Festmaskinen

Du kan roligt tage navnet helt bogstaveligt!

Pris booking af musik og underholdning med Festmaskinen Fra kr. 32.000,-

Her er booking af musik og underholdning med Festmaskinen.

Vi præsenterer Festmaskinen

Festmaskinen danseorkester til party og firmafestFestmaskinen er et af landets mest anerkendte backingbands. Et kollektiv af højt estimerede og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed, backer enhver solist.

Orkesteret er med sine 15 år på bagen og sit samspil med landets største solister - der favner navne i spændet fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach og fra Birthe Kjær til Nik & Jay - et af landets mest veletablerede backingbands. Og artisterne elsker at spille med dem.

Festmaskinen har en unik evne til, med deres åbenlyse passion for musikken, utrættelige energi på scenen og snorlige professionalisme, at skabe en synlig og hørbar kemi mellem artist og band. En energi og varme, som rækker ud, løfter og smitter af på publikum.

Men Festmaskinen er mere end et professionelt backingband. Det er også et liveband, der tager sagen i egen hånd og trækker fuldt dansegulv med et bredt repertoire af egne coverversioner.

At Festmaskinen spiller backing på Rasmus Seebachs liveudgivelse af ”Du’ det dejligste”, optaget live i Royal Arena foran 13.000 gæster, og at bandets blæsergruppe ”The Rusty Trombones” turnerer fast med Lukas Graham, er blot et lille kuriosum.

Musikerne i Festmaskinen har bl.a. tourneret og indspillet med: Lars H.U.G. Søs Fenger, Erann DD, Jette Torp, Michael Learns to Rock, Tintin og Hårtørrerne, Anders Blichfeldt, Jonz, Lis Sørensen, Humleridderne, Johnny Logan, Klüvers bigband,  Helle Hansen Group, Søren Sko, EyeQ, Bobo Moreno,   Kristine Blond , Jascha Richter, Poul Krebs, Dante Thomas, George Michael Jam, Tina Dickow,  Monique, McEinar, Freya, Henning Stærk, Rocknalle, Abbarevival, Ester Brohus og mange mange flere……

Tag navnet Festmaskinen helt bogstaveligt. Når disse disse toptunede musikere starter op, skal der meget til at standse dem igen. Festmaskinen er et orkestre der sætter spor. Natten er og bliver altid for kort med Festmaskinen. Publikum giver kun modvilligt slip på Festmaskinen når de med deres sublime spil trykker serie efter serie af tophits ud over dansegulvet.

Festmaskinen’s rutinerede medlemmer har spillet i utallige sammenhænge igennem årene, og nu har de samlet brikkerne til denne velsmurte partymaskine der giver maksimal udnyttelse af gutternes sublime musikalitet og professionelle sceneshow. En velsmurt Festmaskinen uden afbrydelser.

Festmaskinen sætter turbo på til store arrangementer:
Stort orkester, stort show, stor lyd. Bandet består udover selve maskinen på fem personer af to ekstra blæsere – en trompet og en sax – samt to dejlige korpiger der også vil give solistiske indslag. Det giver en Festmaskine med i alt ni musikere, der insisterer på at køre i højeste, velsmurte gear til alle lejligheder. Det endelige produkt består af lutter tophits fremført med drive, charme og ekstra højpoleret glans. Festmaskinen’s konservatorieuddannede musikere står for sublim kvalitet, musikalitet og et professionelt overskud, der resulterer i et specielt udadvendt og sprudlende sceneshow.

Har du brug for musik under middagen, kan Festmaskinen’s fem faste musikere levere en lækker pakke med jazzklassikere og evergreens i smagfuld easy-listening stil. Festmaskinen – altid velsmurt og uden afbrydelser.

