Bølle Bob

Han er grov, men han er sjov

Pris Bølle Bob kr. 20.000,- + produktion 1x30 min.

Super koncert med Bølle-Bob Show!

 


Bølle BobHelt ny koncert version med de populære Bølle-Bob sange

Efter den kæmpe Bølle-Bob succés med både spillefilm og teaterforestillinger i 2005, sendte en ny koncert version af Bølle-Bob Show på turné i 2006. Bølle-Bob sangene blev oprindeligt skrevet i slutningen af 70"erne af Gunnar Geertsen, der skrev sangene til sit skolekor i Hornum, da han som skolelærer ønskede at kommunikere ungdommens emner på en mere nutidig måde. Sangene blev dengang en landeplage og de fleste kan i dag stadig synge med på "Han er grov - han er sjov.." - "Lillebror, Lillebror, nej hvor er jeg træt af dig.." - "Vi er ikke rigtig voksne - Vi er ikke rigtig børn.." osv.

Historien

Bølle BobFørst blev Bølle-Bob en stor plade succes med mere end en halv million solgte eksemplarer; siden blev sangene i
midten af halvfemserne overført til teatret og i 1998 blev en længe ventet filmatisering af Bølle-Bob udsendt på video og senere DVD. Flere CD'er med hitliste placeringer blev udsendt, en videoversion af Bølle-Bob Show kom senere med kæmpe-succes, og en hel speciel TV-version på 8 afsnit er blevet vist på TV. Frem til 2001 optrådte Bølle-Bob Show med koncerter over hele Danmark, hvor mere end en kvart million oplevede det populære show.I 2005 er en ny film set af 200.000 personer og en teater-udgave har i næsten 4 måneder turneret rundt i Danmark.


Holdet

Nu præsenterer 6 unge sangere og dansere i alderen 11 til 14 år (3 piger og 3 drenge) et nyt Bølle-Bob Show med alle de populære sange.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bølle Bob - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send