Flemming Jensen Foredragsholder og skuespiller Flemming Jensen I ly af latter

Flemming Jensen Foredrag

Flemming Jensens morsomme foredrag

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Flemming Jensen Foredrag

Flemming Jensen som foredragsholder:

Flemming Jensen Foredragsholder og skuespillerUd over sit store engagement som skuespiller og konferencier, har Flemming Jensen (klik her) også - når tiden tillader det, mod på at underholde som foredragsholder. Han påstår at du som arrangør selv kan vælge mellem "et festligt show" eller "et kedeligt foredrag". Men lur mig, om ikke begge dele er festlige og indholdsrige med en personlighed som Flemming Jensen.

Spin, Spot og Spøg – Politik for hårdt prøvede

Foredrag med Flemming Jensen
Gassen er gået af ballonen – varm luft
Men derfor er der jo ingen grund til også at insistere på at være i dårligt humør.
Banker og finansverdenen søges reddet på same måde, som man desperat pumper en punkteret cykel, uden at lappe den først.
Med humoristens øjne ser Flemming Jensen sig rundt i dagens Danmark, der i så høj grad lægger vægt på spin
- præsentation frem for substans. Indpakningen er blevet vigtigere end gaven - livsstil vigtigere end liv.
Image og trends mere betydningsfulde end kvalitet – meningsmålinger bestemmer politikken - markedsføring er blevet dyrere end det produkt, der skal markedsføres - og demokrati betyder nu kun valgkamp.
Foredraget er tænkt som modgift.
For det er nu, vi må ty til at satse på naivitet, godtroenhed og letsindighed – latter og glæde. Hvis demokratiet skal reddes, kan det såmænd gerne ske med fis og ballade.
”Det er vigtigt, at man har is i maven! - Men nu skal man altså ikke vide ret meget om peristaltik for at indse, at hvis man har is i maven - så varer det ikke ret længe, før man bli’r kold i røven!”
Foredraget kan varieres mellem 45 min og 1 ½ time.

Flemming Jensen har i de senere år meldt sig ind i samfundsdebatten med romaner, noveller og klummer. Han har markeret sig med adskillige holdningsprægede forestillinger på Nørrebros Teater, Det Kongelige Teater, Folketeatret og Det Danske Teater på turné landet rundt.

”Folk, der elsker røde pølser og respekterer lovgivningen, burde forskånes for nogensinde at få at vide, hvordan disse ting bli’r til”

Med udgangspunkt i romanen JAKOB, der udkom i august 2010, fortæller Flemming Jensen om det grønlandske fangersamfund, han har levet og leet i.
Emnet er alvorligt, men det hele sker i en hvirvelvind af anekdoter, latter og munter fornøjelse ved vore forskelligheder.
Det er i basale samfund - hvor som helst på kloden - at vi finder kraften til at blive moderne mennesker - med os selv i behold. Her er Jensen helt på linje med den grønlandske ungdom af i dag.
En ungdom, som han ser som lyset for enden af tunnellen - også fordi den sætter morskab højt og endnu ikke har ladet humor blive til hån.

 

Nissebandens ”far” Flemming Jensen fortæller
GRØNLAND – det er her, det sner

Flemming Jensen Foredragsholder og skuespillerI 2011 genudsendte DR julekalenderen NISSEBANDEN I GRØNLAND for fjerde gang! Måske sker det efter pression fra en facebookgruppe på 30.857 stædige medlemmer, der længe har krævet den genudsendt? Eller også er det simpelthen Grønland, der brænder igennem hos os alle sammen.

Forfatteren/instruktøren – ja, såmænd også grødnissen Lunte – fortæller om Grønland med udgangspunkt i julekalender-trilogien om Nissebanden.

Hør om tilblivelsen, om nissernes univers og først og fremmest om det Grønland, der har været inspiration for det hele. Flemming Jensen boede engang nogle år i en lille grønlandsk fangerbygd inde i bunden af Uummannaq Isfjord. Siden er han gang på gang vendt tilbage – simpelthen fordi han ikke kan la’ vær’. Dette at ha’ levet som en del af den oprindelige grønlandsk/eskimoiske kultur har i stigende grad præget hans sind og tanke.

Lystighed er nøgleordet – i en tsunami af anekdoter fra den lille bygd højt mod nord. Og det er måske ikke så tosset at høre på erfaringerne fra et menneske, der har prøvet at blive modtaget med åbne arme i en for ham fremmed kultur – og netop derfor gjorde alt for at tilpasse sig. Grønland er leveringsdygtig i så meget. Alt det med naturen gi’r sig selv - det kan slå enhver omkuld. Og det gør det! Det er ikke engang sølle at nøjes med det – naturen er ubeskrivelig og enestående. Men der er mer’! Menneskene, hundene, måden at trække vejret på! Det fortæller Flemming Jensen om.

 

“Når man fryser indendørs i en snehytte i ødemarken, kan det skyldes, at det er udendørs, man er indendørs.”

        Hr. Mortensen, Grønland, den 18. december

”USA og Grønland minder meget om hinanden: Der er ret meget gang i den ude langs kysterne – Og inde i hele midten sker der ikke en dyt!”
Flemming Jensen, her og der, ofte

I ly af latter - Foredrag

Flemming Jensen I ly af latter foredragI ly af latter er et foredrag af Flemming Jensen som tager udgangspunkt i bogen med samme titel. I foredraget fortæller Flemming Jensen med sin varme og munter tone omkring sit liv og sin karriere. En fortælling om Flemming Jensens alvorlige liv, fyldt med latter. 

Flemming Jensen er kendt som forfatter, skuespiller,dramatiker, instruktør og foredragsholder. Han har været verdenen rundt og oplevet en masse, så der er masser af ting at fortælle om gennem dette foredrag. Og det er bestemt ikke en kedelig fornøjelse.

Flemming Jensen levere et foredrag som kan få publikum til at bryde ud i latter, samtidig kan Flemming Jensen også få publikum til at tænke.

Man siger at folk med mange erfaringer har mange kasketter, Flemming Jensen har en del forskellige og en enkelt nissehue. Et spændende og interessant foredrag som er fyldt med latter og munterhed. 


Kunderne siger om Flemming Jensen foredrag

Vi havde booket Flemming Jensen til arrangementet ”Spin, spot og spøg – politik for hårdt prøvede” og vi glædede os til mødet. Godt en uge før Flemmings besøg, indtraf angrebet på satire avisen ”Charlie Hebdo” i Paris og Flemming ville gerne om hans foredrag som følge heraf måtte ændres. Det blev bevilget og jeg tænkte med bange anelser, hvilken drejning arrangementet dermed kunne få – Helt unødvendigt skulle jeg erfare. Vi fik en aften som til fulde levede op til vore forventninger. Flemming er et menneske som med vid og humor kan få et budskab serveret på en måde så ingen føler sig stødt, er jeg ganske overbevist om. Vi fik grinet rigeligt og hvor er det skønt med humor, når det, som i Flemmings tilfælde, er serveret med indhold og på en særdeles begavet måde. Grin med, over og for hinanden! og dagligdagen glider trods alverdens forskelligheder lettere, og hvor har Flemming ret! – kan på det varmeste anbefales.

Med venlig hilsen
Hans Jørgen R. Kølle
Leder FOF Sjælland


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Flemming Jensen Foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send