snakke med publikum og gribe hvad der måtte opstå.

Jette Torp og Jan Kaspersen er meget fleksible og kan spille 30 - 45 - 60 minutter alt efter behov. Er der ikke et lydfirma til stede, har de selv mulighed for at have et godt lyd- og lysanlæg med.

PAST THE POINT OF RESCUE
Jette Torp udkommer med sit femte album

Nogle gange beror vigtige hændelser i ens liv eller karriere på en tilfældighed, eller i hvert fald  noget der ligner en tilfældighed. Siden hen ser man med forundring på, hvor meget en lille og enkeltstående hændelse kan sætte i gang.

Den 10. maj 2003 begav bandet og jeg os mod Frederikshavn, beærede over at være det sidste band på scenen i Collusseum, byens biograf og kulturhus igennem mere end 60 år.

Tv2 Nord Digital optog koncerten med det primære formål, at give nordjyderne en Tv-reportage fra denne sidste, lidt vemodige aften. Men optagelserne ville mere end det. De blev, til min store overraskelse, pludselig startskuddet til denne udgivelse - 34 sange samlet i èn pakke. Så mine damer og herrer, tag plads i stole som ikke står der mere og i den sal som vi var rigtig mange, der var forfærdelig glade for at spille i - god fornøjelse!

Sådan skriver Jette Torp i den booklet som findes i hendes nye album. Ud over den DVD - som det altså endte med at blive til, består albummet af en samling af Jettes bedste sange. Disse er taget fra hendes i alt 4 albums. Dog med den modifikation, at en del af sangene er optagelser fra en række J.T. koncerter - samt helt nye studieoptagelser  Titelnummeret helt nyt.     

Når man hører CDèn og ser DVDèn får man et klart billede - Sådan er Jette Torp...... 

Og så gentog Jette Torp i 2013 lige successen "Musik & Fis" med Finn Nørbygård 

Musik og Fis2 Finn Nørbygaard Jette Torp

I 2011 sendte Jette Torp og Claus Pilgård denne her hilsen

 


Kunderne skriver om Jette Torp og Claus Pilgaard:

Hej Karen Lykke  
Nej vi var ikke tilfredse – vi var mere end tilfredse, de gjorde det rigtigt godt. Med deres personlighed og professionelle tilgang til at hjælpe os med at lave en fest, ja så kunne det ikke gå bedre. Jeg håber at du vil hilse Claus og Jette fra mig og overbringe dem en stor tak for deres medvirken.  
Med venlig hilsen  
N. K. Fruergaard VikingDanmark


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jette Torp - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Jette Torp

Klik på foto og download

Pressefoto af Jette Torp 4480x5591 pix