Chanda & Boomerang

Dansemusik for enhver smag

Pris Chanda & Boomerang kr. 18.000/23.000 4x45min.

Chanda & Boomerang velspillende dansemusik

Chanda og Boomerang velspillende dansemusikChanda & Boomerang er et af de nye "upcoming" danseband, som startede i efteråret 2006. Det at booke den rigtige musik, er alfa og omega for om din fest bliver en succes og er i høj grad en tillids sag mellem dig som arrangør og kunstner / orkester. Med Chanda & Boomerang kan vi som bookingbureau roligt stå inde for kvaliteten. Her er tale om musikere, vi har kendt og booket gennem mange år, med en meget positiv referenceliste. Grundstammen i Chanda & Boomerang, som således er gamle kendinge består af guitarist, bassist og trommeslager. Det er en genforening med rødder tilbage i 70'erne, hvor de 3 herrer som 14 årige debuterede med at spille til det årlige lokale skolebal.

Chanda & Boomerang spiller i dag en blanding af rock, rock'n roll, pop ballader, disco og blues, der fremføres på en sej og medrivende facon. Du er sikker på at musikken når udover scenekanten, og dansegulvet bliver hurtigt fyldt. - Gennem utallige livejobs, rundt omkring i landet, har bandets medlemmer oparbejdet en stor erfaring, der gør at træfsikkerheden i at bandet  altid rammer lige præcis det publikum efterspørger.

Chanda & Boomerang spiller til halballet, firmafesten og foreningsfesten, eller til bryllupet og den runde fødselsdag. Inten er for stort og intet er for småt. Bandet kan altid tilpasse sig det aktuelle arrangement med et topmoderne lyd- og lysanlæg.

Chanda & Boomerang er Chanda Sonne Bøgh Olsen som sangerinde, Lars Bøgh Olsen som guitarist, John Rasmussen som trommeslager, Jens Ole Lykke Andersen som bassist og Martin Valsted som tangentspiller. Og ja - den er god nok - det er far og datter, der hedder Bøgh Olsen til efternavn.

Med holdet bag Chanda & Boomerang er ansvaret for den musikalske del af arrangementet lagt i trygge hænder. - Her forenes det bedste fra 2 verdener, et hold af super erfarne og dygtige musikere, kombineret med det friske pust fra den nye populære sangerinde Chanda.

Når Chanda & Boomerang åbner ballet, kan du danse til tonerne af:
Robbie Williams - Dodo & The Dodos - Eric Clapton - Big Fat Snake - Danser med drenge - Beatles - Credence Clearwater Revivel - TV2 - Johnny Madsen - Sanne Salomonsen - Donna Summer - Shubidua - Dolly Parton - Tina Turner - Lars Lilholt - Doobie Brothers - Steppenwolf - Rolling Stones og mange mange flere.

Chanda er bandets sangerinde. Er i al enkelhed en musikalsk begavelse. Chanda sang før hun kunne gå og havde ikke nået teenage årene før hun mestrede både klaver og guitar. Synger med en lethed og indlevelse, der ikke er til at tage fejl af.

Jens Ole eller "Bonden", som han kaldes internt, er bandets bassist. Spiller en rigtig sej bas, og er god for en gedigen bas solo, hvis nummeret er til det. - Er bandets spasmager og er altid god for en joke. Jens Ole er også forsanger på nogle af bandets numre og har en fortid i bandet "Jays" blandt andre.

Martin er bandets tangent spiller. Martin er en utrolig musikalsk begavelse og spiller et forrygende klaver. - Er den eneste i bandet der lever af at spille. - Martin spiller således sideløbende i mange andre sammenhænge, ligesom han underviser i klaverspil. Har ligesom Lars en fortid i bandet "New Heartbeat" (1995 - 2001).

Lars er bandets guitarist og kapelmester. Har spillet rigtig mange år og forstår at spille "spaden" på den fede måde. Lars er også forsanger på nogle af bandets numre. Har bl.a. en fortid som kapelmester i "New Heartbeat" (1985-2005).

"Johnson" er bandets uforlignelige trommeslager. Er arveligt belastet fra "farmand", der er en af Sydsjællands bedste jazz trommeslagere. - Han har et musikalsk øre udover det sædvanlige, og kan lokkes til at fyre en "rigtig" fed trommesolo af.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Chanda & Boomerang - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send