Alex Bødiker Rock N Roll og beatles

Alex Bødiker Foredrag

Underholdene foredrag i 50'er stil

Alex Bødiker tager publikum med på en rejse tilbage til 50'erne. Alex leverer et foredrag som er underholdende og indholdsrigt, til enhver lejlighed.

Alex Bødiker - Willys Kaffeklub

Alex Bødiker - Willys KaffeklubAlex Bødiker har været en del af Willys Kaffeklub, siden opstarten tilbage i 1990. De har sørget for underholdning til enhver begivenhed.

Alex Bødiker har mere end 20 års erfaring. Udover at være komiker, så har Alex også lavet tekster til revyer og reklamer, samt indtalt adskillige reklamespots til både radio og TV. Alex Bødiker er senere begyndt som en formidable foredragsholder.

 

Fra Raquel Rastenni til The Beatles - Foredrag

Alex Bødiker vil gennem dette foredrag tage publikum med på en rejse, tilbage til 50’ernes lidt søvnige Giro 413 stemning. Her vil Alex tale om alt hvad der var godt i de gode 50’ere - Rock n Roll, “negermusik” og Beatles.

Emnerne i dette foredrag:

- 50’ernes lidt søvnige Giro 413 stemning.

- Eksplosionen sidst i 50’erne med Bill Haley, Elvis Presley, Little Richard m. fl.

- Rockens indtog i Storbritannien, især Liverpool.

- Nappa, nylon og gummisko - The Beatles.

- The British Invasion - da de engelske grupper indtog USA.

- Forvirring hos smagsdommerne - “negermusik” og Beatles “døgnfluen”.

- Statsradiofonien og Radio Mercur.

- Musikken og dansen i Danmark, Dansk Top.

- Perspektivering af musikken og generationskløften.

Alex Bødiker komiker og foredragsholderHvis man godt kan lide 50’ernes stil og charme, og ikke mindst musikken derfra, så er dette foredrag bestemt ikke noget som man vil gå glip af. Alex Bødiker sørger for at foredraget holder en munter tone, med citater og anekdoter, udover dette så krydrer Alex foredraget med illustrative billeder og lydklip.

Alex Bødiker sørger for et underholdende og indholdsrigt foredrag, som er med til at give publikum en fantastisk oplevelse.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Alex Bødiker Foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send