Vild med dans - TV2 store seersucces med kendisser på dansegulvet Vild med dans - TV2 store seersucces med kendisser på dansegulvet

Vild med dans

Kom tæt på TV2' store seersucces

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Vild med dans

SOPHIE SØLLING OG SILAS HOLST blev velfortjente vindere af årets VILD MED DANS på TV2Vinderne i Vild med Dans 2011

SOPHIE SØLLING OG SILAS HOLST blev velfortjente vindere af årets VILD MED DANS på TV2

Parret kan engageres til optræden og efterfølgende talk- og autografshow de kommende måneder.

Sophie og Silas bookes med konferencier, som styrer showet på eksklusiv vis og danserne præsenterer
et udvalg af de flotte kostumer og danse fra deres optræden i et af Danmarks mest sete TV-program.

I vild med dans har du bl.a. kunne møde

Zindy, Birthe Kjær, Peter Mygind, Pernille Højmark og Jette Torp

Denne populære udsendelse har taget Danmark med storm. Vi så alle de kendte danse med en professionel partner. Selv om den blev til en 2. plads i finalen, i den 1. udgave, så blev den professionelle Marianne Eihilt og handymanden Erik Peitersen alles favorit, med deres smittende humør og livsglæde ved dansen.

Vild med dans Marianne Eihilt og Erik Peitersen

Som professionel danser, er Marianne indehaver af 9 danske mesterskaber samt både sølv- og bronzemedaljer til EM og VM. Hvis du ønsker en super optakt til f.eks. en danse aften, et fest arrangement, team building eller ønsker du bare at genoplive stemningen og personerne fra ”vild med dans” så kan et arrangement sammensættes på forskellige måder f.eks.:

Show med Marianne Eihilt ( fra vild med dans ) og Brian Eriksen ( Mariannes professionelle dansepartner ):

Vi kan tilbyde et show i absolut verdensklasse af en varighed på 21 min. Vi er et af Danmarks bedste dansepar igennem tiderne og er klar til at give dig et forrygende show.
TANGO
Dette er vores åbnings nummer. Et show, som er sprængfyldt med energi og dramatik. Det skifter imellem den argentinske tango og den moderne tango krydret med forskellige highlights undervejs. Musikken er fra filmen Moulin Rouge!
ENGELSK VALS
I denne dans glemmer du alt om tid og sted, et utroligt smukt nummer hvor musik og dans går op i en højere enhed!
WIENERVALS
En utraditionel wienervals til et meget klassisk stykke musik. Et instrumentalt nummer hvor hastigheden svinger fra den ene yderlighed til den anden!
SLOWFOX
Når den smukke melodi fra Kenny G toner frem i dette fantastiske jazznummer, så er der masser af romantik i luften! Et nummer man kun kan blive glad af!
QUICKSTEP
Til sidst et kæmpe festfyrværkeri, hvor der skiftes imellem showdans, latinamerikansk dans og den fyrige quickstep. Et brag af en finale!

 

Undervisning i dans af Marianne Eihilt og Brian Eriksen:

Har du lyst til at lære at danse som i ”vild med dans” så er det nu du har chancen. Oplev både at danse standarddanse samt de latinamerikanske danse!


Vild med dans Marianne Eihilt og Erik Peitersen

Show med Erik Peitersen og Marianne Eihilt:

Genopliv de fantastiske lørdage hvor hele nationen sad klistret til skærmen. Se Marianne og Eriks smukke og rørende vals, se Erik i hans hidtil største opgave – Paso doblen og til sidst se deres helt unikke freestyle nummer.

 

Danseforedrag af Erik Peitersen:

Erik fortæller om hvordan det har været at være med i ”Vild med dans” og hvordan det har været at blive trukket igennem 10 danse indenfor 8 uger; noget som næsten er umenneskeligt. Hør også om hans uforglemmelig danseoplevelse i dansens mekka, Blackpool, blot to dage før finalen.

 

Du kan selv bestemme om du ønsker alle ovennævnte indslag eller blot nogle enkelte af dem. Med andre ord: vær selv med til at bestemme hvad aftenen skal byde på. Prisen vil være afhængig af antallet af indslag man vælger!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Vild med dans - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send