Ørkenens Sønner

Varm luft i Canal Grande

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Ørkenens Sønner

Den hemmelighedsfulde loge

ØRKENENS SØNNER

oerkenens-soennertrådte i 1991 for første gang offentligt frem på restaurant Allégade 10, hvor de lod et mindre publikum få et indtryk af hvad der egentlig foregår bag de normalt hermetisk lukkede logedøre. 

ØRKENENS SØNNER's erklærede mål er at fremme flerstemmig herresang, hvilket de fire logebrødre da også praktiserer flittigt. Under logenavnene Khamel Ull-Zuut, Omar-Papa, Ali Bubbas Barkhar og Yassirfir Dosirfem er ØRKENENS SØNNER frække, elegante, grove, charmerende, stilfulde, osende af mandehørm, og ekstremt musikalske.

Det viste sig hurtigt at såvel publikum som skuespillerne selv morede sig enormt over den underlige blanding der er blevet til et show som er nogenlunde lige dele grovkornet og sofistikeret.

I 1994 besluttede ØRKENENS SØNNER sig endnu en gang for at åbne dørene, denne gang for at lade et større publikum få et indblik i hvad logebrødrene havde arbejdet med i de forgangne 3 år. Flemming Enevold var på det tidspunkt så travlt beskæftiget med jobbet som teaterdirektør, at han så sig nødsaget til at træde ud af ØRKENENS SØNNER, efterladende en tom plads, der dog straks blev udfyldt af Niels Olsen.

Således rykkede Pilmark, Koefoed, Olsen og Reher ind på Bellevue Teatret i sommeren 1994, og omgivelserne var perfekte for ØRKENENS SØNNER. Med forholdsvis små midler men med stor effekt omdannede de teatrets foyer til en imponerende ørkenbasar med alt hvad dertil hører af mavedanserinder, sandsigersker, fakirer og souvenirboder samtidig med at Bellevue Teatrets ørkenteltstribede, bambusbeklædte interiør dannede en strålende ramme for selve showet.

oerkenens-soenner

Såvel publikum som pressen var vildt begejstrede for ØRKENENS SØNNER II, som den sommer nåede op på at spille hele 52 udsolgte forestillinger. Den store succes i hovedstaden gjorde at ØRKENENS SØNNER i  efteråret 1994 besluttede sig for at prøve showet af i det jyske, hvilket vakte stor jubel i et udsolgt Musikhuset Aarhus og senere ligeså på en omfattende turne i resten af Danmark.

ØRKENENS SØNNER er jo bedst kendte fra deres skuespiller- og instruktørsider, hvilket da også er grunden til at logebrødrene ikke har haft tid til at samles så ofte som de gerne ville i de forløbne par år for da slet ikke at tale om at åbne dørene til logen for offentligheden. Brødrenes travle hverdag er dog samtidig selve grundpillen i ØRKENENS SØNNER, da logen som Søren Pilmark udtaler "fungerer som et frikvarter", hvor elementet "fri leg" tilsyneladende har meget vide rammer.

Det er her de fire aktører kan få lov at sige og gøre alt det man normalt ikke lader foregå på en scene på de store teatre eller komme med i en film.

oerkenens-soenner

ØRKENENS SØNNER fungerer således helt på logebrødrenes egne betingelser, kun på denne måde kan logen give sønnerne den pause fra de mere "seriøse" teaterroller som de til dagligt beskæftiger sig med. At det frisprog ØRKENENS SØNNER anvender både i tekst og sang ved flere lejligheder har chokeret en del af publikum (ja, nogle få er sågar udvandret!) er noget logebrødrene har lært at leve med og grine af.

Premieren for ØRKENENS SØNNER II (som egentlig er nummer 3 i rækken) med titlen "Gå aldrig tilbage til en fuser..." foregik på Bellevue Teatret fra torsdag 5. juni 1997, og de nerver, der op til premieren havde bygget sig op hos de fire ørkensønner, viste sig hurtigt at være totalt unødvendige - premieren blev et brag af en succes og roserne fra såvel publikum som anmelderne regnede ned over ØRKENENS SØNNER. Med det nye show cementerede ØRKENENS SØNNER logens position i dansk underholdning, hvor de står som garant for kvalitetsunderholdning af meget høj karat.

