HITFINGERS

Alle hittene er med

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på HITFINGERS

Hitfingers

Orkesteret HITFINGERS er tilbage på den danske musikscene i absolut stærkeste opstilling.

Efter en længere periode i dansktop orkesteret Klaus & Servants, har vi valgt at gendanne vort gamle orkester, udtaler Ove Nygaard.
HITFINGERS er tilbage med et helt nyt show, hvor bl.a. 60´er og 70´er nostalgien er på programmet. Vi lover at publikum garanteret får en på opleveren. Hele showet er pakket ind i den kendte HITFINGERS sound, hvor den velkendte flerstemmige sang stadig er orkesterets varemærke.

Efter 10 succesfulde år har HITFINGERS endelig fundet tid til at indspille og producere en ny CD. Og hvilket et af slagsen… Et jubilæumsalbum fyldt med super hits hvor der virkelig er kælet for detaljerne.

”THE DOUBLE” indeholder 12 vokaltitler og 12 instrumental titler. Vi har valgt dette miks for at give lytterne en fornemmelse af, hvor bredt vores repertoire i virkeligheden er. I forlængelse af dette skal det nævnes, at det rent faktisk er vores publikum som har været med til at bestemme indholdet på dobbelt CD’en forstået på den måde, at vi har valgt at indspille de hits vi får flest opfordringer på, når vi er ude og optræde.

Med THE DOUBLE markere HITFINGERS ikke blot et 10 års jubilæum som et af landets mest efterspurgte danseorkestre, men også et nyt koncept er på vej, hvor orkesterets kernemedlemmer, Niels, Villy og Ove, vil bruge forskellige gæstemusikere. 

Uden at røbe for meget vil konceptet medføre en betydelig udvikling i HITFINGERS fleksibilitet og tilpasningsevne, således at bandet betydeligt bedre kan levere levende musik hvor som helst, når som helst og til hvem som helst.

Flot opsætning med stort lys, bagtæppe og trommepodie
God pakkeløsning – (Dinner, koncert –og danseunderholdning)
Konkurrencedygtig honorar

I forlængelse af succes albummet THE DOUBLE, er HITFINGERS nu på banen med et helt nyt koncept, som allerede er blevet en bragende succes.

Niels, Villy og Ove har valgt at prioritere HITFINGERS som trio, med mulighed for udbygning til kvartet.

HITFINGERS har været i studiet on/off de sidste 4 måneder for at klargøre lydspor, således at orkesteret stadig lyder som en kvartet, selvom det er en trio man oplever. Orkesterets live optræden er ligeledes blevet udviklet, hvilket skal opleves på spillestederne, udtaler de tre musikere.

I HITFINGERS fremtidsplaner ligger også en CD/pladeindspilning, denne gang med en blanding af egne numre og kopi numre.

Med TV og radio optræden i TOP CHARLIE og ELDORADO, er efterspørgslen på HITFINGERS blevet markant. Derfor er planen nu, at studieproducere en efterfølger til THE DOUBLE.

HITFINGERS er eksperter i at skræddersy et hvert arrangement til præcist det arrangøren ønsker. Med masser erfaring i rygsækken, leverer HITFINGERS et forrygende musikalsk show med alle de kendte hits, krydret med flot entertainment, hvor bl.a. tostmasterrollen er i en klasse for sig.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse på et højt niveau.

Hitfingers er:

Niels Bylund :    Bas og vokal
Villy Madsen :   Guitar og vokal
Ove Nygaard :   Trommer og vokalSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på HITFINGERS - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send