Davids Decible

Dansemusik på top professionelt plan

Pris booking af musik med Davids Decible kr. 10.000/28.400 3-4x45 min. 2-5 pers.

Booking af musik med Davids Decible

Davids DecibleDavids Decible har med 25 års professionel erfaring, nået landet rundt mange gange. Orkestret er særdeles velrenommeret og kendt for deres behagelige facon. Tidligere hed orkesteret David og Goliath Band.

Med den helt rette fornemmelse for repertoire og lydtryk, er man i gode hænder når man booker "Davids Decible". De ved ganske enkelt hvad der skal til, for at skabe en festlig aften.

Davids Decible opstod oprindeligt som duo, men er senere hen også blevet til trio og kvartet.

Jens Haack var medstifter/medlem af Moonjam 1982-97. Jens Haack har spillet med bl.a., Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Hanne Boel, Sebastian, C. V. Jørgensen, etc. Jens Haack har spillet i David og Goliath Band siden sommeren 2002

David Henriksen er bandets kapelmester. Han startede med harmonikaen da han var 9 år og har siden hen lært at spille på alt hvad der kan sige noget. David afsluttede konservatoriet i 1990 og er i dag producer og sangskriver i sit eget "Facit Studie".

Jannie Henningsen har arbejdet med musik i mange år. Jannie har bl.a arbejdet som korsanger for en række solister. Jannie har spillet med David siden 2005..

Nynne Bugat er har sunget siden hun var 11 år.  Nynne har mange års scene-erfaring og har arbejdet som professionel skuespiller i Tyskland. Nynne har spillet med David siden 2004.

Henning Forland også kendt som "Goliath" har spillet og sunget i henved 30 år, heraf de seneste 18 år sammen med David. Ud over jobbet i Davids Decible, hvor han er sanger og guitarist sysler han - igen sammen med David - på et solistprojekt, hvor han p.t. er ved at udgive CD i eget navn.

Hans Axelsen deler pladsen som saxofonist med Jens Haack. Hans har spillet klarinet siden han var 7 år gammel og saxofon siden 12 års alderen. Musikken er således et naturligt sprog for ham. Hans har en stor musikalsk baggrund, erfaring og uddannelse bag sig. Hans har spillet i Davids Decible siden 1996.

John Darly har turneret i Australien i perioden 1984 til 1996. John har varmet op for bl.a, Men at work, Cool and the gang, Inxs,ect. John har spillet med David siden 2005.

Poul Henrik Noe startede sin trommekarriere allerede som 9 årige. Poul har spillet med bl.a, Amin Jensen, Peter Belli, Cv Jørgensen, ect. Poul har spillet med David siden 2007.

Video med Davids Decible:

 

Davids Decible har spillet over alt i de sidste 19 år. Bland andre kan nævnes ..
Folketinget - Hotel Radison i København og Århus - Admiral hotel i København - Scandihoteler i hele landet - Imperial hotel i København - Hotel Kolding fjord - Langelinje pavillonen - Søpavillonen i København - Sørup herregård - Frilandsmuseet- Brøndbyhallen - Bakken - Tivoli -... og mange mange flere...Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Davids Decible - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send