Lis og Per

Vore allerbedste år

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af underholdning eller foredrag med Lis & Per

Lis og Per med populære sange

Lis og Per dansk underholdning, når det er bedst.

Lis og Per Dansktopsolister kirkekoncerter og foredragsholdereLis og Per er nogle af landets mest populære dansktop solister. 

Lis og Per er også nogle af de mest spillede kunstnere, på landets lokalradioer. De bliver er også 'fast inventar' i radioens Giro 413

Kirkekoncerter laver Lis & Per også som noget helt specielt. En stor og stemningsfuld oplevelse med fuldt hus hver gang.

Lis og Per siden 1984 indspillet omkring 700 sange. Af disse har et utal ligget på Dansktoppen. Ja ikke mindre end 37 gange har Lis & Per ligget nummer 1 på Dansktoppen. Samlet har man kunnet høre Lis & Per på Dansktoppen i ikke mindre end 307 uger.   Lis & Per er dermed blevet de 6. højeste pointtagere på Dansktoppen. Disse rekorder taler for sig selv, og bekræfter Lis & Pers enorme popularitet.

Lis & Per har til dato udgivet 40 CD’er, og med deres nye "En rose" har de igen ramt plet med deres altid dejlige og positive sange. De har solgt næsten 2 millioner CD'er og er altid flot placeret på DR's Dansktoppen samt på lokalradioernes hitlister. Med en artikel i ugebladet Hjemmet, blev der alene solgt 270.000 CD'er med 'Julens Sang'.

Allerede i 1990 - altså for 29 år siden blev Lis & Per kåret som ÅRETS LOKALRADIO-FAVORITTER

Denne store popularitet har inspireret til, at man nu har udnævnt Lis & Per til: "Dansk Kluturarv"

Foredrag med Lis & Per

Fra damefrisør til Dansktoppen
Som noget nyt tager Lis og Per nu også ud og holder et indsigtsrigt foredrag om deres spændende liv.

Historien om Lis og Per er en af dagligdagens mange positive solstråle historier. Ægteparret Lis og Per Kauczki var allerede som unge og nyforelskede betaget af musik og sang. Pers harmonika var fremme ved mange lejligheder, og Lis sang blev ikke kun hørt i hjemmet, men også når ægteparret deltog dilettant forestillinger og lign.

Efter adskillige år som frisører og med egen salon i Hobro flyttede ægteparret teltpælene, nærmere betegnet til en stor gård beliggende mellem Randers og Silkeborg. Her forsatte Lis med Frisør gerningen og Per blev repræsentant indenfor frisørfaget. Man må erkende - snakke har Per altid kunnet.

Imidlertid blev drømmen om landsbyejendommen ikke den idyl man havde forestillet sig, og en dag erkendte de begge, at skulle man have det godt men hinanden, kunne dette også lade sig gøre uden arbejdsstress og mange penge, og fra en sikker indkomst på ½ million om året - gik de kunstnervejen med en utrolig selvtillid i rygsækken om, at dette nok skulle kunne lade sig gøre! Imidlertid så måtte Lis & Per konstatere, at showbusiness kan være hård - endda meget hård! En indkomst det første år på kr. 68.000,00 i alt taler sit eget sprog. Men en ukuelig vilje drev parret videre - faktisk havde de aldrig været så glade for livet, som netop i disse hårde tider, hvor familielivet stod sin prøve. Lis & Per har tre børn, så alle ved, hvor hård en tid dette må have været! Imidlertid vender lykken og heldet næsten altid for de, som støt fortsætter kampen, således også for Lis & Per.

I en søndags Tv-avis, hvor deres pladeselskab blev profileret, var der endelig et glimt på TV af Lis & Per fra et supermarked, hvor de sang "VORE ALLERBEDSTE ÅR"! Det blev vendepunktet! Netop denne melodi blev et hit af dimensioner og i mange år fremover en sikker klassiker i Giro 413.

 

Lis & Per - historien:


Det siger kunderne om Lis & Per

Kære Karen

Vi var særdeles tilfredse og havde en rigtig god eftermiddag med Lis og Per.

Menighedssalen var helt fyldt.

Så hvis nogen spørger os, giver vi en klar anbefaling med.

De venligste hilsener

Marianne - Vigerslev Kirke

Kære Karen Lykke

Vil du sende en stor tak og hilsen til Lis og Per for en fin underholdning ved vort guldbryllup.

Vore gæster nød det rigtig meget meget.

Og guldgommen var især overrasket, at jeg kunne holde hemmeligt.

En meget stor TAK

Mange venlige hilsener

Gunner og Conny Sørensen

Vi siger også mange tak for den gode CD.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lis og Per - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send