Søren Pilmark foredrag

Et fantastisk liv i rampelyset

Ring til Lykke Music og få et tilbud på Søren Pilmark foredrag

Her er booking af foredrag med Søren Pilmark

Søren Pilmark foredragsholder om et spændende liv på scenenSøren Pilmark er landets absolut ypperste skuespiller. Blandt landets anmelder er Søren Pilmark en af de mest roste scenekunstnere. Søren Pilmark behersker hele spektret fra de seriøse klassikere, til den tålmodige Bahnsen i TV-reklamerne for DSB og til det vilde i Ørkenens Sønner.

Mød for første gang Danmarks største og mest respekterede entertainer i et eksklusivt Q/A foredrag, hvor samtalen vil bevæge sig fra barndommen og familien til skuespillerskolen og Det Kongelige Teater, Oscar-nominerede kortfilm og meget meget mere……..

Søren Pilmark interviewes af forfatteren Kirsten Jacobsen, som også har skrevet biografien ”Søren Louis Pilmark”. Alternativt kan Jess Dorph fra TV2 være den eksklusive interviewer. Hele foredraget kan krydres med Søren Pilmarks musikalske underholdning.

Foredraget varer en times tid + det løse

Søren Pilmark er jo også en væsentlig bestanddel af den lumre loge Ørkenens Sønner

Søren Pilmark har også sit eget eksklusive show som solist.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søren Pilmark foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send