Publikum skulle igen få glæden af at besøge logen i 2001 - showet fik titlen "En Storm I Et Glas Vand"

oerkenens-soenner-henrik-kofoedYassirfir Dosirfem

Navnet YASSIRFIR DOSIRFEM dækker over Henrik Koefoed, som er født i Kalvehave, Sydsjælland, ved Mønsbroen i idylliske omgivelser i året 1955. I 1977 flyttede Henrik til København for at blive uddannet på Statens Teaterskole. København har siden været hans hjemsted og siden Henrik i 1980 blev færdiguddannet, har han haft store roller ved bl.a. Det Kongelige Teater. Men også Henrik Koefoed er ofte set som skuespiller i revysammenhænge.

 

 

oerkenens-soenner-asger-reherAli Bubbas Barkhar

ASGER REHER med logenavnet ALI BUBBAS BARKHAR er uddannet fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 1978 og indgik i ensemblet samme sted frem til 1982, hvor han flyttede til København og var i ensemblet på Det Kongelige Teater i 5 år. Har siden da været freelance og arbejdet på så godt som alle scener i København. Repertoiret har været indenfor alle genrer. Klassisk, moderne, farce, tragedie, musicals, operette. Også TV og film er en del af arbejdsområdet, og så er Asger Reher en meget benyttet stemme til diverse reklamer. Han er gruppens sønderjyde og vicegeneralambassadør i Den Sønderjyske ambassade. Komisk ørken-koleriker. Skuespilleren Asger Reher mestrer både det  morsomme og det seriøse rollefag.
Skuespilleren Asger Reher er en fornøjelse. Ikke mindst hans medvirken i Ørkenens Sønner og senest i showet "De 3 små mænd", der har spillet i Århus og København, har befæstet hans position som en af landets særdeles morsomme mænd. At Asger Reher også er en alvorlig karakterskuespiller, er der nok færre, der ved. Aldeles ufortjent, for gennem en række markante roller på Det Kgl. Teater, blandt andet som hertugen i Schillers "Don Carlos" i 1998, naboen Charlie i Arthur Millers "En sælgers død" året efter og endelig som Frands i Holbergs "Jean de France" tre år senere, viste Asger Reher, at han behersker hele spektret af en skuespillers arbejde. Sært nok har der været langt mellem de alvorlige roller, senest blev det til en markant præstation som den midaldrende Ray, fængslet for pædofili, i Cafeteatrets tankevækkende skuespil "Blackbird" i 2006. Måske fordi både publikum og teaterdirektørerne ubevidst forbinder ham med det musikalske og det morsomme; måske fordi han selv foretrækker den svære lette kunst at fornøje. Det kan man ikke vide.
Lun og satanisk
Hvad man ved er, at han er morsom. Lille, kolerisk, lun, satanisk - og morsom. Man ved også, at han under uddannelsen på Aarhus Teater sammen med elevskolekammeraterne Preben Kristensen, Anders Bircow og Søren Pilmark var med til at etablere vokalgruppen Barbershop Harmony, der debuterede på Jacob Evars restaurant. Set i bakspejlet skuer vi her begyndelsen til både Linie 3 og Ørkenens Sønner. Det var også i Århus, at Asger Reher fik et solidt fundament under karrieren. Årene 1978-82 på Aarhus Teater gav ham mulighed for at spille såvel "Guys and Dolls" og "Sweet Charity" som "Mågen" og "Svejk i Anden Verdenskrig".
Bred erfaring
Derpå tog han til København, hvor fem års engagement på Det Kgl. Teater gav ham erfaring med Shakespeare, Strindberg, Gustav Wied og Holberg, foruden musicals og moderne roller. Siden har han boltret sig på de fleste københavnske scener, fra "Peter Pan" på Det Ny Teater til "Søndag i en park med George" på Betty Nansen, fra Long John Silver i "Skatteøen" på Folketeatret til George Bush i "Let's Kick Ass" på Nørrebro Teater. Han har spillet revy i Hjørring, Nykøbing Falster, Rottefælden og Mogenstrup, han har instrueret i Århus, Kerteminde og Kolding, foruden at han har medvirket i en masse film, radio- og tv-teater.
Fjertomanen
Og så er der jo altså Ørkenens Sønner, hvor Asger Reher er kendt som Ali Bubbas Barkhar og desuden giver komisk liv til faste figurer som korporal Asgerton, Fjertomanen og grosserer Pikkerup foruden et mylder af besynderlige personager, der veksler fra show til show. Senest glimrede han som Ingrid Dværgmand i Casablanca-sketchen fra 2007-showet "En sang fra de varme lande". Nu er det igen Ørkenens Sønner i show nummer syv siden 1991 kaldet "Varm luft i Canal Grande"

