Jan Hellesøe Fuckr med dn hjrne booking Jan Hellesøe psykologiske tricks

Jan Hellesøe

Fuckr med dn hjrne

Jan Hellesøe, kendt fra DR3’s TV-program “Fuckr med dn hjrne”. Jan Hellesøe er Danmarks førende mentalist, nu har du muligheden for at booke ham til dit næste arrangement. 

Manipulationseksperten - Fuckr med dn hjrne

Jan Hellesøe Hypnose og meget mereJan Hellesøe er særligt kendt fra DR3’s TV-program “Fuckr med dn hjrne”. Med det program har Jan Hellesøe opnået to priser “TV-prisen 2014, vinder af “Årets nyskabelse” og “Zulu Award 2014, vinder af “Årets originale TV-program”.

I programmet “Fuckr med dn hjrne” - som er blevet til på baggrund af Jans live optræden - udsætter han både seerne og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter. Nogle eksperimenter der får de fleste til at rejse sig, og måbe over hvad der er sket. Jan Hellesøe tager publikum med på en rejse ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og illusioner.

Jan Hellesøe optræder med sit show over hele landet, og dette kan ske både på dansk og engelsk. Samtidig vil Jan tilpasse sine shows, sådan at det passer til det enkelte publikum.

Oplev Jan Hellesøe på nært hold

Jan Hellesøe Dks førende mentalistJan Hellesøe er Danmarks førende mentalist, og nu har du muligheden for at booke ham til dit næste arrangement. Jan vil udføre sine forførende manipulationer, og løfte stemningen med nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Ud over at få helt fænomenal underholdning, så vil publikum også opleve hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer. Alt sammen udført af en omhyggelig og velforberedt Jan, som vil både forbløffe og forundre publikum, som er med til at give en oplevelse, de sent vil glemme.

Et show med Jan Hellesøe giver garanti for en humoristisk, intim og helt igennem fantastisk oplevelse.

 

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe booking af showJan Hellesøe er født 1982, han er en dansk psykologisk manipulator og TV-vært i TV-programmet “Fuckr med dn hjrne”. Ud over at have lavet DR3 programmet, så har Jan også lavet andre ting som:
- Fuckr med dn hjrne - LIVE

- Fuckr med dn hjrne - DR3

- MANIPULATION - One-man show

- Fuckr med dn Jul - DR3

- Fuckr med Døden - DR3

- H.K.H. Prinsgemalens 80-års Fødselsdag - DR1

- Det perfekte kup - DR1 “NYT”

I de sidste 19 år af hans liv, har Jan Hellesøe optrådt. Deraf har Jan også mange års international erfaring fra blandt andet Las Vegas og Hollywood, hvor han har boet i 2 år.

Jan Hellesøe er yderst professionel når han optræder, og han mestrer til perfektion, alle former for psykologiske manipulationer.

Sjov fakta - Jan Hellesøe har omkring 30 jakkesæt.

Det perfekte kup

Det perfekte kup er et TV-program som blev udsendt d. 1 april 2018 på DR1. Plottet er simpelt - Jan Hellesøe vil begå det perfekte kup.

Kan man begå det perfekte kup? Manipulationseksperten Jan Hellesøe vil forsøge at bryde ind i et bevogtet auktionshus for at stjæle et værdifuldt maleri. Han har 24 timer til selve eksperimentet, der udnytter alt fra autoritetstro og optiske illustrationer.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jan Hellesøe - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send