Anne Larsen

Anne Larsen - Den sunde og fedtfattige kost

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på foredrag med Anne Larsen

Anne Larsen - slankemad

Billeder af en sund livsstil

Anne Larsen fedtfattig kostNyt inspirerende og underholdende foredrag med Anne Larsen. Med store armbevægelser og en charmerende selvironi underholder Anne Larsen med det nye foredrag ”Billeder af en sund livsstil”. Med billeder og anekdoter fra hverdagens finurligheder, guides vi gennem en sund livsstil med velvære, motion og madoplevelser, der blendes med en befriende mængde humor.

fordi livet er fedt nok.

Anne Larsen er eksponent for fedtfattig kost - Det nytter, det rykker - det flytter. Anne Larsen er via sit forfatterskab, TV-programmer og foredrag, blevet en rollemodel for mange mennesker i Danmark.

Mere smag - mindre fedt

Forfatter og madskribent Anne Larsen holder foredrag med titlen ”Mere smag – mindre fedt”. Med vanlig humor og indlevelse tager hun blandt andet pulsen på den danske sundhedsdebat. En debat, der ofte præges af kioskbaskere som ”Er fedt farligt"” og ”Kan man score med kyllingesalat”. Men også strømmen af modsatrettede budskaber, som når en kioskkæde forsøger at sælge en fransk hotdog som gourmetmad eller når en husmor tæmmer mand og drengebørn med chokolader i et omfang, der mindst kan nå to gange rundt om bordet, bliver taget under kærlig behandling.

Anne Larsen tager udgangspunkt i eget liv – i privatlivet og arbejdslivet - og foredragene er gennem årene kommet til at handle mere og mere om livsstil. For kostomlægning er ikke som en kur, der begynder og slutter. Det er for livet – hele livet. Det handler om glæden, lysten og modet til at leve et sundere liv – ikke om at blive tynd til i morgen.

 

Anne Larsen

En aften i selskab med Anne Larsen er en rejse gennem fedtregnskaber, morsomme anekdoter, historier om ikke at give køb på den gode smag, kunsten at søge kvalitet i livet – sit eget liv. Kunsten at gøre op med sig selv, hvor meget tid og hvor mange penge man vil investere i livet – resten af livet

Anne Larsen er foredrag om kostplanlægning der rykker uden deller. 

 

 

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Anne Larsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send