Lotte Heise

Talkshows med charme

Pris på booking af foredrag med Lotte Heise kr. 20.000/25.000 1½ time

 

Her er Lotte Heise - booking af foredrag

En præsentation af Lotte Heise er vel næsten overflødig.

Lotte Heise foredragDen tidligere topmodel har gennem de sidste år gjort sig opmærksom på sin eksistens gennem adskillige fjernsynsudsendelser, og flere tusind talk-shows rundt omkring i landet.
Med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog, er hun landets mest efterspurgte foredragsholder, og kan præsentere en lang række spændende talk-shows:

Lotte Heise gør i Sine talk-shows op med smålighed, snæversyn og giver den danske jantelov et skud fra boven. Med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog, er hun landets mest efterspurgte foredragsholder, og kan præsentere flg. talk-shows:

Østrogen & Skaldyr – for enden af regnbuen

Hun står dér som Perlen i en Østers, i 50´ernes Jacqueline Onassis kjole; pæn, blå og sexet; klar til fest med sølvsko og naturligvis parat til at klare opvasken med kvindernes mest personlige eje ved sin side, nemlig hårtørreren. Der er bare ét problem. Lotte er ikke Perlen i en Østers. Det er nemlig slet ikke en Østers. Det er bare en dum kammusling, og sådan en laver ikke perler. Den bliver højst kogt.

Mød Lotte når hun med bidende selvironi og stor humoristisk indlevelse hopper ud af sin skal i et uovertruffent personligt show, der gør op med hende selv som ideal. Hun er kvinden, der søndag aften opdager, at ugen var en fuser. Hun er kvinden der kan lide modvind fordi den løfter hendes bryster – og hun er kvinden der bare ikke kan mere. Eller er der en udvej"

Den 4. februar får Lotte Heise premiere på sin hidtil største danmarksturné. Showet ”Østrogen&Skaldyr – for enden af regnbuen” bliver Heises mest selvironiske til dags dato. Temaet er den fuserfornemmelse, som stille og roligt sniger sig ind ad hendes brevsprække om søndagen.

Lotte Heise:”Én ting er at kæmpe sig bravt igennem en krise – men hvad gør man egentlig, når livet en ganske almindelig søndag bliver jævnt hen irriterende? Damebladenes evindelige plapren om, at det bare gælder om at tænke superpositivt, at tage problemerne som en udfordring eller flytte lidt rundt på møblerne. Det er sølle råd, som ikke forholder sig til det at mangle ressourcer, det at gennemgå noget, som man ikke bare kan løbe væk fra”.

Lotte Heise kvitterer ved at give bl.a. ”Alt for damerne” et hårdt spark i skridtet. Men hun stiller også spørgsmålstegn ved sig selv. Faktisk kalder Heise sit show et opgør med sig selv som ideal. Lotte Heise:”Før eller siden lærer en kvinde, at livet er meget andet end retfærdigt. Hvis man er lidt tung i hovedet eller bare lidt for aerobicagtig, så finder man måske først ud af dét, når ens bryster begynder at hænge. Der er egentlig ikke ret mange, der virkelig værdsætter et par gode hængebryster, er der?”

Lotte Heises show kommer dog ikke bare til at handle om den rene elendighed. Det vigtigste for at komme videre i sit liv er alternativer. Ikke nødvendigvis iform af stort opsatte og trendy livsstilsformer, men stille alternativer. Man kan altid få et nyt navn, blive healet, spået, få en tarmrensning eller det, der er værrere - imens de små sejlivede løsninger er noget sværere at komme ind til. Lotte Heise:”Jeg har en masse på hjerte. Og når mine publikummer forlader salen, så skal de føle, at de fået noget godt med sig – og så skal de også helst have ondt i maven… Af grin”.

Damer. duller & drengerøve.

