Stig Rossen solist sanger og foredragsholder Slå automatpiloten fra Stig Rossen solist sanger og foredragsholder Slå automatpiloten fra

Stig Rossen

Stig Rossen skattet sanger og foredragsholder

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Stig Rossen

stig-rossen-musical-foredragsholder

Da Stig Rossen i februar 1988 sprang ind

i det danske publikums bevidsthed med sin entre i Dansk Melodi Grand Prix, var der måske ikke mange, der spåede ham en stor karriere inden for underholdningsbranchen. De blev imidlertid klogere, og Stig Rossen er i dag et af de absolut største navne i dansk musik.

Stig Rossens store gennembrud i England som Jean Valjean i "Les Miserables" har desuden ført til international anerkendelse (senest da Nana Mouskori bad Stig Rossen om at synge en duet til hendes album), men på trods af udenlandseventyrerne er det danske publikum aldrig holdt op med at elske Stig Rossen. Det viser salgstallene for både CD'er og koncerter også med al ønskelig tydelighed - Stig Rossens CD'er bliver altid flået ned af hylderne, og det er længe siden Stig Rossen ikke har spillet/sunget for fulde huse.

Foredraget "Undgå automatpiloten" med Stig Rossen

Stig Rossen foredrag med Stig Rossen Slå Automatpiloten fraStig Rossens nyeste aktivitet er hans efterhånden omfattende foredragsvirksomhed.

I 2010 holdt Stig Rossen over 100 foredrag, fortrinsvis på danske erhvervsvirksomheder.

"Undgå automatpiloten" et inspirationsforedrag, som er baseret på Stig Rossens erfaringer med de næsten 1400 gange, han spillede den samme rolle i musicalen "Les Miserables".

Hvordan undgår man, at rutine og repetitioner bliver kedelige og trivielle" Kan man selv gøre noget for at den daglige "trummerum" bliver positiv og inspirerende? Hvordan skaber man "den perfekte dag" og får overskud og energi? Lær selv at tage ansvaret for den energi, du udsender og den måde, hvorpå du påvirker folk.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Stig Rossen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send