oerkenens-soenner-soeren-pilmarkOmar Papa

SØREN PILMARKs logenavn er OMAR-PAPA.
Søren Pilmark, som kom til verden 16. oktober 1955 i København, er et født legebarn.
Med naturtalent (og uden nodelæsning) – og i skarp konkurrence med lillebroderen Lars Henrik – blev Søren hjemmets selvlærte klavervirtuos og entertainer, og efter studentereksamen kom han ind på Århus Teaters Elevskole. Her gik han tre år, fra 1974 til 1977.
Sammen med kammeraterne Preben Kristensen, Anders Bircow og Asger Reher, startede Søren Pilmark gruppen Barbershop Harmony der lige opnåede et århusiansk gennembrud i 1977, inden den opløstes, da Søren skulle aftjene sin værnepligt. Han blev militærnægter, udstationeret på Det Danske Teater, og således introduceret til det københavnske teatermiljø fik han ansættelse på Det Kongelige Teater.
I sin imponerende mere end 25-årige karriere, har Søren Pilmark optrådt på et utal af danske teatre, først og fremmest Det Kongelige Teater, hvor han var ansat i 9 år, men også Århus Teater, Nørrebros Teater; Folketeatret, Det Danske Teater, Avenue Teatret, Betty Nansen Teatret og Østre Gasværk har haft glæde af Sørens mange talenter.
Søren Pilmark har været hele repertoiret rundt – det moderne, det klassiske, tragedie, musical og avantgarde. Blandt hans bedste roller er Morten i "Marx og Coca Cola" (1981) "Om natten før skoven" (1983), Konstantin i "Mågen" (1985), Johannes i "Ordet" (1991), hovedrollerne i "Hamlet" (1992) og "Richard III" (1994), John i "Oleanna" (1995), Engineer i "Miss Saigon" (1996), Petruchio i "Trold kan tæmmes" (1999) og Werner Heisenberg i "København" (2000) – en præstation for hvilken han modtog adskillige priser, blandt andre en "Reumert" som bedste mandlige skuespiller, og anmeldernes pris "Teaterpokalen", som bedste skuespiller år 2000.
Alt sammen roller, hvor Søren Pilmark har vist den utrolige alsidighed, som er så slående ved hans talent, og som har muliggjort karrierens stadige vekslen mellem de tunge, kunstneriske udfordringer og den lette underholdning (der er lige så svær).
Søren Pilmarks forhold til kunst er ikke (som man så ofte ser det) et enten-eller men et både-og.
Ved siden af de klassiske hovedrollers store sværvægtere som "Hamlet" og "Richard III", kan Søren Pilmark også opleves i herlige, lette anretninger af skæg og ballade, tryllekunster og musikalske løjer – som i rækken af "Pallesen Pilmark Show" (1984, 1985, 1993-94, 1997) og i de 4 overdådige udspil fra herrelogen "Ørkenens Sønner" (1991, 1993-1994, 1997, 2001), der kan forvandle enhver tænkelig sjofert til kvartetsang af sublim musikalitet. Pilmark har i de senere år også selv instrueret, igen typisk nok både børneklassikeren "Dyrene i Hakkebakkeskoven" (Det Danske Teater, 1996) og Sam Shepards dybdeborende drama "Simpatico" (Det Kongelige Teater, 1997).
Også på tv er det blevet til en lang række dramatiske roller, bl.a. i serierne "Blændet" og "Kald mig Liva" (begge 1992); Søren Pilmark havde hovedrollen i DR's "Gøngehøvdingen" (1991-1992), som imidlertid helt overskygges af præstationen som Djarnis-drengen i Søren Faulis kultdyrkede "De skrigende halse" (1991) og rollen son den dæmonisk- magiske Krogen i Lars von Triers "Riget" (1994) og "Riget II" (1997), én af de brillante præstationer, der har gjort Triers tv-serie til årtiets genistreg. Søren Pilmark ramte de helt store seertal, da han sammen med Natasja Crone var vært ved det Internationale Melodi Grand Prix i Parken i 2001.
På filmsiden har Søren Pilmark fået en Robert for sin rolle i Carsten Rudolfs "Menneskedyret" (1995), han har høstet megen anerkendelse for hovedrollen i Eddie Thomas Petersens "Roser og persille" og i tv-versionen "Tango for tre" (1994). I "Blinkende lygter" (2000) fik Pilmark en sand stjerne rolle, som han tacklede til perfektion.
Søren Pilmark tryller, synge og spiller – han er et utrætteligt medlem af legebørnenes helt uhemmelige loge. Søren har huset fuldt af legetøj og de nyeste spil i alle medier, og han har opstillet en svævebane tværs hen over villahaven. Den er nu mest til børnene, for selv har Søren Pilmark talentet og magien, der kan få alt til at svæve – næsten uden hjælpemidler.

