Anders Lund Madsen foredrag med den skæve vinkel Anders Lund Madsen underholdende indslag

Anders Lund Madsen

Den skæve vinkel

Show underholdning foredrag konferencier moderator.

Den skæve vinkel med det humoristisk indspark, hvor vi andre siger: Nåh jaa – den havde jeg ikke lige tænkt på.

Booking af Anders Lund Madsen tlf. 9712 7811

Anders Lund Madsen - Den skæve vinkel med det humoristisk indspark.

Hvor vi andre siger: Nåh jaa – den havde jeg ikke lige tænkt på.

Anders Lund Madsen holder spændende foredragVerden så Anders Lund Madsen i 1963 – eller var det ikke den nu 56 årige der så verden? Efter en noget ”krøllet” skolegang blev Anders Lund Madsen journalist og har siden været inde og ude af alskens danske medier – både den skrevne, talte, TV og på nettet.

Anders har klart ordet i sin magt, men det er meget mere hans fantasifulde indfald og især de anderledes og ofte humoristiske betragtninger, som gør Anders Lund Madsen til noget helt specielt. Det er næsten som Povl Dissing elsket eller hadet!

Anders Lund Madsen kom i rampelyset da han sammen med Anders Breinholt lavede radiosatiren ”De Sorte Spejdere” og sin optræden i Zirkus Nemo med direktøren Søren Østergaard. Men som Anders selv siger, så er noget af det værste i hans livsbane, da han i 1973 holdt et defekt romerlys i hånden og fik en andengradsforbrænding på sin vestre tommelfinger. Det kunne være blevet til meget mere, men hva – Krummer er jo også brød!

Anders er bror til Peter Lund Madsen – Hjerne-Madsen. Når de to laver show eller holder foredrag sammen - der er ikke den store forskel! Ja så ved man aldrig hvad der kan ske. Blot at det er hylende morsomt, eftertænksomt og fagligt - det meste af det! Anders og Peter Lund Madsen har i øvrigt vundet en million hele to gange i ”Hvem vil være millionær”. Så der må være noget om snakken!

Anders Lund Madsen Zirkus Nemo De sorte SpejdereNår Anders kan ”trækkes af stalden” kan han tilbyde flere forskellige former for optræden. Hans store evne er stemning. Hvis man arrangerer en begivenhed og finder sig selv i tvivl om, der mon bliver den rigtige stemning, så er det en god ide at få Anders Lund Madsen til at holde et indlæg. Eller måske få ham til at være værten. Eller endog begge dele. For så sker det.

Anders Lund Madsen er en af vore mest efterspurgte kunstnere. Han er eminent som konferencier, den korte underholdning eller det længere foredrag. Anders taler om hvad som helst – og med hvem som helst! Således kan han også lave et ”skræddersyet” indlæg efter dit/jeres ønske. Hvad det end er, ja så gør Anders Lund Madsen det blot bedre. Han er superintelligent og kan lynhurtig sætte sit ind i emnet.

Anders Lund Madsen kan bl.a. hyres til følgende:

HVAD SOM HELST

Dette er kundens store tur. Det er det modsatte af fri leg, for her er emnet givet – af jer/dig. Og det kan i sagens natur være Hvad Som Helst. Det kan tillige være så længe som helst og endog også hvor som helst. Hvis man for eksempel har en virksomhed, der producerer kloakeringsløsninger til arktiske områder og er ved at forberede et arrangement for leverandørerne, og man så mangler et indlæg om hygiejnen i et historisk perspektiv – og man samtidig gerne vil have en rar dag, hvor alle føler sig godt tilpas, når de kører hjem. Så er det en fortræffelig ide at ringe efter Anders Lund Madsen.

Ikke fordi han ved noget om hygiejne i et historisk perspektiv, men fordi han gerne vil finde ud af det – plus at han evner at gøre det både klogt og sjovt samtidig, og så får leverandørerne den gode oplevelse, man ønsker.

Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle.

DEN GODE VÆRT

Anders Lund Madsen er en god vært. Han har – alene eller sammen med sin bror Peter Lund Madsen eller vennen Anders Breinholt – udført en gigantisk mængde værtsopgaver igennem de seneste 20 år indenfor alle mulige genrer.

Han er ikke den vildeste og mest råbende vært på markedet, men han er uden sammenligning den mest driftssikre. Man kan sætte ham ind en time inden showstart, og det vil ikke gå galt.

Følgelig er Anders Lund Madsen det trygge valg, hvis man ønsker, at arrangementet skal gå godt. Med Anders får man en vært, der sørger for sit publikum slapper af og morer sig samtidig – og tiden holder, og tingene bliver gjort, og alle har det godt bagefter.

UDENFOR

Dette er et foredrag om at være udenfor. Ikke fordi Anders Lund Madsen selv er udenfor som sådan, men Anders har heller aldrig været indenfor for alvor. Hans interesse i omverdenen har til stadighed ligget hos folkene, der af den ene eller anden grund har befundet sig udenfor.

Det er ikke et foredrag om, at det er synd for dem, der er udenfor. Det er heller ikke et foredrag om, at det er finere at være udenfor. Det er et foredrag om, hvorfor man er udenfor, og hvordan man lever med det, og hvad man kan gøre for at komme indenfor, hvis man skulle ønske det.

Anders Lund holder foredrag og show intet går galtDET KAN IKKE GÅ GALT

Dette er Den Store Tur. Det er fri leg. Det er hvis man ønsker sig noget godt til sig selv, til sine medarbejdere, sine venner, sine medlemmer eller sine kunder – og man har ikke et specifikt emne selv.

Det Kan Ikke Gå Galt varer en time, og hvis det får lov, varer det halvanden, og hvis det virkelig er nødvendigt, kan det også vare tre kvarter. Og her får publikum en ret underholdende og samtidig en umiddelbart brugbar opskrift på, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer. Det sker ved blot at følge de tre trin, Anders Lund Madsen har udviklet på egen krop:

1.    Detvarsådétparametret

2.    Erkendelseskoefficienten

3.    Det Globale Ansigtstab

Det er én lang forklaring på, hvorfor man ikke skal tage tilværelsen alt for alvorligt. Men i virkeligheden er det et stemningsværktøj, for folk er i godt humør efter den time. Det er garanteret!

QUIZ

Ja, det er en quiz. Den er fleksibel alt efter behov, og der er præmier til vinderne. Hvis det skal være, ja så kan Anders Lund Madsens kone, der optræder som havfrue, være præmieuddelerhavfruen.

LET HAVEARBEJDE & OVERVÅGNINGSOPGAVER

Ikke fordi han er særlig god til det, og hvis det skulle være, kan man nok finde en bedre én til prisen, men Anders Lund Madsen er meget glad for at slå græs – og så har han en gammel og uudlevet drøm at udforske livet som privatdetektiv.

Så har man noget, man gerne vil have undersøgt, og hvis det er okay, at det ikke bliver opklaret særlig hurtigt, så er Anders Lund Madsen den rette mand - sku vi mene!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Anders Lund Madsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Anders Lund Madsen

Klik på det enkelte foto og download

Pressefoto 1 af Anders Lund Madsen

Pressefoto nr 2 af Anders Lund Madsen 2048x1365 pix

Pressefoto 3 Anders Lund Madsen 1837x2737 pix