Lars Lilholt

Kald det kærlighed

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Lars Lilholt

Lars Lilholt Den 7. dag  
To tusind år før Adam blev skabt er længe siden, og den 12. dag er lige for.
Vi har et ansvar for den drøm livet også er, imens tiderne hastigt skifter.
Vi er på gennemrejse. Hen over Gaia, denne smukke planet, menneskene først for alvor fik øjnene op for, da de klamrede sig til månen og kiggede ned.
I skumringen, når alt bliver blåt og sløret, føler vi os frem og ser klart tidens flod flyde mod drømmenes delta.
Klovnen er død, klovnen leve. Englene slår med vingerne. Tiden løber, tiden går i stå og Grådens Rand er alle steder. Lyden af trommer bringer os trøst, fordi de fører os tilbage, til dengang vi var et med moderens hjerteslag. Musik er et præcist sprog, og den 7. dag er hviledagen. Den dag gør man ingenting. Jeg går ned til floden og får foræret fred ved at se den flyde fremad i sin uendelighed.
Når man gør ingenting, kan alt ske. 

Lars Lilholt Bands har med udgivelsen af GLORIA opnået en position som en af dansk  musiks absolutte sværvægtere.

En position der kun blev yderligere cementeret da albumet udkom til de bedste anmeldelser til dato. Kun 3 dage efter udgivelsen kunne RecArt overrække platin for et salg på over 50.000 eksemplarer, med dobbelt-platin (100.000) følgende senere på året. GLORIA-tur 2001 trak endnu engang rekordstore publikum til koncerterne, som i Ålborg, hvor bandet nu var i stand til at fylde Skovdalen (m. plads til 6000 mennesker) 3 aftener i træk.

Da Lars i efteråret 2002 præsenterede sine nye sange for resten af bandet, tegnede der sig et billede af en stribe personlige sange, som allerede i udgaverne fra Lars" demostudie lød meget "færdige". Udover de øvrige 5 bandmedlemmer havde mange af Lars' venner og familie givet deres bidrag til, at sangene fik en lyd, der afveg fra den klassiske "Lilholt-sound". Og bandet kunne lide, hvad de hørte!

Tilskyndet af bandet (såvel som af pladeselskabet, som også spidsede ører over denne måde at gøre tingene på) indvilgede Lars i at færdigproducere det nye album selv, og i  marts 2003 udkom så NEFERTITI. Historien gentog sig. Endnu en gang tog pladekøberne godt imod, og NEFERTITI gik direkte ind på en solid 1. plads på Danmarks officielle hitliste og modtog guld efter få dage på gaden.

I 2004 udgav bandet 2 CD'er: De instrumentale og Den 7. Dag.  I 2005 kom albummet De lyse nætters orkester. Lars Lilholt udgav solo i 2006 albummet Storryteller #1 I 2008 var bandet ude med to CD'er: Smukkere med tiden og Jokerne.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lars Lilholt - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send