oerkenens-soenner-niels-olsenKhamel Ull-Zuut

NIELS OLSEN kaldes KHAMEL ULL-ZUUT i denne sammenhæng. Niels er født og opvokset i Århus, årgang 1960 og har sågar en universitetseksamen i Musikvidenskab fra Århus Universitet. Som skuespiller er Niels uddannet på Statens Teaterskole i København (1984), og det var da også på hovedstadens gader at han i 1985, sammen med Thomas Mørk, stiftede "Cirkus Montebello". Niels Olsen har siden 1989 været freelanceskuespiller ved forskellige københavnske teatre, men har i den brede befolkning gjort sig mest bemærket som revyskuespiller i Bornholmerrevyen og Cirkus Revyen hvor Niels har medvirket og skrevet tekster til i 4 sæsoner, samt som satirisk forfatter og skuespiller i f.eks. "Dr. Dip", "Hatten Rundt" og "Mere Sport Om Lidt". 

Ørkenens Sønner præsenterer  “En sang fra de varme lande” Lyt Oh Godtfolk!!

Ørkenens Sønner kalder til SAMLING i Logen – for som det gamle mundheld siger: ”Efter en samler kommer en spreder”.

Denne gang vil de veludrustede brødre ikke bare bevæge sig ned mod de sydlige regioner – nej! – de vil simpelthen trænge ind i selve urskoven. Det bliver en udmattende affære. Om natten må de ligge og kæmpe med en halvfed anakonda, mens de om dagen må svinge junglekniven for at ”barbere” sig vej gennem den lokkende underskov. Den slags kræver en fast og flittig hånd – og først da de fuldstændig udpumpede når frem og kan begrave ansigtet i selve Nilens kilder kan begejstringen få frit løb.

Det bliver et utroligt spændende show, som med sit poetiske – musikalske – pikante – intellektuelle – og pæreformede univers tilfredsstiller alle – også dem der VIL forarges. Det bliver – selvom det lyder ulækkert – STORT!

Varm luft i Canal Grande tour 2011- 2012:

