Tailors

Et munter orkester - et glad publikum

Pris Tailors kr. 12.000/17.500 5-7x50min.

Tailors - danseorkester med gennemført harmonisk lyd.

Tailors trio til spisning og dansemusikTailors lægger vægt på publikum kontakt, bredt repertoire valg og at komme så tæt på den originale udgave som muligt. Her er Tailors kendt for at være meget engagerede og ambitiøse.

Moderne teknologi sikrer, at Tailors lyder som et stort orkester, men det er ikke teknologien, der kommer ud over scenekanten. Det kræver både erfaring og overskud i det musikalske grundlag. Alt dette besidder Tailors til fulde.

Tailors har bestået siden 1978. Tailors startede som et 5 mands orkester, men blev i 1991 reduceret til en powerfuld trio. Lars er medstifter af Tailors, Jan kom til i 1988 og i 2004 begyndte Janne. Med en ny sangerinde er det, i forvejen, meget store og brede repertoire, som Tailors gennem mere end 27 år har opbygget, blevet endnu større og varieret. Tailors serverer, med et glimt i øjet, musikalitet udover det sædvanlige. Det dynamiske show er hele tiden tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag.

Tailors dansemusik der spiller de rigtige hits

Tailors har store ambitioner og mener, at det er en absolut nødvendighed at forny sig og følge nutidens trend. De ser det som en kvalitet at de er tre forskellige musikere, som hermed kan supplerer hinanden på bedste vis.

Tailors" repertoire spænder vidt, fra internationale hits, country, danseband hits, moderne pop, rock'n roll og stille diner.

Det omfattende lyd- og lysshow har gjort Tailors efterspurgt på hoteller, kro fester, halballer, byfester, firmafester, større familiefester, halballer og live band på diskoteker og populære dansesteder. Publikum får en musikalsk og uforglemmelig oplevelse med hjem efter en aften i selskab med Tailors.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tailors - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send