Turn on Tina

Så rocker Tina Turner igen

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Turn on Tina

turn-on-tina

En sommeraften i 1997 sad et par københavnske musikere og snakkede i telefon. Arbejdsmæssigt var begge inde i et dødvande, og snakken gik over i en gammel drøm om at lave det ultimative jamband. Et band som publikum ville elske at høre på, se på, danse og feste til.
- Men hvem skulle man kaste sig over"

Valget faldt på Tina Turner. - Legenden fra Brownsville, Tennessee, der gennem næsten 4 årtier har lyst op som én af rockmusikkens mest blændende stjerner. - Utallige koncerter og indiskutabelt den mest ekspressive sangstemme på den internationale rockscene.

Et grundhold af musikere blev sammensat, alle med dette ene til fælles: Kærligheden til den råt syngende og livligt sprællende Tina. - Nu skulle der "bare" findes en lokal "Tina Turner"!

En bekendt til Kim og Claus foreslog at man tjekkede en fyr ud, ved navn Peter Andersen - en fyr, der efter sigende var i stand til at imitere Tina Turner til noget nær perfektion. Med nogen skepsis aftalte man en øvesession med Peter, og de nye sammensvorne var mildest talt chokerede over, hvad de så og hørte. Peter sang sig ubesværet vej gennem Tina Turner klassikere i de originale tonelejer, og bevægede sig - og snakkede som - Tina Turner!
Peter Andersen var simpelthen Tina Turner's ultimative alter ego!

turn-on-tina

Tina Turner Jam var en realitet, og der blev arbejdet intenst og målrettet i øveren.
Peters moster gik i gang med at sy kjoler til sin nevø, Tina, og der blev skillinget sammen til et par "ret dyre" parykker. Én til den tidlige Tina Turner, og én til hende vi alle kender fra 90'erne.

Tina Turner Jam koncertdebuterede den 21. december 1997 på det etablerede spillested, Pumpehuset i København. Debuten blev et brag af en koncert, idet hele 600 TinaTurner glade mennesker dukkede op, og fyldte den gamle bygning.

Rygtet om det nye jamband med den uforlignelige herresopran, Peter Andersen i front, løb stærkt. De næste år bød på talrige klub- og festivalkoncerter, samt en række optrædender og interviews på Danmarks landsdækkende tv kanaler. Fanskaren voksede, og da Tina Turner Jam ved folketingsvalget i 1998 fra Landstingssalen på Christiansborg akkompagnerede valgresultatet, vankede der for første gang international pressebevågenhed .

turn-on-tina

I 2000 sluttede Tina Turner karrieren med en omfattende verdensturné. En turné der bragte hende til København, hvor 40.000 fans tog afsked med "Tina" i "Parken". Ved afterparty'et optrådte Tina Turner Jam naturligvis, og rygtet siger at verdensstjernen nikkede anerkendende, velvidende at hendes musik ville blive fremført med den største respekt og med den samme energi, som havde kendetegnet hendes koncerter verden over...

Tina Turner Jam´s foreløbige kulmination fandt sted på 2001-udgaven af Danmarks smukkeste og mest stemningsfulde festival i Skanderborg foran 8000 ellevilde fans. Denne udvikling indebærer et omfattende internationalt fremstød, ikke af et jamband, men af et fuldendt totalshow som fra årskiftet hedder TURN ON TINA, det navn og varemærke der skal videreføre myten om Tina Turner for Tina Turner fans overalt i verden.

Nok har Tina Turner sagt farvel. Men med Turn on Tina lever sangene og showet videre.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Turn on Tina - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send