Tor 14-04-11  19:30 Glassalen,
Tivoli Fre 15-04-11  19:30 Glassalen, Ørkenens Sønner
Tivoli Lør 16-04-11  16:00 Glassalen, Tivoli
Tir 26-04-11  19:30 Glassalen, Tivoli
Ons 27-04-11  19:30 Glassalen, Tivoli
Tor 28-04-11  19:30 Glassalen, Tivoli
Fre 29-04-11  19:30 Glassalen, Tivoli
Lør 30-04-11  16:00  Glassalen, Tivoli
Tir 03-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Ons 04-05-11  19:30 Glassalen, Tivoli
Tor 05-05-11 19:30  Glassalen, Tivoli
Fre 06-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Lør 07-05-11  16:00 Glassalen, Tivoli
Tir 10-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Ons 11-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Tor 12-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Fre 13-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Lør 14-05-11   16:00  Glassalen, Tivoli
Tir 17-05-11   19:30 Glassalen, Tivoli
Ons 18-05-11 19:30  Glassalen, Tivoli
Tor 19-05-11 19:30  Glassalen, Tivoli
Fre 20-05-11  19:30  Glassalen, Tivoli
Lør 21-05-11  16:00  Glassalen, Tivoli
Ons 25-05-11 20:00  Falconer Salen
Tor 26-05-11 20:00  Falconer Salen
Fre 27-05-11 20:00  Falconer Salen
Lør 28-05-11 16:00  Falconer Salen
Tir 31-05-11 20:00  Falconer Salen
Ons 01-06-11 20:00  Falconer Salen
Tor 02-06-11 20:00  Falconer Salen
Fre 03-06-11 20:00  Falconer Salen
Lør 04-06-11 16:00  Falconer Salen
Tir 07-06-11 20:00  Falconer Salen
Ons 08-06-11 20:00  Falconer Salen
Tor 09-06-11 20:00  Falconer Salen
Fre 10-06-11 20:00 Falconer Salen
Lør 11-06-11 16:00 Falconer Salen
Tir 14-06-11 20:00  Falconer Salen
Ons 15-06-11 20:00  Falconer Salen
Tor 16-06-11 20:00  Falconer Salen
Fre 17-06-11  20:00  Falconer Salen
Lør 18-06-11 16:00  Falconer Salen
Tir 21-06-11 20:00  Falconer Salen
Ons 22-06-11 20:00  Falconer Salen
Fre 24-06-11 20:00  Falconer Salen
Lør 25-06-11 16:00  Falconer Salen
Tir 13-09-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Ons 14-09-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Tor 15-09-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Fre 16-09-11 20:00  DGI-Huset, Vejle
Lør 17-09-11 16:00  DGI-Huset, Vejle
Tir 20-09-11 20:00  Sønderjyllandshallen, Aabenraa
Ons 21-09-11 20:00  Sønderjyllandshallen, Aabenraa
Tor 22-09-11 20:00  Gigantium, Aalborg
Fre 23-09-11 20:00  Gigantium, Aalborg
Tir 27-09-11 20:00  Musikhuset Esbjerg
Ons 28-09-11 20:00 Musikhuset Esbjerg
Tor 29-09-11 20:00  Musikhuset Esbjerg
Fre 30-09-11 20:00  Haderslev Idrætscenter
Tir 04-10-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Ons 05-10-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Tor 06-10-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Fre 07-10-11 20:00  Antvorskovhallen, Slagelse
Tir 25-10-11 20:00  Næstved Hallerne
Ons 26-10-11 20:00  Næstved Hallerne
Fre 28-10-11 20:00  Roskilde Kongrescenter
Tir 01-11-11 20:00  Musikteatret Holstebro
Ons 02-11-11 20:00  Musikteatret Holstebro
Fre 04-11-11 20:00  Arena Nord, Frederikshavn
Tir 08-11-11 20:00  Tinghallen, Viborg
Tor 10-11-11 20:00  Elro Arena, Randers
Fre 11-11-11 20:00  Elro Arena, Randers
Tir 15-11-11 20:00  Herning Kongrescenter
Ons 16-11-11 20:00  Herning Kongrescenter
Fre 18-11-11 20:00  Silkeborg Hallerne
Lør 19-11-11 20:00 Silkeborg Hallerne
Søn 27-11-11 20:00 Næstved Hallerne
Tir 29-11-11 20:00  Arena Fyn
Ons 30-11-11 20:00  Arena Fyn
Tor 01-12-11 20:00  Arena Fyn
Fre 02-12-11 20:00 Arena Fyn
Tir 06-12-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Ons 07-12-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Tor 08-12-11 20:00  Musikhuset Aarhus
Fre 09-12-11 20:00  Kolding Hallerne
Lør 10-12-11 20:00  Kolding Hallerne
Ti 13-12-11 20:00 Musikhuset Aarhus
On 14-12-11 20:00 Musikhuset Aarhus
To 15-12-11 20:00 Musikhuset Aarhus
Fre 16-12-11 20:00  Forum Horsens

