Starpeople

Det ultimative festband til din fest

 Ring til Lykke Music & Events for tilbud på booking af musik og underholdning med Starpeople

Starpeople

Starpeople er et knivskarpt fest koncept,

Starpeoplesom med troværdighed og integritet altid levere det sikre festorkester. Starpeoples mission er at give kunden langt mere end de forventer, en tryg følelse omkring det at vælge det rigtige band og altid at efterlade et varigt minde for, hvad live musik til en fest, kan bidrage med.
- Musik er Starpeoples passion. Derfor skal det nå ud til alle de spiller for.

Starpeoples koncept er lige til:

Der skal 2 elementer til et godt orkester:
1) De bedste musikere
2) De bedste sangere.
… Starpeople leverer altid kompromisløst begge dele.

Bandet hedder altid Starpeople. Kunden vælger sangeren i front.

Når du beslutter dig for at bestille et Starpeople hold, bliver du guidet igennem hele processen, så du vælger det, der med garanti vil give dig den oplevelse du, din fest og dine gæster forventer – og så lidt til... Starpeople opererer med 6 primære sangere, alle med stor live erfaring og de fleste har også landsdækkende TV referencer og pladeudgivelser bag sig.

Sangerne er:

Rasmus Fjeldsted, Tomas Thordarson, Anders Krogh, Jean Paul Espinoza, Line Krogholm og Victoria Hansen.

Starpeople er desuden et af de få orkestre som kan håndtere kendte gæstesolister, og kun fantasien sætter grænser for hvem der kan komme med. Som inspiration kan nævnes: Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Søren Sko, Jakob Sveistrup, Anders Blichfeldt, James Sampson, Laura (X]factor), Zindy – Kort sagt ] Har du et ønske, så spørg os om muligheden for at indfri det for dig….

Starpeople spiller til:

Receptioner, kick off, kundearrangementer, alle slags firmafester, alle slags privatfester – Ingen fest er for stor eller for lille for Starpeople.

StarpeoplePakkeløsninger:
Starpeople kan levere alt fra: baggrundsband, hus orkester, pop trio, jazzløsninger og hyggepianister, til festbandet og den ultimative DJ. Har du brug for en ”skæv vinkel” på underholdningen, er Starpeople også den rette sparringspartner.
Samtidig tilbyder Starpeople også muligheden for mindre produktionsløsninger i sammenhæng med et Starpeople hold, til yderst rentable priser.
Starpeoples netværk er blandt Danmarks mest velkonsoliderede, så vælger du en Starpeople løsning, er kun det bedste godt nok ] navnet forpligter…
Priser fra 15.000

Eksempel på repertoireliste med Starpeople til 4 x 45 min. dans:

1. Sæt:
1. Let Me Entertain You 2. Blame It On The Boogie 3. Every Breath You Take 4. Everything She Wants (Wham) 5. Feel  6. Lade Lyset Brænde 7. Den lille løgn (Sanne Salomonsen) 8. Fast Love 9. Walking On Sunshine
2. sæt:
1. Wake Me Up 2. Outside 3. On A Long Lonely Night 4. Mercy (Duffy) 5. Simply The Best (Tina Turner) 6. Rollercoaster 7. Lets Stay Together 8. Stupid Man 9. Kom Tilbage Nu 
3.sæt:
1. Celebration 2. Starpeople 3. Kiss 4. Aint Nobody 5. Save Tonight 6. Den Jeg Elsker 7. Johnny på havet (Sneakers) 8. Stand By Me 9. Edge Of Heaven
4.sæt:
1. Sex Bomb 2. De Første Kærester På Månen 3. Proud Mary (Tina Turner) 4. Love Is In The Air 5. I Wanna Dance With Somebody (Whitney Huston) 6. Freedom 7. Your The One That i Want (Grease) 8. Cant Take My eyes off of you

Se og hør Starpeople her:


En kunde om Starpeople:

Danske Spil havde Starpeople 5 musikere med Rasmus Fjeldsted som sanger. 

Arrangør Louise Bykær Nielsen skriver:

"...Det har været ren fornøjelse at have jer som band til julefrokosten. Jeg har fået den mest positive feedback fra alle som var med til festen. Det er sjældent at så mange mennesker danser til vores fester. Bl.a. var der en af mine kollegaer som sagde, da hun blev spurgt hvad hun syntes om Starpeople: "de var bedre end alle bands tilsammen, som har spille på Danske Spil". 
En anden spurgte om vi skulle lave en årsaftale med jer!! Så helt sikkert 100% godt, jeg synes I var rigtig gode til at ramme bredt, da vi jo er en virksomhed som spænder utrolig bredt, fra ung til gammel og fra IT til Marketing. 
Vi vil helt sikkert booke jer igen."

….Lars Hjortshøj om Starpeople: "Jeg har oplevet Starpeople adskellige gange og kender dem som et usædvanligt velspillende og tight orkester, der kan få folk på gulvet. Senest har jeg arbejdet sammen med dem som "husorkester". En opgave som blev afviklet med skødesløs elegance og stilsikker fornemmelse for arrangementet og publikum. Det kræver stor præcision og det har Starpeople". Lars Hjortshøj


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Starpeople - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send