Søren Dahl booking af foredrag via Lykke Music

Søren Dahl

Med fanden i hælene

Søren Dahl leverer et varmt og åbent foredrag omkring sit liv. Kendt som radiovært, musiker, komiker, forfatter og foredragsholder

Med Fanden i Hælene - Foredrag

Søren Dahl varmt og åbent foredragSøren Dahl kan opleves i et nyt foredrag, baseret på erindringsbogen “Med Fanden i hælene”. Her oplever man Søren Dahl, hvor han fortæller åbent om sit liv i showbizz og tiden med Cafe Hack - nu Dahl på Hack. Søren tager publikum med en tur tilbage i tiden - tilbage til Thy hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks.

Søren Dahl havde en barndom fyldt med musik og følelsen af at skille sig ud. Foredraget er en historie om mindreværd, betydningsfulde teenageår, interesse for svaj i bukserne, Jimi hendrix og piger uden BH.

Når publikum så har været igennem Søren Dahls barndom, beretter han om kvinderne i sit liv, kærlighed og om hvordan det er at blive far i en sen alder. Søren Dahl fortæller også om livet på landevejene og om nysgerrighed på andre mennesker, som brænder igennem i Sørens møde med publikum.

Søren Dahl taler varmt og gerne om sit liv, om sin opvækst i Thy hvor hans barndoms lykkelige land var placeret mellem det brusende Vesterhav og den mere idylliske Limfjord.

Et foredrag med Søren Dahl vil være fyldt med varme og humor, og der er garanti for en fantastisk oplevelse for publikum, som de sent vil glemme.

Søren Dahl

Søren Dahl - Dahl på HackSøren Dahl er kendt som radiovært, musiker, komiker, forfatter og foredragsholder. Søren er uddannet musikpædagog med hovedfag i direktion og klaver, ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Efterfølgende har han uddannet sig til musical- og filmkomponist i London.

Søren Dahl har skrevet en række musik til både teater, TV- serier og film, og så har han turneret rundt som pianist.

 

 

Aktiviteter
De Nattergale 
Biz med Finn Nørbygaard
Jacob Haugaard og Co.
Talrige teateropsætninger.
Café Hack på DR P4 2003 - 2017.
Dahl på Hack 2017 -

Dahl på Hack

I samarbejde med YouSee er der kommet et nyt program, "Dahl på Hack". Det nye program bliver optaget på Cafe Hack i Aarhus, med Søren Dahl som vært. "Dahl på Hack" er kommet efter at programmet "Cafe Hack" lukkede. Det nye program holder samme stil, og her er det vigtigste den gode samtale og god tid, med interessante gæster og en bred musik-liste.


Søren Dahl referencer:

Ved Søren Dahls optræden som konferencier til Ribe 1300 års byjubilæum i 2010, skrev arrangøren efterfølgende:
Kære Søren 
Jeg ville bare sige tak for sidst. Vi synes vi havde en fantastisk god  fest, ikke mindst på grund af dig. Vi har efterfølgende fået meget  ros, også for dine indslag.  Jeg håber også du synes det var hyggeligt at besøge Ribe i denne anledning.
Med venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen
Peter Laursen Direktør

Hej Jens Lykke
Søren fortalte mig, at han havde været syg og med høj feber hele dagen, men havde gennemført optagelser af Cafe Hack, så sovet et par timer og fået én ven til at køre ham til Vejle. For man kan da ikke bare blive væk….
Så holdt han en times forrygende show. Humor og alvor vekslede. Og  et så lidt på flygel.
Jo, vi  - jeg og de 225 tilhørere var ovenud tilfredse. Så hils ham og sig tak . Han fik sat vores årsfest flot igang
Med venlig hilsen
Jørgen Ejlskov Forstander Kunst & Kulturhøjskolen


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søren Dahl - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send