Tor 02-02-12 20:00  Lerpøthallen, Varde Ørkenens Sønner
Fre 03-02-12 19:30  Skivehallerne T
ir 07-02-12 20:00  Svendborg Idrætshal
Ons 08-02-12 20:00  Svendborg Idrætshal
Fre 24-02-12 20:00  Arena Midt, Kjellerup
Lør 25-02-12 20:00  Grenaa Idrætscenter
Ti 28-02-12 20:00  Musikhuset Esbjerg
On 29-02-12 20:00  Musikhuset Esbjerg
Fre 02-03-12 20:00 DGI-Huset Vejle
Tor 08-03-12 20:00  Thy Hallen, Thisted
Tir 13-03-12 20:00  Nykøbing F. Hallen
Ons 14-03-12 20:00  Nykøbing F. Hallen
Fre 23-03-12 20:00  Skjern Kulturcenter
Tir 10-04-12 20:00  Helsingør Hallen
Fre 20-04-12 20:00  Herning Kongrescentrer
Lør 21-40-12 20:00  Herning Kongrescenter
Tir 24-04-12 20:00  Musikhuset Esbjerg
Ons 25-04-12 20:00 Musikteatret Holstebro
Tors 26-04-12 20:oo Musikteatret Holstebro
Fre 27-04-12 20:00  Fredericia Idrætscenter
Lør 28-04-12 16:00 Fredericia Idrætscenter
Tor 03-05-12 20:00 Ringsted Kongrescenter
Fre 04-05-12 20:00 Odense Koncerthus
Tir 08-05-12 20:00 Ålborg Kongres- og Kulturcenter
Ons 09-05-12 20:00  Ålborg Kongres- og Kulturcenter
Fre 11-05-12 20:00 Skagen Idrætscenter
Ons 23-05-12 20:00  Horsens Ny Teater
Tor 24-05-12 20:00  Århus Musikhus
Fre 25-05-12 20:00  Kgl. Teater, Gammel Scene

Ørkenens sønner

En sang fra de varme lande tour 2007-2008:

3/4-16/6/07 Glassalen i Tivoli
19/6-30/6/07 Koncertsalen i Tivoli
14/8-25/8/07 Falconer Salen
Ons 5. sept 07 Musikhuset Esbjerg
Tor 6. sept 07 Musikhuset Esbjerg
Fre 7. sept 07 Musikhuset Esbjerg UDSOLGT
Lør 8. sept 07 Musikhuset Esbjerg
Tir 11. sept 07 Musikhuset Aarhus
Ons 12. sept 07 Musikhuset Aarhus
Tor 13. sept 07 Musikhuset Aarhus
Fre 14. sept 07 Musikhuset Aarhus UDSOLGT
Lør 15. sept 07 Musikhuset Aarhus UDSOLGT
Tor 20. sept 07 Musikteatret Holstebro
Fre 21. sept 07 Musikteatret Holstebro
Lør 22. sept 07 Musikteatret Holstebro
Tir 25. sept 07 Sønderjyllandshallen
Ons 26. sept 07 Sønderjyllandshallen
Tor 27. sept 07 Sønderjyllandshallen
Fre 28. sept 07 Næstved Hallerne
Lør 29. sept 07 Næstved Hallerne
Tir 2. okt 07 Musikhuset Aarhus
Ons 3. okt 07 Musikhuset Aarhus
Tor 4. okt 07 Musikhuset Aarhus
Fre 5. okt 07 Haderslev Idrætscenter
Lør 6. okt 07 Haderslev Idrætscenter
Tir 9. okt 07 Viborg, Tinghallen
Ons 10. okt 07 Viborg, Tinghallen
Tor 11. okt 07 Viborg, Tinghallen
Fre 12. okt 07 Elro Arena, Randers
Lør 13. okt 07 Elro Arena, Randers
Tir 23. okt 07 Sønderborg, Alsion
Ons 24. okt 07 Sønderborg, Alsion
Tor 25. okt 07 Herning Kongrescenter
Fre 26. okt 07 Herning Kongrescenter 
Lør 27. okt 07 Herning Kongrescenter
30. - 31. okt Musikhuset Esbjerg
Tor 1. nov 07 Skjern Kulturcenter
Fre 2. nov 07 Silkeborg Hallerne
Lør 3. nov 07 Skive Kulturcenter
06.-08.nov Musikhuset Århus
Fre 9. nov 07 Roskilde Hallerne
Lør 10. nov 07 Roskilde Hallerne
13. - 14.nov. Musikhuset Esbjerg
Tor 15. nov 07 Vejle, Idrættens Hus
Fre 16. nov 07 Vejle, Idrættens Hus
Lør 17. nov 07 Vejle, Idrættens Hus
20--22.nov Musikhuset Århus
Lør 24. nov 07 Slagelse, Antvorskovhallen
Tir 27. nov 07 Odense Congress Center
Ons 28. nov 07 Odense Congress Center
Tor 29. nov 07 Odense Congress Center
Fre 30. nov 07 Odense Congress Center 
Lør 1. dec 07 Odense Congress Center
Tirs 4. dec 07 Musikteatret Holstebro
Fre 7. dec 07 Aalborg Kongres & Kulturcenter 
Lør 8. dec 07 Aalborg Kongres & Kulturcenter 
11. - 13. dec Falconersalen Kbh.
Fre 14. dec 07 Forum Horsens
Lør 15. dec 07 Forum Horsens

