Kom en tur under vande med Asger Bjørnskov Asger Bjørnskov spændende rejser

Asger Bjørnskov foredrag

Globetrotter - foredragsholder

Globetrotter Asger Bjørnskov har meget at byde på. Han har været i mange forskellige lande og oplevet alt fra fly udspring, til skibsvrags dykning. Et foredrag med Asger Bjørnskov er bestemt ikke kedeligt!

Globetrotter Asger Bjørnskov

Foredrag med en GlobetrotterAsger Bjørnskov driver et have - og anlægsfirma. Her arbejder han ca. 7 måneder, 10-12 timer, 7 dage i ugen. Derefter lukker Asger hele firmaet ned, og drager ud i den store verden med sin rygsæk, som globetrotter.

Asger Bjørnskov har besøgt mere end 70 lande, og hvis man måler fly kilometerne, ja så har han været jorden rundt 18 gange. Så man kan vist roligt sige, at Asger Bjørnskov har oplevet verdenen.

Et foredrag med Asger Bjørnskov tilbyder noget af det hele. Han fortæller om, hvordan hele hans globetrotter liv startede, om alle de lande han har besøgt og om de spændende oplevelser, han har haft. Asger Bjørnskovs foredrag er fyldt med underholdende indslag, og så er de krydret med en god portion selvironi.

Foredrag med Asger Bjørnskov

Dykning mellem skibsvrag med Asger BjørnskovI Asger Bjørnskovs foredrag fortæller han om sine mange ture og spændende destinationer. Der er over 70 forskellige lande at vælge imellem, så der er bestemt noget for enhver smag.

Under et foredrag vil Asger Bjørnskov vise både filmklip og billeder fra sine rejser, og så vil det være fyldt med humoristiske anekdoter fra det virkelige liv. Samtidig vil der være historiske fortællinger, bl.a. verdenshistoriens største flyangreb, Operation Hailstorm.

Asger Bjørnskov holder humoristiske foredragAsger Bjørnskov tager publikum med på sine rejser under sit foredrag. Så forbered dig på fodring af 900 kilos saltvandskrokodiller, udspring fra fly i 14.000 fods højde og skibsvrags dykning ned på 60 meters dybde. Hvis det ikke er nok spænding, så har Asger Bjørnskov også besøgt verdens mest lukkede land Nordkorea, samt prøvet verdens højeste elastikspring på 233 meter.

Et foredrag med Asger Bjørnskov vil være spændende, humoristisk og fyldt med selvironi. Så der er garanti for en interessant oplevelse, når Asger Bjørnskov træder ind i lokalet.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Asger Bjørnskov foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send