Michael Winckler

Gustavs søn

Pric Michael Winckler kr. 6.000/12.000 2x20 el. 1x40 min.

Michael hylde sin far Gustav Winckler

michael-winckler-gustav-solist-dansktop

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Dem for MICHAEL WINCKLER. Og den er god nok. Michael er søn af den folkekære sanger og entertainer Gustav Winckler.

MICHAEL WINCKLER debuterede i September 99 med CD'en "Fra nye vinkler ", som indeholder 14 forrygende country inspirerede pop / rock sange med den 43 årige guitarist og -sanger. CD'en blev delvist indspillet i Nashviile USA og i Danmark.

Dette debut album har fået en fantastisk modtagelse overalt i pressen og i radioer landet over - samt på' TV, hvor alle har været enormt positive og taget usædvanligt godt imod MICHAEL WINCKLER. Det er især det store radiohit "Solen, månen og stjernerne', som har været med til at bane vejen for et egentligt landsgennembrud for den populære solist MICHAEL WINCKLER. Med dette hit har MICHAEL WINCKLER i flere omgange besat l. pladsen på DR's Dansktoppen - ligesom han har præsenteret nummeret i DR TV-avisen , på TV 2 Nyhederne , DR's Musikbutikken og Go' morgen Danmark på TV 2 - ligesom MICHAEL WINCKLER har medvirket i mange udsendelser på diverse TV 2 lokal stationer landet over. Herudover har der været flotte reportager i hele den kulørte presse, samt fine artikler i den skrevne presse på flere landsdækkende aviser. Så MICHAEL WINCKLER har fået en ' kanon" start på' sin ,,nye" karriere.

Det skulle tage 23 år før MICHAEL WINCKLER tog mod til sig og besluttede at træde ud af brødrene Wincklers store sangskygger og vove forsøget at gøre dem kunsten efter. Man skal ikke høre mange strofer på' den nye CD - før man må konstatere at den familiemæssige arv er i den skønneste orden. Alle der hører MICHAEL WINCKLER"s fyldige og bløde baryton, mindes med glæde de mange flotte sange, som Gustav gav os, men samtidig er det mere end tydeligt, at MICHAEL WINCKLER godt kan selv.

Musikken er indspillet i Nashvilie USA med cremen af super professionelle studiemusikere indenfor den amerikanske pop-rock-country scene. MICHAEL WINCKLER har selv skrevet de fleste af teksterne også her er talentet i orden. Selvoplevede historier med et glimt i øjet. Sammen med en buket af håndplukkede Gustav sange, glæder MICHAEL WINCKLER sig til at komme rundt i hele landet og præsentere sit nye repertoire live for det danske publikum - så glæd dig til at møde MICHAEL WINCKLER når han gæster netop din by og spiilested.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Michael Winckler - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send