2008:
15. - 26. jan Koncertsalen Tivoli
29.-30. jan Musikhuset  Esbjerg
31. jan Silkeborg Hallerne
01. feb Grenå Idrætscenter
02. feb Fredericia Idrætscenter
06. feb Kolding Hallen
07.-09. feb Svendborg Idrætscenter
19. - 23. feb Falconersalen Kbh.
26. feb Vejle Idrættens Hus
27. feb Musikhuset Esbjerg
28.feb - 01. mar Næstved Hallerne
04.-07.mar Musikhuset Århus
08. mar Falconersalen Kbh.
11. mar Elro Arena Randers
12.-14. mar Nykøbing F. Hallen
15. mar Slagelse, Antvortskovhallen
25. mar Tinghallen Viborg
26. mar Musikhuset Århus
27.-28 mar Forum Horsens
29. mar Arena Nord Frederikshavn
01.-02. april Sønderjyllandshallen
03. april Lillebæltshallen
08. april Skagen Indrætscenter
09. april Kulturcenter Limfjorden
10.-12. april Herning Kongrescenter
16. april Tønder Hallen
17. april Fredericia Idrætscenter
22.-23. april Ålborg Kongres & Kulturcenter
24.-26. april Odense Congress Center
29.-30. april Falconercentret Kbh.
01.-02. maj Roskilde Hallerne
06.-09. maj Musikhuset Århus
10. maj Falconercentret Kbh.
13.-14. maj Musikhuset Esbjerg
15.-16. maj Svendborg Idrætscenter
17. maj Slagelse, Antvorskovhallen
03. juni Næstved Hallerne
04.-05. Juni Helsingør Hallerne
06. juni Lerpøthallen Varde
07. jun Haderslev Idrætscenter
10.-12. juni Ålborg Kongres & Kulturcenter
17. juni Holstebro Musikteater
18. juni Sønderjyllandshallen
19. juni Musikteatret Vejle
20. juni Odense Congress Center
21. juni Arena Nord Frederikshavn
26. juni Værket Randers
28. juni Falconer Salen Kbh.

Ørkenens Sønner 2004   -   Et Skud I Tågen
oerkenens-soenner-et-skud-i-taagen 
 SEPTEMBER   
Fredag 24. september 2004 Forum Horsens kl 20.00 - 75 60 23 44 Få billetter!
Lørdag 25. september 2004 Forum Horsens kl 20.00 - 75 60 23 44 KØB BILLET
Tirsdag 28. september 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 29. september 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - UDSOLGT!
Torsdag 30. september 2004 Musikteatret Vejle kl 20.00 - UDSOLGT!

OKTOBER 
Fredag 1. oktober 2004 Musikteatret Vejle kl 20.00 - UDSOLGT!  
Lørdag 2. oktober 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 -  UDSOLGT
Tirsdag 5. oktober 2004 Musikteatret Albertslund kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 6. oktober 2004 Slagelse Teater kl 20.00 - UDSOLGT!
Torsdag 7. oktober 2004 Værket, Randers kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 8. oktober 2004 Værket, Randers kl 20.00 - UDSOLGT!
Lørdag 9. oktober 2004 Aalborg Kongres & Kultur Center kl 20.00 - 99 35 55 66 KØB BILLET
Tirsdag 19. oktober 2004 Viften, Rødovre kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 20. oktober 2004 Baltoppen, Ballerup kl 20.00 - UDSOLGT!
Torsdag 21. oktober 2004 Tinghallen, Viborg kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 22. oktober 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - UDSOLGT!
Lørdag 23. oktober 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - UDSOLGT!
Tirsdag 26. oktober 2004 Portalen, Greve kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 27. oktober 2004 Kolding Teater kl 20.00 - UDSOLGT!
Torsdag 28. oktober 2004 Musikhuset Esbjerg kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 29. oktober 2004 Musikhuset Esbjerg kl 20.00 - UDSOLGT!
Lørdag 30. oktober 2004 Sønderjyllandshallen, Aabenraa kl 20.00 - UDSOLGT!

