Brian Holm

Cykelrytter for livet

Brian Holm levere et foredrag med både cykelsport, smerte, glæde og meninger. Oplev Brian Holms karriere og liv, som har været lige så spændende og hårdt som 10 bjergetaper i træk. 

Tour de France – kræft – meninger.

Brian Holm er om nogen indbegrebet med cykelsport. Han er i offentligheden kendt som en troværdig, respekteret og meningsdannende person, som på en varm, humoristisk og indlevende måde med kompetent faglighed, giver sine meninger til kende. Brian Holms CV og oplevelser og også lige så langt og hårdt som ”10 bjertetaper” i træk:

Brian Holm CV57 år gammel her i 2019. Gift med Christine og har to børn. Professionel cykelrytter i 15 år (1983 – 1998) Bl.a. på hold som Telekom, Roland, AcceptCard mv.

Brian Holm vandt 14 sejre bl.a. Paris-Brüssel, og kørte på hold med Bjarne Riis, da han vandt Tour de France. I 1999 blev han sportsdirektør for AcceptCard og landsholdchef for Danmarks Cykle Union (DCU) i perioden 2001-2006. Brian var også sportsdirektør i perioden 2007-2009 for verdens mest vindende hold gennem tiden: HighRoad-Columbia. Brian Holm har også været kommentator for Eurosport siden 2001. I 2002 udgav Brian bogen ”Glæden og Smerten”. Den handler om Brians karriere og fantastiske oplevelser ved cykelsporten – både op- og nedture! I 2004 fik Brian Holm konstateret tarmkræft, og var indstillet på selvmord, hvis det var uhelbredeligt.

Meget er ændret siden og bl.a. var Brians respekt for sine børns tarv med til at ændre hans livssyn og døden. I 2009 udgav Brian bogen ”Den sidste kilometer”, som handler om at få diagnosen tarmkræft og lære, at leve med det. Bl.a. hvorledes man reagere og forholdet til sine omgivelser. Dette er et emne Brian Holm fortæller en del om i sine populære foredrag.

I 2007 fortalte Brian Holm offentligheden, at han i sin tid som aktiv rytter på cykelholdet Telekom havde taget EPO. I 2013 stormede Brian Holm ind som konservativt byrådsmedlem på Frederiksberg. Brian blev kun overgået af borgmesteren i antal stemmer. I 2014 blev Brian Holm frifundet for at have krænket en 7-årig pige. Brian fortalte selv offentligheden om dette.

Brian Holm er en fantastisk foredragsholder og cykelrytter, og hvis man ikke kan få nok af cykelsporten her, så kan man tage et kig på Brian Nygaard.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Brian Holm - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Brian Holm

Klik på foto og download

Pressefoto af Brian Holm