Per Nielsen kirkekoncert med trompet og pianist Per Nielsen spiller trompet

Per Nielsen

Manden med den gyldne trompet

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Per Nielsen

Per Nielsen er

Danmarks populæreste trompetist

Per Nielsen spiller trompet til kirkekoncerter- til daglig solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester har i de senere år samlet "fulde huse" rundt om i landets kirker.

Grunden hertil skal nok findes i de mange CD-udgivelser, som Peer Nielsen har haft så stor succes med. I alt 15 CD'er som sammenlagt har givet ham et CD-salg på over 350.000 eksemplarer i Danmark. Per Nielsen har herfor modtaget 3 platin og 9 guldplader.

Per Nielsen udkom senest i 2009 med en ny CD "Danske Toner",  som gav ham endnu en Guldplade efter bare 6 uger på hitlisten.

Af titler kan nævnes: "Pige træd varsomt", "Duerne flyver", "Månestrålen", "Det haver så nyeligen regnet", Temaet fra "Krøniken" samt Kom Larsen´s "Om lidt". Efter Per Nielsen´s udsagn er det den hidtil mest "nære" og stemningsfulde indspilning, han hidtil har begået. Per Nielsen bliver på CDén akkompagneret af ingen ringere end Carl Ulrik Munk-Andersen, klaver - Lennart gruvstedt, trommer samt percussion - Natan Walden, bas - samt den fænomenale Per Gade på guitar.

Per Nielsen bliver ved koncerten akkompagneret af pianisten fra CD-indspilningen Carl Ulrik Munk-Andersen.

Per Nielsen præsenterer sine numre på sin charmerende sønderjydske dialekt! Der er ikke noget trykt program, men Peer Nielsen guider publikum igennem et varieret og udpræget populært repertoire - typisk taget fra hans mange CD-udgivelser.

Per Nielsen - WITH FRIENDS:
Fra sangen I Danmark Er Jeg Født over musicalmelodien Edelweiss og hymnen Danny Boy til Procol Harums rocksang A Whiter Shade Of Pale. Repertoiret på Per Nielsen's nye, spændende cd With Friends er meget varieret.

"Der skal være variation på instrumentalplader, for lytterne er mættede efter tre-fire numre, hvis pladen ikke er afvekslende. Jeg har derfor bestræbt mig på, at der hele tiden sker noget nyt på With Friends," siger Per Nielsen, der har gennemlyttet hundredvis af skæringer for at finde netop de 14 melodier på cd'en.

"With Friends er mit bud på de melodier, der egner sig til at blive hørt igen og igen. Jeg er gået efter meget melodiøst stof. Jeg skal kunne forestille mig, at jeg synger sangen gennem trompeten, hvis jeg skal give den et interessant udtryk," fortæller Per Nielsen, der er solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester. I Danmark Er Jeg Født er en af de melodier, Per Nielsen"synger" gennem trompeten. Melodierne på With Friends klinger alle velkendte og får hurtigt lytterne til at nynne med som for eksempel tema-nummeret til DRs serie Nikolaj Og Julie.

Som titlen antyder, har Per Nielsen inviteret musikalske venner og bekendte med på pladen. Lene Siel synger True Love, baSix synger Scarborough Fair, og den svenske musicalstjerne Tommy Körberg synger Procol Harums rocksang A Whiter Shade Of Pale. Bent Fabric spiller med på sin egen Kærlighed Der Lyser fra den nye musicalopsætning af H.C. Andersens eventyr Den Lille Havfrue.

"Jeg har fået lov at spille sammen med store musikere, jeg selv ser op til. Lene Siel kender jeg fra flere lejligheder, Tommy Körberg er en af de største musicalsangere overhovedet, og Bent Fabric har skrevet et væld af gode melodier. BaSix er fænomenale i den måde, de bruger deres stemmer på," siger Per Nielsen.

1973 - Det Kgl.Danske Musikkonservatorium i København
1976 - Eb-cornetist ved Slesvigske Fodregiments Musikkorkorpskorps i Haderslev
1979 - Trompetist ved Sønderjyllands Symfoniorkester
1986 - Solotrompetist samme sted

Optrådt som solist i ind-og udland samt i radio og TV, bl. a. på AM Singapore, det mest populære TV program i Singapore samt i "Musikbutikken"; på DR.Solist i Flandern Music Festival, solist med Franz Lamberth i "Ball des Sports" i 97 i Wiessbaden, solist med det anerkendte orkester i Danmark "Collegium Musicum" ved "Harzburger Musiktage".

Solgt ialt omkring 100.000 CDèr i Danmark.
1982 - Studier i Chicago ved Vincent Chichowicz
1986 - Studier i Amsterdam ved Peter Masseurs
1988 - Studier i Paris ved Maurice André

Discografi:
2009 : Danske Toner (Guld)
2007 : Amazing Grace (Guld)
2005 : With Friends (Guld)
2003 : Per Nielsen - My Classical moments (Guld)
2002 : Christmas Time (Guld og Platin)
2001 : My Way (Guld og Platin)
2000 : Per - My greatest Moments (Guld og Platin)
1998 : Trumpet Emotions (Guld)
1998 : Masters
1996 : Trumpet Serenade (Guld)
1994 : Somewhere Out There
1992 : On My Own
1990 : Andrew Lloyd Webber for Trumpet
1989 : Music for Trumpet and Organ
1987 : Trumpet concertos

Per Nielsen og lyden af en trompet.

Der er noget særligt ved lyden af en trompet. Den rammer dybt i sanserne. Per Nielsen har forstået at spille så dygtigt på sanserne, at han lige så stille er gået hen og blevet en af de mest sælgende, danske musikere. Det er ingen nyhed, at trompeter går lige på indvoldene.


Kunderne siger om Per Nielsen:

Hej Karen
Vores arrangement d. 23/2 gik bare så godt. Per Nielsen og hans pianist gjorde det bare det super godt, og vores borger og personale var alle godt tilfredse.
Per Nielsen har altid forstået at få sit publikum med sig, nu har jeg kendt Per i 15 år og det gode ved ham er at han stadig er den samme person.

Med venlig hilsen
Thomas Braasch
Tangshave Bo- og aktivitetscenter


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Per Nielsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Per Nielsen

Klik på det enkelte foto og download

Pressefoto 1 af Per Nielsen 2802x2406 pix

Pressefoto2 af Per Nielsen 1456x2592 pix Pressefoto 3 af Per Nielsen trompetist 1726x1726 pix