Joachim B. Olsen

Joachim B. Olsen

En kugle til forskel

Ring til Lykke Music for et kuglerundt tilbud på Joachim B. Olsen

 

Joachim B. Olsen var den bomstærke kuglestøder, der med sin professionelle attitude gjorde sig gælder på idrætsarenaer verden over. Han satte bl.a. rekord ved at være med i alle internationale finaler ved VM, EM og OL otte gange i træk. Alle husker da han stolt bar Dannebrog ved OL i Beijing 2008. I juli 2009 valgte han at indstille sin glorværdige karriere pga. skader.

En karriere i verdensklasse uden sidestykke, som gav både udfordringer og præstationer ud over alle grænser. Men som også gav Joachim B. Olsen en helt fantastisk indlevelse og forståelse af en fysisk og mental udfordring i et meget krævende miljø.

Denne store viden og erfaring giver Joachim så i dag videre gennem sine populære foredrag. Joakim er vidt favnene, og med sit positive og vindende væsen snakker han gerne om næsten hvad som helst. Det være sig karriere – oplevelser – vilje – målsætning – motivationer – træning – kost. Joachim fortæller også gerne om hvordan man bedst bruger folk og det netværk, man har omkring sig. Hvordan man kan optimere sin individualitet i en konkurrencepræget verden. Eller hvordan man omstiller sig i pressede og krævende situationer.

Joachim B. Olsen

Joachim B. Olesen har skrevet bogen ”Du kan mere end du tror”. Her fortæller den populære nordjyde om en tilværelse med identitetskriser, store personlige udfordringer, og hvordan hans kæreste med masser af kærlighed gav Joachim den ro, der for alvor gav livet mening. Joachim er en personlighed med indsigt, holdninger og et meget positivt livssyn. Han præciserer flere gange og i vidt forskellige sammenhænge, at ’du kan meget mere end du tror’. Det har han mere end nogen anden selv lært af mange års fokus på altid at blive så godt som mulig.

Joachim B. Olsen har aldrig været bleg for at ytre sig. Han er godt skåret for tungebåndet og taler, så alle kan forstå hans ofte billedlige fremstilling, hvilket har givet ham stor popularitet i befolkningen og blandt kollegaer i elitesporten.

I 2008 dansede Joachim B. Olsen sig til en første plads sammen med sin dansepartner Marianne Eihilt i TV2-programmet ’Vild med dans’. Pludselig var Joachim B. Olsen også en charmetrold og tilmed en lækkerbisken og måske endda en sextyr. Men Vild med dans forandrede ikke bare danskernes syn på Joachim B. Olsens. Det populære Tv-program forandrede i den grad også hans liv.

Med sin charmerende fremtræden bliver Joachim ofte brugt i mediemæssige sammenhænge og har bl.a. deltaget i tv-programmer som ’Den store klassefest’, ’Hvem kan slå’ og som frontfigur i ’Klima-DM’ – en event der skal få danskerne til at spare på energiforbruget pga. den globale opvarmning.

Joachim B. Olsen er også en ivrig og velspillende hobby-pokerspiller. Han er en del af Team Unibet/Pokernyhederne. Joachim har deltaget ved større pokerturneringer i Polen, Ungarn, Tjekkiet og Portugal.

Den nu forhenværende kuglestøder Joachim B. Olsen kan se tilbage på en medaljehøst fra både EM, VM og OL og på en opvækst som enebarn i Aalborg.

Barndommen var god, men han savnede nogle søskende. Hans forældre blev skilt, da han var otte år gammel, og Joachim Olsen blev boende hos sin far, der ikke var det mindste interesseret i sport. Ikke engang en fodboldlandskamp i fjernsynet blev det til.

Men paradoksalt nok var unge Joachims liv fyldt med sport. Som 11-årig begyndte han at dyrke atletik, og han havde brug for sporten til at blive bekræftet i, at han var god nok. Han var mere end god nok, og han brugte megen tid på at blive det. Måske for meget, ifølge ham selv.

Nogle af de fejl, som Joachim B. Olsen fortryder mest, har været sportslige beslutninger. Normalt er hård træning og grundighed vigtige elementer, hvis man vil have succes som idrætsudøver, men i Joachim B. Olsens tilfælde har han været lidt for grundig:

Joachim B. Olsen, der repræsenterede Aarhus 1900 helt indtil sit karrierestop i sommer, har også ramt dage i sit liv, da det hele har klappet. Især OL-oplevelserne har ramt den store kuglestøder på en helt særlig måde.

Joachim B. Olsen må nok erkende, at han ikke er bange for at stå frem med sine personlige meninger. Dette gør også Joachim B. Olsen meget eksponeret. Joachim B. Olsen synes kun, det er en god ting, at folk kender ham. Det kommer nok ikke til at ændre sig i fremtiden for Joachim B. Olsen.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Joachim B. Olsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send