Erik Peitersen

Peitersen og Nordvestpassagen

Et forunderligt TV-foredrag om Erik Peitersens utrolige rejse gennem Nordvestpassagen. Bliv draget med ind i en verden om utrolig natur, en enestående anderledes kultur, og dybt rodfæstet sammenhold. Meget anderledes oplevelser ved sejlads mellem isbjerge, sæler og isbjørne.

Peitersen og Nordvestpassagen

Erik Peitersen og Nordvestpassagen isbjerge i DiskobugtenErik Peitersen er igen tilbage på skærmen, denne gang vil han sammen med barndomskammeraten Jens Erik Kjeldsen tage på en barsk rejse gennem Nordvestpassagen. Jens grønlandske hustru Dorthe er også med på denne fantastisk spændende rejse. De tre kommer til at gå igennem en emotionel rutsjebane, med både glæde, sorg, fare og spænding.

DR dokumentaren kommer til at kører på DR2 og vil være i fire dele, hvoraf den første blev sendt torsdag d. 11-01-2018. Her vil seerne gå igennem en rejse sammen med Erik Peitersen, med fantastiske billeder og oplevelser, om bord på skibet Killua. Vi skal hilse og sige, at det bliver mere vildt i de følgende udsendelse, hvor utroligt det end måtte være, når man har set første afsnit.

Foredrag - Peitersen og Nordvestpassagen

Erik Peitersen og Nordvestpassagen ved Isbræen i JakobshavnErik Peitersen vil med et TV-foredrag fortælle om sin rejse gennem Nordvestpassagen.

Hvordan det hele var at skulle se og opleve en ny del af verdenen, hvordan det var at skulle sejle igennem de barske isfjelde.

Erik Peitersens muntre personlighed vil komme frem igennem foredraget. Du vil opleve Erik Peitersen som den man kender og elsker. Der er garanti for et foredrag med formidabel underholdning og spænding, samt illustrationer fra rejsen gennem den barske Nordvestpassage.


Erik Peitersen Nordvestpassagen Isbjerg i Diskobugten 

Peitersens forunderlige verdenPeitersens forunderlige verden er en udfordring, hvor TV2 sendte ham rundt i verdens fjerne egne, hvor han skulle løse forskellige praktiske opgaver. Erik Peitersen tager nu ud og fortæller en helt unik historie, hvor der kræves mere end almindeligt godt håndelag.

Peitersens forunderlige verden

Den bedste måde at rejse på er at arbejde, fortæller Erik Peitersen, og det gør ikke noget, at man ikke forstår hinandens talesprog. Kropssprog og energi ophæver den verbale kommunikation. Det oplever han mange gange på sin forunderlige rejse rundt i verden - bl.a. ved Titicacasøen i Bolivia, hvor han bygger sivbåde sammen med de lokale indianere. Ingen af dem taler andet end den lokale dialekt, så i den periode, Erik opholder sig der, foregår al kommunikation via fagter og grin. Og man kommer langt med "ordløs humor", viser det sig!

Peitersens forunderlige verden

Her oplever publikum fortællinger og sjove historier fra den store verden, præsenteret med fotos og aktiviteter på Erik Peitersens ærlige og let forståelige facon, som vi alle kender og elsker ham.

erik peitersen roomservice huset

Erik Peitersen, også kendt fra TV2’s Roomservice, På rejse med sjælen og Huset.
Erik Peitersen er uddannet skiltemaler og autodidakt kunstner. Han har deltaget i en lang række udstillinger og har arbejdet som scenograf på danske reklame- og spillefilm. Som sparringspartner til Per Kirkeby har Erik Peitersen været medarbejder på en række af Kirkebys opgaver, som f.eks. loftet i Det kongelige Bibliotek, i Rejlev Kirke og på Århus Universitet.

Erik Peitersen er en dybt engageret foredragsholder og den praktiske, sympatiske handymand. Han har en lang række emner at vælge imellem f.eks.:

- utraditionel boligindretning
- hvordan maler og dekorerer du din bolig f.eks. ved hjælp af genbrug"
- hvordan skaber vi nogle gode boliger for os selv?
- lær at tro på egne instinkter m.h.t. indretning, farvevalg m.m.

erik peitersen roomservice huset

Erik Peitersen holder også gerne foredrag om sit samarbejde med Per Kirkeby.

Foredraget varer ca. 1 time og efter en kort pause er der mulighed for debat/spørgsmål.

Og så er Erik Peitersen i øvrigt vild med dans (klik her)Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Erik Peitersen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send