Søren Dahl

Café Hack i levende live foredrag

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på

booking af foredrag med Søren Dahl fra Cafe Hack

Foredrag med Søren Dahl fra Cafe Hack

Booking af foredrag med Søren Dahl fra Cafe HackI 2003 fik Søren Dahl fik sit store gennembrud som radiovært i talkshowprogrammet Café Hack, der nåede ud til 500.000 lyttere hver dag. Nu sendes Café hack med Søren Dahl som den sprudlende vært, hver søndag fra 10.00 til 12.00 og med et lyttertal, der til stadighed sætter rekord, som et af DR's mest populære programmer.

Søren Dahl har i sideløbende med Cafe Hack været ude og optræde et utal af gange dels som konferencier og med sit foredragsshow og det er tydeligt at publikum har taget denne naive, skæve musikalske Thybo til deres hjerter. Så her er muligheden for booking af foredrag med Søren Dahl

Søren Dahl har flere forskellige foredragsemner at tage af. Bl.a. har han et i kirkelige regi med overskriften ”En sjov kristen en”. Et andet foredrag med Søren Dahl handler om livsglæde og livskvalitet.  Måske er Søren Dahl blevet inspireret af Jytte Dreyers foredrag om Livsglædens nødvendighed.

Søren Dahl taler varmt og gerne om sit liv, om sin opvækst i Thy hvor hans barndoms lykkelige land var placeret mellem det brusende Vesterhav og den mere idylliske Limfjord.

Uanset emne eller publikum, laver Søren Dahl gerne sine foredrag målrettet til det kelte arrangement. Gerne i dialog med arrangøren.

Søren Dahl er glad for at være en mand, men er fascineret af det andet køn. Søren har dog aldrig haft lyst til at bytte, især fordi han ved, hvad kvinden skal igennem, og Søren Dahl er glad for at han ikke skal føde. Det er typisk, når et par lige er blevet forældre, så spørger man, hvordan det gik med fødslen, og så er det manden der svarer ”Overraskende nemt”. Så går der lige en uges tid, og så er moderen også i stand til at svare. Søren Dahls børns fødsler, er den bedste gråd, han har haft. Det er en af de to situationer, hvor Søren Dahl synes det er i orden at manden græder. Den anden er, når man får en frisparksfodbold lige i… Ja gæt selv hvor. Alt i alt mener Søren Dahl, at mænd bruger utrolig lang tid på at tænke over, hvad kvinder egentlig er for nogen – uden at blive klogere.

I skolen lærte Søren Dahl ikke rigtig noget de første år. Ganske enkelt fordi Søren stirrede ind i Lilians lange brune hår. Søren Dahl mener, at champagne kan drikkes hele døgnet og at mange mænd kun græder i to situationer. Jo Søren Dahl er både forfatter, musiker og radioværten på P4 store succes Café Hack. 

Søren Dahl er kendt fra:

De Nattergale
Biz med Finn Nørbygaard
Jacob Haugaard og Co.
Talrige teateropsætninger.
Café Hack på DR P4 siden 2003

 

 


Søren Dahl referencer:

Ved Søren Dahls optræden som konferencier til Ribe 1300 års byjubilæum i 2010, skrev arrangøren efterfølgende:
Kære Søren 
Jeg ville bare sige tak for sidst. Vi synes vi havde en fantastisk god  fest, ikke mindst på grund af dig. Vi har efterfølgende fået meget  ros, også for dine indslag.  Jeg håber også du synes det var hyggeligt at besøge Ribe i denne anledning.
Med venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen
Peter Laursen Direktør

Hej Jens Lykke
Søren fortalte mig, at han havde været syg og med høj feber hele dagen, men havde gennemført optagelser af Cafe Hack, så sovet et par timer og fået én ven til at køre ham til Vejle. For man kan da ikke bare blive væk….
Så holdt han en times forrygende show. Humor og alvor vekslede. Og  et så lidt på flygel.
Jo, vi  - jeg og de 225 tilhørere var ovenud tilfredse. Så hils ham og sig tak . Han fik sat vores årsfest flot igang
Med venlig hilsen
Jørgen Ejlskov Forstander Kunst & Kulturhøjskolen


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søren Dahl - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send