Dallerknæ - Crazy-Legs

Gymnastik uden sikkerhedsnet

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Dallerknæ - Crazy-Legs

Dallerknæ Crazy-Legs

Dallerknæ eller Crazy-Legs som de kaldes i udlandet, er en flok Gymnaster, der har været aktive på Hammerum Herreds rephold, i kortere eller længere tid. Har man været på holdet er man selvskrevet til at være med på Dallerknæ, hvis man har tid og lyst.

Dallerknæ udspringer fra Representationsholdet. Dallerknæ så første gang dagens lys til en byfest i  Hammerum, hvor det første show blev lavet i hovedgaden, det var i sommeren 1982. Siden da har Dallerknæ haft mange oplevelser og udfordringer. 

Dallerknæ er uofficielle verdensmestre i Klovnegymnastik, hvilket blev fastslået til Aspirant-stævne i 1990 i Svendborg, hvor der var opvisning af de på det tidspunkt eksisterende klovne-shows-hold, der fandtes i Danmark. Der var publikums afstemning, Dallerknæ vandt stort! 

Dallerknæ har lavet opvisning til:

Dallerknæ Crazy-Legs

- Repstævne
- Julefrokoster
- Forårsopvisninger
- Sommerfester
- Bryllrup
- Dyrskue
- I Cirkus Dannebrog"s telt
- Cowboy-Fest
- I Cirkusbygningen
- På mange efterskoler

Dallerknæ indgår for det meste i Rep-holdets rejseprogram, der bringer det stor lykke de fleste steder i verden! Dallerknæ er vigtig fordi, det er et hold som de unge kan stræbe mod at komme på, et hold der gør at man lige giver den en ekstra tand til træningen.

 

   

Dallerknæ Crazy-Legs                                      Dallerknæ Crazy-Legs

Et typisk Dallerknæ-arrangement tager mindst en halv dag: man kører hjemmefra, man læsser redskaber, man kører til opvisningsstedet, man går Showet igennem, man laver show, man pakker sammen og får klædt om, man læsser redskaber, måske er der en tur på Grillbar? Man kører redskaber retur og man kører hjem! Der imellem, får man snakket og pjattet og ladet op til dagens opvisning. Så det at være med på Dallerknæ er en blanding af sjov, hygge og hårdt arbejde. Sådan som de kan lide det, for ellers var de jo ikke med?  Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Dallerknæ - Crazy-Legs - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send