Kandis Danmarks mest populære band

Kandis

Kandis er Danmarks populæreste danseorkester

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på
booking af musik og underholdning med Kandis 
Danmarks førende danseorkester

Kandis - så er du sikker

Kandis er ikke kun ’kendis’ men i hvert fald ubetinget Danmarks førende danseorkester.

30 år på toppen af dansemusikken og festen holder ikke her. Her er tale om højt humør, livsglæde og festen, som aldrig slutter.

Kandis november 2014:

KANDIS 16

Kandis med deres CD nr 16Danmarks populæreste danseband er igen CD aktuelle denne gang med et spritnyt og længe ventet album med helt nye sange og indspilninger, som har fået titlen KANDIS 16. Det nye album indeholder 14 nye sange i den gode KANDIS stil med gode gedigne pop sange, som alle er meget iørefaldende med gode hooklines og omkvæd med velskrevne tekster.
Produktionen er blevet til, mens KANDIS har haft mega travlt på landevejen med hundredvis af jobs i både ind og udland, da de i 2014 har kunnet fejre deres 25 års jubilæum.
Frontmanden i KANDIS Johnny Hansen fortæller, at bandet altid har ambition om at være aktuelle og trend sættende i deres del af brachen, hvor bandet for længe siden er blevet det absolut førende og bedst sælgende danske band med samlet plade og CD salg på langt over 1,5 million eksemplarer. ”Vi har været heldige og har haft en lang flot karriere”, fortæller Johnny Hansen, som også mener at succesen forpligter. ”Derfor skriver vi hele tiden nye sange og forsøger at spille vores musik på en måde så musikken og sangene får det touch,der rammer bredest og flest i den kæmpe store fan skare vi har. Samtidig skal der også være plads til lidt fornyelse. Vort budskab er klart, vi er rejsende i livsglæde og elsker at se glade mennesker når vi er ude og spille året rundt til de mange koncerter”, slutter Johnny Hansen, som håber at publikum tager godt imod den nye CD KANDIS 16.
Det musikalske budskab afspejler sig også i den nye CD fra KANDIS, som med 14 nye titler kommer hele vejen rundt med touch af tysk schlager, amerikansk country og dansk pop med kant og party stemning.

De 14 tracks:

1: Jeg Tænker På Dig 2: Ta´ Mig Tilbage Nu 3: Selfie 4: Ensom Igen 5: Mary Ann 6: Fanget Af Dig Igen 7: Mercurry Blues 8: Tænker Du Mon Lidt På Mig Endnu 9: Annabelle 10: Hvad Var Det Jeg Sa´ 11: Mine Tårer Er For Dig 12: Fuldt Ud 13: Hey Senrorita 14: Alt Med Dig

realise januar 2014:

Hæder til Kandis og Johnny Hansen

Kandis booking af musik og underholdningJubilæum og mere platin.
Det er festen uden ende. Foreløbig har den varet 25 år, og den ser ud til at fortsætte langt frem i tiden.

Johnny Hansen har netop fejret musikalsk sølvbryllup med Kandis – en milepæl, han aldrig havde turdet drømme om, da Danmarks nu populæreste danseorkester debuterede til enkebal på Hotel Phønix i Thisted 4. januar 1989.

Siden har Johnny Hansen og Kandis underholdt op mod fire millioner mennesker, solgt over 1,6 millioner album og har kørt 40 gange rundt om jorden for at spille op mod 200 koncerter om året. Selv om Kandis-kalenderen på flere end 30. år rummer 170-200 job om året, har Johnny Hansen valgt stadig at prioritere solokarrieren højt, som endnu et spændende kapitel i hans musikalske eventyr, og lige nu oplever han en efterspørgsel større end nogensinde. Det gælder både Kandis og Johnny Hansen selv. Som solist oplever han en støt stigende efterspørgsel – et spændende kapitel i hans musikalske karriere, han gerne vil udvikle.

Der har været meget at fejre for Johnny Hansen og Kandis i de seneste måneder. I januar blev jubilæet markeret med en reception, brunch og intimkoncert på Hotel Thinggaard i hjembyen Hurup i selskab med over 300 fans, inden han få uger senere rejste til Østrig for at overraske Hansi Hinterseer i den europæiske schlagerkonges egen hjemby Kitzbühel.

