Kurt Ravn solist Røde fra Matador

Kurt Ravn

Musisk charmør

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Kurt Ravn

Kurt Ravn underholdning med stil og charme

 

Kurt Ravn Røde fra Matador skuespiller sanger kirkekoncertKurt Ravn har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV.

Fra Kurt Ravns roller i større musicalopsætninger kan nævnes Jean Vaijean i Les Miserables, Anatolu i Chess, Jabbadoor i Antalantis, Che i Evita.

Sammen med bl.a. Radiounderholdningsorkestret har Kurt Ravn været solist ved koncerter rundt om i landet - eksempelvis De Classiske Herregårds-og Slotskoncerter (sammen med Tommy Kørberg og Stig Rossen).

Siden 1996 konferencier og solist i Sissel Kyrkjebø's traditionelle julekoncert.

I 1996 debuterede Kurt Ravn som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som hr. Leonhard i Carl Nielsens Maskerade. CD-indspilningen af Maskerade udløste i 1999 en Grammy.

I sommeren 1998 var Kurt Ravn sammen med Etta Cameron solist ved koncerter på St. Croix, St. John og St. Thomas i anledning af 150-året for slaveriets ophør på de tidligere danske besiddelser.

Kurt Ravn har udgivet adskillige CD'er, senest Music of the Night.

I foråret 1999 sang Kurt Ravn Dr. Mesmer i Bo Holtens opera Maria Paradis, som havde urpremiere på Den Fynske Opera.

I foråret 2000 dannede Kurt Ravn atter par med Kirsten Olesen i Stephen King's gyser: Misery, der kom på landsturne.


Det siger kunderne om Kurt Ravn:

Kære Karen Lykke,
Vi havde rigtig stor fornøjelse af Kurt Ravns og Carl Ulrik Munk-Andersens fælles optræden i Odeon i går og fik kun positive reaktioner på underholdningen bagefter. Arrangementet blev overværet af 1.300-1.400 af vore abonnenter på Odensebogen, så vi var i enhver henseende tilfredse. Ja, alt foregik så let og ubesværet :-)

 

Med venlig hilsen
Jørgen Thomsen - Stadsarkivar

Kurt Ravn var FANTASTISK
Vi havde en super god aften, hans pianist Carl Ulrik var i særklasse

Familie & Samfund - Solvejg Stephansen

Kære Karen Lykke.
Det er mig magtpåliggende, at udtrykke min taknemmelighed over Kurt Ravns optræden til vores guldbryllup. Han gjorde det så godt. Havde disponeret rækkefølgen helt rigtigt. Min kære guldbrud var begejstret, og vi har efterfølgende fået så mange begejstrede udtalelser fra vores gæster.
Kurt Ravn har en helt fantastisk måde at optræde på. en elegant, ukrukket måde, hvor det er sangen der er i centrum, og dermed gør ham i et med sangen.
Hils Kurt Ravn og sigb tak.

Mvh Thomas Lauritsen


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kurt Ravn - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send