Povl Carstensen foredrag og underholdning

Povl Erik Carstensen

Pioner indenfor stand-up

Povl Carstensen garantere en positiv, intelligent og underholdende oplevelse. Povl er en af pionerene indenfor dansk stand-up.

Pioner indenfor dansk stand-up

Povl Carstensen tusindvis af arrangementerPovl Carstensen er en af pionererne, der var med til at indføre stand-up i Danmark. Med sin debut i 1991, så er der ingen tvivl om at Povl har noget erfaring. I løbet af hans karriere har Povl Carstensen leveret underholdning til tusindvis af arrangementer. Alt fra de helt store firmafester og konferencer, til de hyggeligste og højtidelige private begivenheder.

Povl Carstensen garantere en positiv, intelligent og underholdende oplevelse. Her formår Povl at fange de tilhørere der måske ikke betragter sig selv som deciderede stand-up “fans”. 

Povl Carstensen er også med i duoen John & Aage.

Foredrag med Povl Carstensen

Povl Carstensen og Thomas WivelNår Povl Carstensen ikke laver stand-up, så er han en formidable foredragsholder. Et foredrag med Povl er fyldt med tankevækkende indslag, samt en masse underholdning.

Ved nogle af foredragene tager Povl sin gode ven og kollega, Thomas Wivel med. Her vil de sørge for at publikum får en fantastisk oplevelse.

Kunsten at være lykkelig
I dette foredrag kommer Povl Carstensen ind på Dalai Lamas tanker om lykke. Her giver Povl sit eget bud, baseret på en matematisk formel, for hvordan man muligvis kan blive lykkelig.

Det er et underholdende foredrag, med mulighed for eftertanke.

117 ting som mænd og kvinder bør vide om hinanden - på arbejdspladsen
Dette foredrag er baseret på et anmelderrost show, og to bøger omkring samme emne. Det er et underholdende foredrag som inddrager publikum til aktivt at deltage. Her kommer publikum til at skulle udfylde nogle spørgeskemaer omkring emnet, hvoraf der bliver kåret en vinder til sidst.

Stand-up på arbejdspladsen
Dette er et foredrag specielt til virksomheder, hvor der bliver lavet en helt ny form for teambuilding. Her vil Povl Carstensen og Thomas Wivel, sammen med en gruppe af medarbejdere, udvikle et stand-up show. Det er et foredrag/workshop hvor virksomhedens medarbejdere kommer til at lærer hinanden, samt virksomheden at kende på en ny måde.

Er det en vittighed?
Povl Carstensen tager i dette foredrag, vittigheden op til ære og værdighed. Det hele handler om vittigheder, hvoraf publikum også bliver involveret. Her får publikum lov til at komme med deres bedste bud på en vittighed, og så ser man ellers hvad der sker.

Når man er i samme rum som en stand-up komiker, kan man regne med sikkert og vist, at det bliver en underholdende begivenhed. Povl Carstensen leverer foredrag som er fantastisk sjove, tankevækkende og fyldt med god humor.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Povl Erik Carstensen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send