Guld og platin for jubilæumsshow

Med havde han og label manager Henrik Sørensen fra Sony Music en guld- og platinplade, der markerede et salg på 20.000 eksemplarer af Kandis´ 25 års jubilæumskoncert, hvor Hansi Hinterseer var blandt gæstesolisterne. Selv havde Johnny Hansen og Kandis fået overrakt hædersbevisningerne i forbindelse med jubilæumsreceptionen. Dermed rundede hans samling af guld- og platinudgivelser nummer 50.

Kandis Johnny Hansen jubilæum"Det var en fantastisk oplevelse af mødes med Hansi Hinterseer under mere uformelle former. Han var meget beæret og ydmyg over at have været med til at fejre vores jubilæum. Der var også tid til at se legendariske skiløjper i Kitzbühel, som også har været en stor del af Hansis karriere som skiløber," fortæller Johnny Hansen.
Jubilæet er også et af temaerne, da Johnny Hansen var gæst hos Michael Meyerheim i talkshowet på TV2 Charlie. Han fortalte desuden om sit bryllup med kæresten Gitte Mortensen og dele af mediernes omtale af et par kriminelle unge i den ældste datters omgangskreds.

Release 29 oktober, 2012

KANDIS 15

Så er Danmarks bedst sælgende partyband klar med en helt ny CD

På Kandis 15 er der 14 popsange i vanlig flot produceret Kandis-stil. Som på de seneste 3 albums er det et mix af traditionel Kandis-style a la populære Vikingarna og et antal sange med et touch af moderne country. Der ud over har bandet også haft stor succes med at indspille et par sange i moderne tysk schlager-sound. Denne gang er det blevet til en dansk version af DJ Ötzi ́s mega hit ”I Sing A Liad Für Dich” – som på dansk er blevet til ”Nu Falder Himlen Ned” og så en flot version af Tysklands store schlagerstar Jürgen Drews ́s megahit; ”Wenn die Wunderkerzen brennen” – som I Kandis ́ version hedder ”Når Jeg Tænder Lys I Mørket”. Uden tvivl 2 af CD ́ens største hits.

Kandis 15 indeholder også 12 helt nyskrevet sange inkl. ”Velkommen Til” – en sød hyldestsang til Johnny og Gittes nyfødte barn, Nicklas.

DANMARKS-PREMIERE: For første gang udkommer et Kandis album i 2 udgaver. Den helt normale Kandis 15 – som vi kender det fra alle tidligere udgivelser, samt en Kandis 15 ”de luxe” i flot digipack-box og med 2 ekstra nye Kandis-sange som bonustracks. Sidstnævnte bliver uden tvivl et tilløbsstykke for gruppens store fanskare.

Med over 220 jobs om året må man sige, at Kandis har tæt kontakt til sit publikum. ”Det har altid betydet meget for mig, at vi er i nær kontakt med vores fans og det publikum vi spiller for. Vi kommer altid i god tid ud på jobbet og tager os rigtig god tid til at tale med folk både før og efter koncerterne” siger Johnny Hansen, der i januar 2014 kan fejre 25 års jubilæum med Kandis.

Kalenderen for 2013 er allerede fyldt godt op – så ud over at spille koncerter i hele Danmark, skal Kandis spille til koncerter på Færøerne og i Sverige ligesom det bliver til nye koncerter i Østrig og Tyskland senere i 2013. Så de 4 superpopulære Kandis drenge er altid på farten.

Glæd dig til et gensyn fra Kandis – og ligeledes til et genhør med mange af de nye sange på Kandis 15, som indeholder følgende tracks : 1. Når jeg tænder lys i mørket – 2. Dine røde sko – 3. Tak og hej – 4. Hvordan går det med dig? – 5. San Antonio Baby – 6. Kærlighed gør blind – 7. Som sendt fra himlen – 8. Grineren – 9. Velkommen her – 10. Drik aldrig vandet – 11. Home sweet home – 12. Da en mand var en mand – 13. Lykken efter lukketid – 14. Nu falder himlen ned. 

