Søs Egelind Kræft, trit og retning

Søs Egelind

Slip Humoren løs

Søs Egelind holder nogle foredrag, som fremkalder grin og eftertænksomhed hos publikum. Søs er nærværende, empatisk, direkte og fuld af humor under hendes foredrag.

Søs Egelind

Søs Egenlind skuespiller, entertainer, komiker og foredragsholderHvordan kan man gøre livet både lidt sjovere - og mere spændende? Ifølge Søs Egelind så kræver det en masse humor, et positivt livssyn, og så er det bare med at kaste sig ud i nogle udfordrende ting.

Søs Egelind er skuespiller, entertainer, komiker og foredragsholder. Søs er en af de kvinder som har været igennem en masse, en masse erfaring og masser af gå-på-mod.

Søs Egelind holder nogle fantastiske foredrag, som fremkalder grin og eftertænksomhed hos publikum. Søs er nærværende, empatisk, direkte og fuld af humor.

Foredrag

Søs Egelind Humor er vigtigtSlip humoren løs - og brug den i hverdagen!

Søs Egelind bruger humor som både værktøj og våben, og det er nok det der har gjort det sjovere og mere inspirerende for hende at gå på arbejde. Det er noget som gør det lettere at overkomme alt det sure - alt fra støvsugning i hjemmet, skattevæsenet og ægtefæller og kriser.

Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være? Gu’ kan man da så!

Søs Egelind er en kvinde i sin bedste alder, som med en palet af eftertænksomhed, selvironi og nærvær skaber en formidable oplevelse for publikum når hun er på scenen. Lad os bare sige at dit dårlige humør bliver ødelagt efter et arrangement med Søs.

Kræft, Trit og Retning

Søs Egelind kan man godt kalde dobbelt Verdensmester i overlevelse af kræft. I dette foredrag dele Søs ud af egne erfaringer i et meget personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag. Hvordan kan man gå igennem en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, lykkeligere og taknemmeligt menneske?

Udfordringerne har stået i kø for at få fat i Søs Egelind, men hun fandt hurtigt ud af, at alvorlig sygdom kan være en gave, hvis man holder fokus og retning mod overlevelse.

Et åbenhjertigt foredrag, som ikke kun handler om sygdom, men også om mod, overlevelse, glæde og kærlighed til livet.

Et kærligt spark - foredrag til erhvervslivet

Søs Egelind har et langt CV, med mange skiftende arbejdspladser gennem mere end 30 år. Her har hun oplevet sammenhænge som både har fungeret godt, og mindre godt.

I dette foredrag giver Søs sit bud på hvordan vi kick-starter et bedre arbejdsliv med hinanden. Det er et foredrag fuld af humor og konstruktive ideer. Søs Egelind målretter gerne foredraget til netop din virksomhed.

Filmografi - Tv-serier

* Klikk (1984)
* Walter & Carlo - op på fars hat (1985)
* Sonny Soufflé chok show (1986)
* Kedsomhedens gåde (1986)
* Eleva2ren (1988 - 1989)
* Walter & Carlo i Amerika (1989)
* Den gode, den onde & den virk’li sjove (1990)
* Jul i den gamle trædemølle (1990)
* Karlsvognen (1992)
* Snøvsen (1992)
* Jungle Jack (1993)
* Flemming og Berit (1994)
* Snøvsen ta’r springet (1994)
* Jungledyret 2 - den store filmhelt (1996)
* Skat det er din tur (1997)
* Søs & Kirsten: LIVE i Kongeriget (1998)
* Mimi og Madammerne (1998)
* Den eneste ene (1999)
* Niels Hausgaard live med mere (2000)
* Kongeriget (1998 - 2002)
* Jungledyret Hugo (2003)
* Nissernes Ø (2003)
* Husk lige håndtasken - Nytårsaften med Ole (2003)
* Bryllup i Danmark - Fest på Christiansborg (2004)
* Nordkraft (2005)
* Jungledyret Hugo 3 - Fræk, flabet og fri (2007)
* Far til fire - på hjemmebane (2008)
* Mikkel og guldkortet (2008)
* Lulu & Leon (2009)
* Lærkevej (2009 - 2010)
* Lærkevej - Til døden os skiller (2012)
* Otto er et næsehorn (2013)
* Olsen Banden på dybt vand (2013)
* Fjerkongens Rige (2014)
* En chance til (2014)
* Gitte Talks (2015)
* Far til fires vilde ferie (2015)
* Selfiestan (2017)
* Nabospionen (2017)



Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søs Egelind - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send