Tina Siel

Tina Siel er danktopsolist med pianist eller band

Pris Tina Siel kr. 8.000/24.000

Tina Siel

En af Danmarks mest efterspurgte og travleste solister TINA SIEL

fik for alvor sit landsgennembrud efter sin debut CD " Når kærlighed dør ", som blev udgivet i 1997. Dette album fik superlativerne frem hos langt de fleste anmeldere og det blev til masser af jobs på Tina Siels efterfølgende landsdækkende turné.

Allerede i 1999 blev det næste album fra Tina Siel udgivet med titlen " Hvor hjerterne bor " - også dette album har været en stor succes for Tina Siel og manifesteret hendes position, som en af de mest populære sangerinder herhjemme.

Tina Siel har haft den store ære, at begge hendes albums er blevet Grammy-nomineret " indenfor kategorien "Årets Dansktop Udgivelse ". Ligeledes er det blevet til mange landsdækkende Tv-optrædener, ligesom hele pressen har været utrolig positiv overfor den dygtige sangerinde.

Tina Siel har mange jern i ilden. En efterspurt pige til mange spændende opgaver. En ny cd er i støbeskeen ,og den første single er klar. En skønt samarbejde med bla.Klaus og Knud-Erik Thrane, hvor sidst nævnte er med som Tinas pianist til kirke koncerter og øvrige job.

Tina Siel og Knud -Erik har et meget alsidigt program ,som gør at de kan underholde til enhver lejlighed. Tina Siel har også et samarbejde med den velspillende trio "Telstar". Som kan anbefales til store helaftens fester, Både til dinner og underholdning.

Tina Siel er nu aktuel som Tv-vært på Tv2 nord og TV2 midtvest med sit eget livstils program "Stil med Siel". En meget populær og set udsendelse. Der er al grund til at spørge efter Tina Siel. Altid en stort smil.;).

Tina Siel, Tine Lilholt & Knud-Erik Thrane
TINA SIEL har gennem de sidste fire år haft et unikt samarbejde med Tine Lilholt og pianisten Knud Erik Thrane omkring kirke og julekoncerter. Denne unikke trio har igennem de seneste fire år arbejdet sammen og lavet mange succesfulde koncerter i de danske kirker, forsamlingshuse og koncertsale.
Koncerterne er meget stemningsfyldte og indeholder musik i alle genrer. Trioen har valgt at koncentrere sig om tre temaer: forår, efterår og jul.

 Programmerne er sammensat af årstidens sange og salmer og arrangementerne giver plads til det smukke samspil, såvel som solistpræstationer. Trioen klæder hinanden fantastisk, og den vil til enhver lejlighed efterlade publikum i god stemning og højt humør.

Tina Siel er den landskendte sangerinde, som igennem mange år har været professionel sanger med mange CD udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme. Tina har en unik evne til at finde ind i sangens sjæl og vil føre publikum både stemningsfuldt og humoristisk igennem programmet. Tina Siel viser igen og igen, at hun er en af landets bedste sangerinder og bedre end nogensinde. Udover turnevirksomheden er Tina Siel også kirkesanger i Flade og Gærum Kirker.

Tine Lilholt spiller forskellige fløjter og harpe og er vel mest kendt for sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller uforglemmeligt smukt på fløjte og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ved koncerterne ligeledes fremføre solistnumre med sin klassiske baggrund. Harpen er blevet Tine Lilholts andet instrument, som hun mestrer og fremfører både som akkompagnement og i solistnumre. Udover at turnere er Tine Lilholt ansat som kirkesanger i Arden Kirke.

Knud-Erik Thrane er pianist med klassisk baggrund. Han har igennem hele sit liv arbejdet med musik. Knud-Erik er den fødte akkompagnatør og kapelmester og vil med sin indføling og flotte harmonier lægge en smuk bund for de to skønne solister. Knud-Erik Thrane er i øjeblikket under uddannelse til organist og vil i kirkerne også kunne høres på dette svære instrument. Udover sit musiske virke er Knud-Erik Thrane også ansat som organist i Flade Kirke.

Glæd Dem til at opleve denne unikke trio ved Deres næste arrangement.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tina Siel - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send