Video med Kadis:

KANDIS er:

  • Johnny Hansen - sang, guitar
  • Jens Erik Jensen - keyboard
  • Jørgen Hein - bas 
  • Frank Thøgersen – trommer

Efter 30 år i dansk musikliv, ikke mindst som frontfigur I Danmarks populæreste band Kandis, har Johnny Hansen nu indspillet sin egen personlig udgave af nogle af de største internationale hits, der har betydet mest for ham igennem alle årene.

Johnny og Kandis kunne i januar fejre 30 års jubilæum. Et fantastisk eventyr, der bare har overgået sig selv år efter år. Her har det været tid til et tilbageblik og en tur ned af Memory Lane, med de sange der betyder mest for Johnny Hansen personligt. Hør hans personlige fortolkninger af hits som: MOODY BLUE, YOU NEVER CAN TELL, LOVE YOU MORE THAN I CAN SAY, JUST WANNA DANCE WITH YOU, STAND BY ME, FROM A JACK TO A KING, BROWN EYED GIRL, WORDS, AINT NO PLEASING YOU, THE ACTOR, DON´T FORGET TO REMEMBER ME, YOU GOT A  FRIEND, SUSPECIOUS MIND

Johnny solo:

Johnny kan - når der er hul i Kandis Kalenderen - bookes til solistoptræden, eller sammen med sin far Bjørn. Så hedder de Far & Søn

Et forrygende jubilæumsår sluttede som det begyndte for Johnny Hansen med masser af travlhed. Han er aktuel med et nyt Kandis-album, har en tætpakket koncertkalender med Danmarks mest populære danseband og har et stadig stigende antal job som solist. Alene i år har Johnny Hansen suppleret Kandis-aktiviteterne med flere end 30 solist-optrædener.
»Det har været et fantastisk år, som jeg aldrig havde turdet drømme om, men det er rigtig dejligt, at der stadig er stor interesse for de sange og den musik, som vi laver i Kandis og som jeg selv arbejder med,« siger Johnny Hansen.
Som solist oplever Johnny Hansen også en støt stigende efterspørgsel – et spændende kapitel i hans musikalske liv, han fortsat gerne vil udvikle.
Johnny Hansen udgav  i 2015 endnu et soloalbum ”My favorite Country Songs”, der som titlen siger, er inspireret af hans glæde ved countrymusikken.


Historien om Kandis:

Kandis historien om orkestret med den populære musikFesten startede på Hotel Phønix i Thisted i 1989, hvor de festlige musikere spillede til enkeballet. 20 år efter er Kandis så på jubilæumsshow, udsender CD ’Kandis Live 2’ hvor Johnny Hansen bl.a. synger duet med Johnny Logan. Jo der er virkelig sket noget siden enkeballet på Hotel Phønix. En scene som Bjørn & Okay havde stået på mere end 1200 gange til de legendariske baller. Et sceneskift der i øvrigt blev omtalt som den største nyskabelse på hotellet, siden man fik rindende vand på værelserne.

Kandis har nu spillet for mere end tre millioner mennesker. De har solgt mere end 1,5 millioner album og orkester bussen har kørt en distance lig med 30 gange rundt om jorden. Kandis er og bliver efterspurgte for at spille til festivaler, dansegallaer, i haller, på kroer og markedspladser.

Johnny Hansen vidste lige fra starten, hvad han ville med Kandis. ”Vi har arbejdet hårdt, men meget har også flasket sig for os med dansktoppens genopståen og samtidig perioden med de mange lokalradioer, der var rigtig flittige til at spille netop vores musik. Vi ville mere end blot have musikken som vores hobby. Det skulle være vores faste job. Jeg har altid haft musikken tæt inde på kroppen og var ikke været i tvivl om, at jeg også ville gøre den til min levevej." Johnny Hansen, Jens Erik Jensen og Jørgen Hein har været med fra Kandis’ første optræden.