 

 

 


Festmaskinen referencer:

Herning Kongrescenter
Fest Maskinen har kun én fejl – det er navnet. Det er så langt fra en "maskine", som noget kan være. Et medlevende, professionelt, engageret – og ikke mindst charmerende orkester. Enhver arrangørs "drøm". (Herning Kongrescenter)

Toppen af Danmark festede!!
540 glade og feststemte kommunale ansatte i Skagen kommune afsluttede et langt kursusforløb med en supergod festaften i byens kultur- og fritidscenter.
Musikken blev leveret af ”Festmaskinen”, som var så suveræn gode, at alle bare måtte ud og danse. Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Og selv om antallet af kvinder var langt i overtal afholdt det ikke noget fra at begive sig ud på dansegulvet, og ”Festmaskinens” medlemmer var så professionelle, at de tilrettede deres musik derefter.
Alle var efter festen enige om, at det havde været en fantastisk aften, og at musikken havde været helt i top.Så tusinde tak til ”Festmaskinen” for en dejlig aften i Skagen.
Venlig hilsen Dorte Jensen - Skagen Kommune

100 mennesker til bryllup på Holcken havn slot 29.05.04
Vi havde fornøjelsen at opleve Festmaskinen, ved vores bryllup den 29. maj på Holckenhavn Slot.
Og sikken en oplevelse! Det tog laaaaang tid, at få armene ned igen efter den præstation wauv! 5 velklædte, veloplagte gutter stillede op og gav den så for fuld skrue. Det var forrygende og samtlige gæster var vilde med dem!
ALLE dansede og Festmaskinen spiller med en sådan energi og glæde, at det er tydeligt, at se de elsker det og det smitter i høj grad af på publikum. Festmaskinen var med til, at gøre vores bryllup til en fantastisk, festlig og uforglemmelig dag !!!
Endnu en gang tak for en kanon aften.

Gitte & Claus

400 mennesker i fest salen på Høje-Gladsaxe skole
Anbefaling. Med stor energi, udstråling og spilleglæde, fyldte Festmaskinen dansegulvet fra første til sidste minut ved Gladsaxe Lærerforenings jubilæumsfest. 300 gæster havde en pragtfuld aften hvor musikken var prikken over i'et.
I hele forløbet har samarbejdet med Festmaskinen været meget behageligt og kompetent og jeg kan på det varmeste anbefale bandet til alle, der vil være sikre på at festen bliver vellykket.

Steen Clausen Gladsaxe Lærerforening

350 mennesker til Jubilæumsfest i Alka forsikring
Festmaskinen er et alsidigt og top-professionelt band. Fantastisk at de kan bruges til både velkomstdrink, dinnermusik og danseband - med alt fra pop og rock til James Brown numre.
Peter Arklint - Alka Forsikring

250 mennesker fra Hydro Aluminium Tønder
Festmaskinen var hovedårsagen til at firmafesten den 30.10.2004, der blev holdt i Klosterhallen i Løgumkloster, blev en success. Entreen blev fulgt op af 'Tequila'-sangen vi alle kender fra 'Husk lige tandbørsten' og middagen blev ledsaget af glade Jazztoner i et leje så der kunne tales ved rundbordene, og de behagelige toner var med til at højne stemningen. - Opvarmningen tog fat .... og da der skulle bydes til dans var ALLE klar til at give det bedste de havde lært på dansegulvet - som ikke var tomt resten af aftenen.
Lyden, lysshowet, korpigerne, blæserne og de fem fantasktisk flotte fyre leverede et vidunderligt show som alle aftenens gæster sent vil glemme. Er man til fest og farver er dette absolut et orkester man ikke må overse !! - Danmarks fedeste live-orkester. Vi glæder os til at opleve dem igen !!
Hydro Aluminiums festudvalg.

80 mennesker til fest på Hotel Scandic i Herning
Mange tak for en forrygende musikalsk indsats ved vores forårsfest. Mine forventninger var meget høje, og således også svære at indfri; men jeg må sige, at I klarede opgaven til absolut topkarakter. Samtlige medarbejdere var vildt begejstrede.
I var afdæmpede under vores spisning med en flot buket af forskellige dejlige musiknumre, og vi kunne tale sammen ved bordene. En perfekt baggrund til vores middag.
Efter spisningen formåede I at trække folk på gulvet med det samme, og gulvet blev ikke forladt før I lukkede ned. En fantastisk god blanding af hits og evergreens, "svedere" og sjælere holdt os igang fra start til slut - det var ganske enkelt helt fortræffeligt!
En stor tak til bandet for en professionel fremtoning og en rigtig god oplevelse  -  du kan roligt føje os til på Jeres referenceliste  -  det skulle være en sand fornøjelse at medvirke til, at andre får en oplevelse som vi fik
.
Steen F Rasmussen - KABOOKI A/S


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Festmaskinen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send