Der er ikke noget mystisk ved, at små piger ikke har lyst til at blive voksne kvinder med alt, hvad det indebærer af menstruation, graviditet og umoderne kvindeligheder. Medierne er fyldte med unge sild og kvinder i 40’erne, som har fået nye bryster og praler med det.
Det er ikke mærkeligt, at kvinder i 20’erne vil løftes hist og pist, når idolerne går igennem sex behandlinger i Photoshop for at opnå adgang til et trendy magasin eller coveret på den nyeste CD.
Det er ikke underligt, at 14-18 årrige drenge skal drikke hjernen ud hver weekend, før de tør score, når det i alle pornofilm ser ud til, at kvinderne ligefrem kan lide dumme svin.
Det giver stof til eftertanke, at en mand som Jønke holder foredrag for unge mennesker, der bagefter beder om hans autograf.
Skyldes det hele så medierne, dårlige folkeskolelærere og Anders Fogh – eller skal man mon kigge nærmere på det forhold, at børn i stigende omfang bliver dem, der skal levere varen til deres forældre? Hvordan kan man undre sig over, at Danmark har et stort problem med sin ungdom?
Kærlighed er mere end pænt tøj, børnehave og et forhastet, indadvendt smil fra mor og far krydret med en månedlig udflugt til BonBon-Land.
Det er på tide at træffe nogle valg!!!

Mandfolk og "søde pi'r".

Om ligestilling og hvorfor mænd spiller med muskler og kvinder med følelser. Og hvad får de egentligt ud af det?

Hvorfor skal vi ikke tro, vi er noget?

Et talk-show for alle der har brug for et skud begejstring. Og som gerne vil gøre op med janteloven.

Gør kvinder karriere - Og hvordan?

Kvinder har potentiale til andet end underordnede stillinger. Men hvad kræves der egentligt?

Selvtillid og gennemslagskraft.

Begge dele er en mangelvare for mange unge. For andre varer det hele livet. Men hvordan kommer man ud af den onde cirkel? Talkshowet er specielt beregnet for unge mellem 16 og 25 år.

Lotte Heise Selvtillid og gennemslagskraft

Personlig fremtoning og kropssprog.

Forskellen mellem succes og fiasko i erhvervslivet er ofte et spørgsmål om fremtoning og kropssprog.

Behandler du symptomer eller mennesker?

Lotte Heise har taget temperaturen på læger, tandlæger og andre specialister indenfor sundhedssektoren.

Borgerne er jo dine kunder.

Offentlige ansatte får ofte på puklen. Hvorfor er det den generelle opfattelse, og hvad kan den enkelte medarbejder gøre ved det?

Led eller ærlig leder?

Er du en god eller dårlig leder? Fordeler du ansvaret? Motiverer du? Udvikler du? Disse og mange andre spørgsmål bringer Lotte på banen med sin sædvanlige provokerende og skarpe tunge.

Hvordan ekspederer du dine kunder?

Et talk-show for dig der gerne vil sælge lidt mere. For alle der arbejder i detailhandlen og stormagasiner.

Gravid og hva' så?

Når man er gravid, tror folk automatisk, man er lalleglad hele tiden. Det er man ikke nødvendigvis. Til gengæld er der også mange, som piver for meget - det er trendy at have det dårligt... Og når først barnet er kommet, så....

Ansvar er ikke noget man har, det er noget man tar !

Hvorfor får man børn? Hvorfor unge sætter sig for hårdt økonomisk? Hvorfor vi brokker os over politikerne, uden at gøre noget ved det? Hvorfor vi ikke tar' større ansvar overfor de ældre?

Vi lever for lidt !

Et livstils-talkshow, hvor Lotte berører ting som: Vi glæder os for lidt. Vi brokker os for meget. Vi er for indadvendte. Hvorfor vi snakker meget når vi har drukket? Hvorfor vi er flove over at søge hjælp hos andre?


Kundeudtaleser om Lotte Heise:

Kære Jens Lykke
Vi havde et super godt foredrag med Lotte Heise i aftes i Skive.
Mange venlige hilsner

Solvejg Wøldiche
Soroptimist International


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lotte Heise - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send