 

NOVEMBER  
Tirsdag 2. november 2004 Portalen, Greve kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 3. november 2004 Portalen, Greve kl 20.00 UDSOLGT!
Torsdag 4. november 2004 Musikteatret Vejle kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 5. november 2004 Musikteatret HolstebroHallen kl 20.00 -
Lørdag 6. november 2004 Skive Hallerne kl 20.00 - 97 52 34 44 Få billetter!
Tirsdag 9. november 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - 89 40 40 40 Få billetter!
Onsdag 10. november 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - 89 40 40 40 Få billetter!
Torsdag 11. november 2004 Musik- & Teaterhuset Silkeborg  kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 12. november 2004 Herning Kongrescenter kl 20.00 - UDSOLGT!
Lørdag 13. november 2004 Herning Kongrescenter kl 20.00 - UDSOLGT!
Tirsdag 16. november 2004 Nykøbing Falster Teater kl 19.30 - UDSOLGT!
Onsdag 17. november 2004 Kolding Teater kl 20.00 70 15 65 65 Få billetter!
Torsdag 18. november 2004 Fredericia Teater kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 19. november 2004 Odense Congress Center kl 20.00 UDSOLGT!
Lørdag 20. november 2004 Odense Congress Center kl 20.00 - UDSOLGT!
Tirsdag 23. november 2004 Ringsted Teater & Kongrescenter kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 24. november 2004 Ringsted Teater & Kongrescenter kl 20.00 - UDSOLGT!
Torsdag 25. november 2004 Næstved Hallerne kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 26. november 2004 Brønderslev Hallen kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Lørdag 27. november 2004 Grenaa Idrætscenter kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Tirsdag 30. november 2004 Musikhuset Aarhus kl 20.00 - 89 40 40 40 KØB BILLET

DECEMBER
Onsdag 1. december 2004 Sønderjyllandshallen, Aabenraa kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Torsdag 2. december 2004 Sønderjyllandshallen, Aabenraa kl 20.00 - UDSOLGT!
Fredag 3. december 2004 Musikteatret Vejle kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Lørdag 4. december 2004 Haderslev Idrætscenter kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Tirsdag 7. december 2004 Musikhuset Esbjerg kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Onsdag 8. december 2004 Musikhuset Esbjerg kl 20.00 - 70 15 65 65 Få billetter!
Torsdag 9. december 2004 Fredericia Teater kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Fredag 10. december 2004 Næstved Hallerne kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Lørdag 11. december 2004 Roskilde Hallerne kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Tirsdag 14. december 2004 Trommen, Hørsholm kl 20.00 - UDSOLGT!
Onsdag 15. december 2004 Ringsted Teater & Kongrescenter kl 20.00 - UDSOLGT!
Torsdag 16. december 2004 Aalborg Kongres & Kultur Center kl 20.00 - 99 35 55 66 KØB BILLET
Fredag 17. december 2004 Odense Congress Center kl 20.00 - 70 15 65 65 Få billetter!
Lørdag 18. december 2004 Odense Congress Center kl 17.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET

JANUAR 
Tirsdag 11. januar 2005 Ringsted Teater & Kongrescenter kl 20.00 - 70 15 65 65 Få billetter!
Onsdag 12. januar 2005 Falconer Salen kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Torsdag 13. januar 2005 Falconer Salen kl 20.00 - 70 15 65 65 KØB BILLET
Onsdag 19. januar 2004 Antvorskovhallen, Slagelse kl 20.00 - 70 33 13 33 KØB BILLET
Torsdag 20. januar 2004 Herning Kongrescenter kl 20.00 - 70 33 13 33 KØB BILLET
Fredag 28. januar 2004 Tinghallen, Viborg kl 20.00 86 62 62 65 KØB BILLETSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Ørkenens Sønner - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send