Jonathan Løw foredrag om iværksætter og innovation

Jonathan Løw

Iværksætterguru

Iværksætterguruen Jonathan Løw holder interessante og spændende foredrag om innovation, iværksætteri, disruption og ledelse. Styrk din virksomhed eller organisation.

Iværksætterguru Jonathan Løw

Jonathan Løw booking via Lykke MusicJonathan Løw er en af Danmarks førende eksperter indenfor innovation, og lydhør ledelse. Jonathan er blevet udnævnt til “Top 100 Talent” af Berlingske, samt “Iværksætterguru” af Dagbladet Børsen.

Jonathan Løw holder foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, disruption og entreprenant tænkning. Foredragene henvender sig til ledere og medarbejdere indenfor det private virksomheder, samt offentlige organisationer.

Jonathan Løw er idealist med interesse for business. Jonathan har været med til at opstarte 4 virksomheder, skrevet 4 bøger og derudover interviewet over 100 af verdens førende ledere og innovatører. Ud fra dette vil der udkomme en bog i foråret 2018.

Tidligere arbejde
- Online chef hos Bog & idé.

- Marketingschef hos KaosPiloterne.

- Investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace.

- Modtaget e-handelsprisen med engodsag.dk.

Nuværende arbejde
- Foredragsholder.

- Rådgiver.

- Forfatter.

- I egen virksomhed “Listen Louder.

Foredrag med Jonathan Løw

Jonathan Løw Spændende og inspirerende foredragJonathan Løws foredrag kan tilpasses til kundens ønsker og ideer, så de passer til ethvert arrangement.

Iværksætteri
Sådan får du succes som iværksætter

Her er et foredrag som handler om at lykkes som iværksætter. Hvorfor ideer værdiløse, mens tilgangen og teamet er afgørende for fremtiden.

Få succes uden at knække nakken

Dette foredrag er en personlig fortælling om at være iværksætter. Det er en fortælling med både opture, såvel som stress og nedbrud, med personlige konsekvenser.

Kom på forsiderne i løbet af en uge

Evnen til god PR og personlig branding, er et afgørende element inden for iværksætteri. Dette foredrag komme i dybden om hvordan man bliver god til dette.

Innovation
Kickstart jeres innovation i 2019

Dette foredrag giver virksomheder og organisationer det nødvendige skub, til at få gjort ideer, til virkelighed. En ordentlig kickstart til innovationskultur og forretningsudvikling.

Få iværksætter blod ind i jeres virksomhed

Man kan roligt sige at fremtidens mest succesfulde virksomheder, er dem som er mest innovative. Her fortæller Jonathan Løw om hvordan, man som virksomhed, kan komme til at tænke lidt mere som iværksætter.

I har en strategi, men har i også kultur?

Mange organisationer og virksomheder har arbejdet med innovation, på et strategisk plan, men der er for få der har en kultur inden for det. Her fortæller Jonathan Løw om hvordan man kan gå fra strategi, til kultur.

Radikal innovation / Disruption
Disruption anno 2019

Disruption rummer et stort forretningspotentiale for virksomheder og organisationer, men det kræver at vi forstår at gøre det jordnær og handlingsorienteret.

Sådan arbejder i nært og visionært

Fremtidens vindere arbejder med det der kaldes et dual-growth mindset. Det er en måde at arbejde på hvor man både forbedrer de nære muligheder, samt tænker og agerer visionært.

Jonathan Løw innovation, ledelse og iværksætteriLedelse og kommunikation
Listen Louder

Fremtidens vindere er dem, der lytter højere. Her giver Jonathan Løw et skarpt og tankevækkende indblik i den filosofi, der ligger til grund for alt det som han laver, og tror på.

Ledelse ind i fremtiden

I dette foredrag vil Jonathan Løw få publikum til at lærer at skelne mellem bløde og hårde trends, og derved få en mulig forståelse for fremtiden.

Under overfladen

Kun 10% af et isbjerg er synligt, mens resten gemmer sig under overfladen. Dette kunne også gælde jeres potentiale som organisation.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jonathan Løw - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send