Rigtige Mænd - Jan Hammer

En rigtig mand fortæller

Ring tlf. 97127811 eller mail for tilbud på foredrag med "Rigtige Mænd" Jan Hammer

En rigtig mand fra "Rigtige Mænd"

 

Jan Hammer fra Rigtige Mænd gennemfører det hårde løbVi kender Jan Hammer fra en af DR's største seer-successer "Rigtige Mænd". Jan Hammer er den glade skraldemand og brandmand fra Århus, som altid har et glimt i øjet, og er klar med en hurtig bemærkning. Jan Hammer fortæller tingene som de er.

Oplevelsen "Rigtige Mænd"

I et spændende foredrag, med Jan Hammer fra "Rigtige Mænd", får du meget fortalt. Jan fortæller hvordan han kom med i programmet ”Rigtige Mænd” på DR. Han fortæller på levende vis, hvordan det var at være med i programmet ”Rigtige Mænd” og hvorledes situationen var efter at kameraerne var slukket. Hvordan alle kan gennemfører, når man har sat sig et mål (selv om der kan komme kriser undervejs).

Sundheden

Lindy og Jan Hammer fra rigtige mænd holder også foredrag sammenJan Hammer fra "Rigtige Mænd" kommer også ind på, hvordan man kan spise lidt sundere. For ham tager ikke lang tid, at lave sund mad i stedet for det usunde. Og hvor stor en oplevelse det er at gennemføre en Xterra runder han også. Og tro os. Det kræver en rigtig mand at komme igennem Xterra. 

Så hvis man vil have et glad og ikke mindst ærligt foredrag, af en mand der er til at forstå og helt nede på jorden, jamen så er det Jan Hammer man skal have fat i.

Du kan også booke et forrygende foredrag med Jans gode kollega: Lindy fra Rigtige Mænd.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Rigtige Mænd - Jan Hammer - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send