Jette Torp sangerinde lavede Musik og Fis med Finn Nørbygaard Jette Torp sangerinde lavede Musik og Fis med Finn Nørbygaard

Jette Torp

Jette Torp er mere end Musik & Fis

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning eller kirkekoncert med Jette Torp

Jette Torp er mere end musik og fis

Booking af musik og underholdning eller kirkekoncert med Jette Torp 

jette-torp-solist-sangerindeSiden 1994 har Jette Torp indtaget de største scener med stor succes, ligesom Jette Torp's fem albums "Here I Am", "What If I Do", "New Tracks", "Snowflakes" og "Past the point of rescue" der tilsammen har solgt mere end 200.000 eksemplarer.

Succesen med de store shows, Musik og Fis i 1994/95 samt sit eget It`s Showtime Folks i 1995 var massiv. Da Jette Torp i 1998 valgte at "sadle om", og i samarbejde med Jan Glæsel udgav sin første CD, skulle dette også vise sig at være en aldeles farbar vej for den århusianske pige, der med denne CD cementerede, at hun først og fremmest er sangerinde. Siden er det blevet til endnu to CD` er samt adskillige store koncertturneer, hvor Jette Torp, som én af de få, mestrer kunstnen både at være sanger og entertainer, kraftfuld og inderlig, intens og udadvendt.

Det er også disse talenter Jette Torp benytter sig af i sine lukkede shows. Her har hun i flere år været en utrolig populær kunstner ved firmaarrangementer o.l., når hun med pianist el. band boltrer sig i så forskellige genrer som pop, jazz, swing, blues og rock for ikke at tale om det irske "touch", som de senere år har fundet vej ind i hendes musik. Der er tale om levende og sprudlende underholdning på et højt musikalsk niveau fra én af vore få kvindelige entertainere.

PAST THE POINT OF RESCUE
Jette Torp udkommer med sit femte album

Nogle gange beror vigtige hændelser i ens liv eller karriere på en tilfældighed, eller i hvert fald  noget der ligner en tilfældighed. Siden hen ser man med forundring på, hvor meget en lille og enkeltstående hændelse kan sætte i gang.

Den 10. maj 2003 begav bandet og jeg os mod Frederikshavn, beærede over at være det sidste band på scenen i Collusseum, byens biograf og kulturhus igennem mere end 60 år.

Tv2 Nord Digital optog koncerten med det primære formål, at give nordjyderne en Tv-reportage fra denne sidste, lidt vemodige aften. Men optagelserne ville mere end det. De blev, til min store overraskelse, pludselig startskuddet til denne udgivelse - 34 sange samlet i èn pakke. Så mine damer og herrer, tag plads i stole som ikke står der mere og i den sal som vi var rigtig mange, der var forfærdelig glade for at spille i - god fornøjelse!

Sådan skriver Jette Torp i den booklet som findes i hendes nye album. Ud over den DVD - som det altså endte med at blive til, består albummet af en samling af Jettes bedste sange. Disse er taget fra hendes i alt 4 albums. Dog med den modifikation, at en del af sangene er optagelser fra en række J.T. koncerter - samt helt nye studieoptagelser  Titelnummeret helt nyt.     

Når man hører CDèn og ser DVDèn får man et klart billede - Sådan er Jette Torp...... 

Og så gentog Jette Torp i 2013 lige successen "Musik & Fis" med Finn Nørbygård 

Musik og Fis2 Finn Nørbygaard Jette Torp

I 2011 sendte Jette Torp og Claus Pilgård denne her hilsen

 


Kunderne skriver om Jette Torp og Claus Pilgaard:

Hej Karen Lykke  
Nej vi var ikke tilfredse – vi var mere end tilfredse, de gjorde det rigtigt godt. Med deres personlighed og professionelle tilgang til at hjælpe os med at lave en fest, ja så kunne det ikke gå bedre. Jeg håber at du vil hilse Claus og Jette fra mig og overbringe dem en stor tak for deres medvirken.  
Med venlig hilsen  
N. K. Fruergaard VikingDanmark


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jette Torp - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send