Søren Hjort

Musical Show

Pris Søren Hjort musical show kr. 8.500/12.000 1x40 min.

soeren-hjort-solist-musical-sanger-booking-01.jpg soeren-hjort-solist-musical-sanger-booking-01.jpg

Søren Hjort Kristensen præsenterer et forrygende "MUSICAL SHOW",

som giver Dem en fantastisk aften i musicalens verden.

Vi kender alle sammen melodierne. Vi nynner med, når vi hører dem. Vi kan ikke side stille, når omkvædene kommer. Det er ganske enkelt sangene fra alverdens musicals.

Det er et "musikalsk onemanshow", hvor Søren Hjort Kristensen vil nå at optræede med diverse kostumer som "The Phantom of The Opera", 6o'er flipper fra "Hair", rock'n roller fra "Grease", amerikansk soldat fra "Miss Saigon" med videre. Samtidig synger han de bedste sange fra de forskellige musicals.

Der er noget for enhver smag. Der er de stille smukke sange fra de klassiske musicals, og fuld fart på når Grease-medley'et fyres af, så sveden driver!

Det er underholdning på meget højt niveau - og det er også morsomt. Showet kædes sammen af små historier og sjove indfald, hvor Søren Hjort Kristensen forstår med sin mange års erfaring indenfor faget at gå i dialog med publikum, og få noget morsomt ud af det.

 

Sørens optræden kan også kombineres med orkesteret Cool Cats (klik her)Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søren Hjort - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send