Preben Elkjær mit liv som Elkjær foredrag

Preben Elkjær foredrag

Årets fodboldspiller 1984

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud til booking af Preben Elkjær

Årets fodboldspiller 1984

Preben Elkjær FodboldspillerFodbold er vel Danmarks nationalsport, og således er Preben Elkjær vel også en national helt.

Preben Elkjær har slået sit navn fast med en helt fantastisk karriere, både nationalt og internationalt. Med 69 A-landskampe for Danmark, samt 38 mål på landskamps niveau, så kan man vist kalde denne fantastiske angriber en stor fodboldstjerne.

I 1977 viste Preben Elkjær for første gang sin målfarlighed, da han debuterede på landsholdet og scorede begge danske mål i 2-1 sejren over Finland. Efter 1978 blev han fast mand på landsholdet, da han scorede det afgørende mål i 2-1 sejren over Norge. Så man kan sige at Prebens landsholdskarriere hurtigt blomstrede op, og blev til noget stort. EM-slutrunden i 1988 blev Preben Elkjærs sidste landskamp, men blev bestemt ikke det sidste fodbold for ham. Han var fortsat engageret som træner i en periode og spillede også med old-boys, sammen med andre landsholdsprofiler som b.la. Jacob Friis-Hansen og Jan Bartram. Preben Elkjær har primært været engageret i medieverdenen, i et forsøg på at lancere en dansk sportskanal og som kommentator.

Preben Elkjær var også med til EM-sejren i 1992. Her var han kommentator sammen med Flemming Toft da Danmark overraskende vandt over de tyske verdensmestre 2-0. 

Preben Elkjær - Mit liv som Elkjær - Foredrag

Preben Elkjær ForedragPreben Elkjærs spillestil var ikke helt som andre fodboldspillere, hvilket gjorde ham til den utrolig stærke angriber som han er, og gjorde at andre forsvarsspillere havde stor respekt for ham, og så ham som en trussel på banen.

I sit foredrag går Prebn igennem sin lange karriere i diverse hold, og ikke mindst hans karriere på det danske 80’er landshold. Han gennemgår også sin karriere indenfor tv- og forretningslivet. Alt dette er sammen med journalist og forfatter Peter Sloth.

Et foredrag med Preben Elkjær garantere en uforglemmelig oplevelse med både anekdoter og filmklip, som helt sikkert vil få et smil frem hos publikum, samt give publikum en oplevelse de sent vil glemme. Hele Danmarks legendariske angriber vil tage imod, og besvarer spørgsmål, så selv den største fan vil blive helt vild.

Hvor mange kampe?

Preben Elkjær nationalheltUdover sin karriere som landsholdsspiller, har Preben Elkjær også spillet for mange andre klubber. Preben Elkjærs fodboldkarriere startede i Frederiksberg Boldklub, men der gik ikke længe før han skiftede til udlandet. Han startede i udlandet i FC Köln, men dette blev ikke til den store succes, da han hurtigt kom på tværs med den tyske træner. Efter FC Köln drog Preben Elkjær videre til Lokeren i Belgien. Her spillede han 5 år og viste, hvor farlig han var, da han scorede 98 mål på blot 5 år. Efter en fremragende indsats i 1984 blev Preben Elkjær solgt til den italienske klub, Hellas Verona. Her blev Preben Elkjær hurtigt anerkendt blandt publikum, og var med til at vinde det italienske mesterskab i 1985. Det blev helt stort da han scorede et mål mod Juventus. Efter en vanvittig solodribling, plantede Preben Elkjær bolden i nettet med en strømpesok. Det var her han opnåede legendestatus i italiensk fodbold.

Preben Elkjær skiftede til Vejle Boldklub i 1988. Her blev han genforenet med Allan Simonsen, fra de gode tider i 80’erne. Preben Elkjærs tilbagevenden til dansk fodbold, skabte larm i Danmark, og især på Vejle Stadion. Preben Elkjær var blevet slidt efter mange år, og mange kampe i professionel fodbold. Grundet det samt flere skader, besluttede han sig for at stoppe. Preben Elkjær sluttede sin karriere af i 1990, med et rødt kort i en kamp mod B1913.

Igennem Preben Elkjærs fantastiske karriere, fra 1976 til 1990, har han lavet en mere end formidable præstation med mere end 450 kampe og godt 200 mål. Så kan man godt forstå, hvorfor Preben Elkjær med rette betegnes en national helt, og en international legende..Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Preben Elkjær foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send