Johnny havde set, hvordan faderen Bjørn som stifter af orkestret Bjørn & Okay, havde gjort musikken til sin levevej. Bjørn & Okay skabte hit efter hit og turneret landet rundt med over 200 job om året. Det var oplagt at kopiere. Da Johnny var 23 år, havde han et klart billede af, hvordan Kandis kunne opnå samme store popularitet, som faderens Bjørn & Okay – uden at Kandis faldt i de mange fælder, et hektisk musiker-liv også rummer. Bjørn Hansen havde undgået disse ved at drive Bjørn & Okay som et professionelt foretagende.

Johnny var klar til at gå på scenen med Kandis. Et navn han fandt efter et tøjmærke, som hans mor forhandlede i deres tøjbutik i byen. Deres scenetøj skulle dog være skræddersyet. Johnny ville ikke risikere, at Kandis var klædt i samme model skjorte eller jakker som publikum på dansegulvet. Kandis skulle være noget særligt, og det ville orkestret udstråle i alle sammenhænge. Således udstyret, var Johnny ikke i tvivl om kursen, rollefordeling og påklædning i Kandis, og mest af alt valg af musikken.

Så var det bare med at få nogle jobs i kalenderen. Johnny mente at et lille honorar ville være en investering i fremtiden, og resultatet udeblev heller ikke. Allerede i Kandis 2. leveår spillede de 112 jobs. Kandis havde Bjørn & Okay som deres forbillede, men vidste ikke hvor langt de kunne komme. Det var ikke let i starten. Et lavt honorar og næsten intet udstyr. De troede faktisk, at de spillede på lånt tid og at hele kulturen med halballer mv. snart ville uddø. På deres første job fik de 4.500,- i honorar, og med udgifter til bil og lånte instrumenter, var der ikke meget tilbage efter et arrangement. Johnny holdt stædig ved. Kandis skulle gøre deres erfaringer. Hellere et lavt honorar og få kontakten med publikum. Kandis vidste at de ikke blev verdensmestre, ved at sidde hjemme i sofaen og kigge TV.

Pludselig tog udviklingen da også fart. Snart fik Kandis sin første pladekontrakt. Det egentlige gennembrud kom i 1993 med sangen "En lille ring af guld". Tingene voksede naturligt. Større budget, større pladeselskab og større pladesalg. Kandis har utrætteligt sat nye mål og udviklet musikken. Altid med små skridt for ikke at gå på kompromis med deres musikalske kompetence, eller risiko for at tabe deres publikum. Kandis har i dag en stor og stigende trofast fanskare. Nu er der også fuld gang i kalenderen som med op til 200 arrangementer i en turné, får den til at virke uendeligt. Kandis er i dag – om muligt, mere populær end nogensinde.

Kandis laver 7 timers underholdning med deres sit partykoncept, som hver weekend – uge efter uge, til stadighed fylder idrætshaller, kroer og spillesteder med et altid dansende og feststemt publikum.  Kandis finder at de mange live jobs er hele deres fundament. Denne del af deres musikalske liv, er der ingen planer om at trappe ned på. De 4 musikere har det rigtig godt sammen, og er enige om, at så længe det er sjovt og publikum trofast følger med, ja så bliver Kandis ved.

Kandis booking af musik og underholdningEn af konsekvenserne ved at have landets største fanklub med 3000 medlemmer og det store trofaste publikum, er at Kandis kommer og spiller de samme steder år efter år. Mange idrætshaller har de spillet i 10-15 gange i træk. På Vildsundmarked optræder de nu for {{{numYears_1989}}}. år i træk.

Kandis turnerer året rundt hovedsageligt i Danmark ved masser af traditionsrige hal arrangementer, by og havnefester, på kroer og hoteller, hvor Kandis gang på gang spiller for totalt udsolgte huse. Publikum er ganske enkelt ellevilde med de 4 dygtige musikere. Herudover spiller Kandis ved udvalgte koncerter i både Norge og Sverige. Her spiller de ofte som et af hovednavnene ved store Danse gallaer i vinterhalvåret og efteråret og Dansebands Festivals om sommeren for et tusindtalt stort publikum.

Glæd dig til at møde Danmarks populæreste orkester KANDIS.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kandis - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Kandis

Klik på foto og download pressefoto i fuld størrelse.

Kandis foto til download