Brian Nygaard Foredrag

Cykelsportens verden

Oplev cykelsportens Brian Nygaard i et foredrag omkring cykelsporten og alt det man ikke oplever på tv.

Spænd Cykelhjelmen


Spænd cykelhjelmen når Brian Nygaard holder foredragI over 17 år har Brian Nygaard været en del af den professionelle cykelsports inderkreds. Han har kendskab til både rytterne, sportsdirektørerne og hjælperne, og ved hvad det er for en verden de bevæger sig rundt i.

Sammen med Chris Anker Sørensen og Rasmus Staghøj er Brian Nygaard en del af TV 2’s nye kommentator hold. Brian Nygaard er skarp i sit felt og har masser af erfaring indenfor cykelsportens verden.

Brian Nygaard er tv-kommentator, iværksætter og skribent. Uddannet cand.mag. i filosofi, og har arbejdet som pressechef for flere professionelle cykelhold. Nogle af de hold som Brian Nygaard har beskæftiget sig med er bl.a. Team Saxobank, Riis Cycling, Team Sky, Team Leopard-Trek og Orica-GreenEDGE.

Udover at være en fantastisk pressechef, kommentator og foredragsholder, så har Brian Nygaard sammen med fire partnere grundlagt firmaet "Pas Normal Studios" - et firma der producere og designer cykeltøj.

Nu når vi har fat i Brian Nygaard, så kan man også tage et kig på cykelsportens helt Brian Holm.

Foredrag

Brian Nygaard er en engageret foredragsholder, som med sit arsenal af historier og anekdoter tager publikum med helt ind i kernen af cykelsportens fascinerende verden. Tag med på en rejse til de største sejre i Tour de France, Giro d’Italia og Paris-Roubaix, og vær med til at hører om de største kriser set indefra.

Brian Nygaard er meget engageret indenfor sit fag, og hans foredrag er bestemt ikke noget, man vil gå glip af. Kom med ind i cykelsportens fascinerende verden, og oplev det man ikke oplever på tv, når Brian Nygaard holder et af sine fantastiske foredrag.

Spænd cykelhjelmen og forbered dig på et interessant og underholdende foredrag i selskab med cykelsportens Brian Nygaard.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Brian Nygaard Foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send