ZIDIDADA

Have a Zididada Day

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på ZIDIDADA

Booking af Zididada med

Jimmy Colding og Danny Linde

ZididadaZididada opstod, da sangeren Jimmy Colding en sen kold marts aften i 1997 stødte ind i blues-guitarist Danny Linde Zididada Jimmy Colding og Danny Linde Have a Zididada daypå musik klub Mojo i København. To år senere udgav Jimmy Colding og Danny Linde deres debut album "Welcome to Zididada", som blev et stort hit album i Danmark. Mere end 40.000 eksemplarer blev revet ned af hylderne og dette sendte Jimmy og Danny på en større turné rundt i landet.

Både album release og turen var et stort hit, og snart var Zididada etableret som den danske hit-duo. Men ikke kun de danske musikelskere tog imod Zididada. Så langt væk som i Sydafrika lå single release nummeret ”Please Ya Lisa” nummer et på hitlisterne.

I 2000 kom opfølgning album "Have A Zididada Day" der viste sig at være spækket med hits og tidligere salgstal blev gentaget. Nu var Zididada vokset voldsomt i popularitet. Hver sommer spiller Zididada mere end 60 koncerter og løbende laver Jimmy og Danny nye sange. Denne meget vellykkede konstellation har manifesteret sig som en solid dansk Pop sensation.

Zididada

I 2005 udgav Zididada deres femte album, "Music Makers", produceret af Toby Chapman og Gary Wallis (UK). "Music Makers” er en buket af velskrevet og hårdtslående sange krydret med en international streng. Det fremragende resultat giver lyst til at lytte til albummet igen og igen. Med udgivelsen af "Music Makers" havde Zididada igen begået et stor hit album, som også blev en klassiker. Albummet har en raffineret blanding af poprock hits og mindst en af dem er bundet til at være din foretrukne. Men pas på. Snart vil du opdage du har mere end én.

Zididada Jimmy Colding og Danny Linde Have a Zididada dayZididada holder fast ved det der står deres hjerte nært – nemlig den gode melodi og så pop med stort P. Zididada er kendt for at sætte gang i den med deres vanedannende glade popmelodier. Med fem cd'er i bagkataloget og store hits som "Rock my boat", "Zididada day" og "Walking on water" er Zididada et af vore mest populære navne - ikke blot hos deres den store skare af trofaste fans, men også hos dem som blot sætter sætter pris på en intim koncertoplevelse med fed musik serveret af så erfarne herrer som sangeren Jimmy Colding og den gudsbenåede guitarist Danny Linde.

Zididada kan engageres i en band-version, hvor de spiller 1 x 75 min. eller 2 x 45 min. til open airs, festivaler, byfester, havefester m.m. eller en unplugged-version - her booker du Zididada med to ekstra musikere, således at der i alt er 4 musikere på scenen i 1 x 45 min., hovedsageligt bookes dette til lukkede firmaarrangementer. En akustisk udgave, som ikke kræver megen sceneplads og som er forholdsvis hurtig at sætte op og pille ned.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på ZIDIDADA - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send