Trash

Vi spiller på og med det hele

Ring til Lykkemusic og få en slående pris på Trash

Trash spiller på alle og enhver

Her er booking af musik og underholdning med Trash

Trash er koncert og show inspireret af det amerikanske ensemble STOMP.

Et inferno af show, dans og masser af musik på de mest fantastiske instrumenter.... Trash forvandler og genbruger skrald ( deraf navnet trash) til musik, stomp, sjov og ballade. fra skraldespande, cykler, colaflasker, koste og baljer til boremaskiner, bilskærme, vand og sang, og skaber en medrivende musik, og et underholdende show, som har et solidt tag i publikum.

Trash er en musikalsk slagtøjsgruppe - blot ikke i traditionel forstand. Trash består af tre slagtøjsspillere, som hver især laver et topprofessionelt show.

Trash er en skøn blanding af gadeteater, koncert og sceneshow. Trash vil overraske, imponerer og underholder ethvert publikum.

Trash har spillet over 500 koncerter, shows og events i Norden. Gruppen har også lanceret et nyskabende klassisk koncert-koncept som solister med Aalborg Symfoniorkester og Århus Symfoniorkester. Koncerterne, der forener klassisk musik med performance og stomp, har været en enorm succes.

Medlemmerne af Trash er alle professionelle, konservatorieuddannede slagtøjsspillere, med solid professionel erfaring fra symfoniorkestre, teatre og ensembler. Tre trommeslagere i deres bedste alder. Frækt, grinagtigt, originalt og superprofessionelt musikalsk show.

Alle i Trash har hang til hurtige bevægelser, rappe replikker og ikke mindst "slående" argumenter.

Trash kan være lidt vanskelige at forklare - de skal opleves. Men her har du mulighed for at se en video med Trash
Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Trash - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send