Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kandis - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Kandis

Kandis er Danmarks populæreste danseorkester

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på

booking af musik og underholdning med Kandis

Booking af Kandis: Tlf. 9712 7811 eller mail

Kandis

Kandis booking af musik og underholdning Kandis booking af musik og underholdning Kandis booking af musik og underholdning

Her er booking af musik og underholdning med Kandis

Kandis booking af musik og underholdningKandis er ikke kun ’kendis’ men i hvert fald ubetinget Danmarks førende danseorkester.

25 år på toppen af dansemusikken og festen holder ikke her. Her er tale om højt humør, livsglæde og festen, som aldrig slutter.

realise januar 2014:

Jubilæum og mere platin-hæder til Kandis og Johnny Hansen

Det er festen uden ende. Foreløbig har den varet 25 år, og den ser ud til at fortsætte langt frem i tiden.

Johnny Hansen har netop fejret musikalsk sølvbryllup med Kandis – en milepæl, han aldrig havde turdet drømme om, da Danmarks nu populæreste danseorkester debuterede til enkebal på Hotel Phønix i Thisted 4. januar 1989.

Siden har Johnny Hansen og Kandis underholdt op mod fire millioner mennesker, solgt over 1,6 millioner album og har kørt 40 gange rundt om jorden for at spille op mod 200 koncerter om året. Selv om Kandis-kalenderen på flere end 25. år rummer 170-200 job om året, har Johnny Hansen valgt stadig at prioritere solokarrieren højt, som endnu et spændende kapitel i hans musikalske eventyr, og lige nu oplever han en efterspørgsel større end nogensinde. Det gælder både Kandis og Johnny Hansen selv. Som solist oplever han en støt stigende efterspørgsel – et spændende kapitel i hans musikalske karriere, han gerne vil udvikle.

Der har været meget at fejre for Johnny Hansen og Kandis i de seneste måneder. I januar blev jubilæet markeret med en reception, brunch og intimkoncert på Hotel Thinggaard i hjembyen Hurup i selskab med over 300 fans, inden han få uger senere rejste til Østrig for at overraske Hansi Hinterseer i den europæiske schlagerkonges egen hjemby Kitzbühel.

Guld og platin for jubilæumsshow

Med havde han og label manager Henrik Sørensen fra Sony Music en guld- og platinplade, der markerede et salg på 20.000 eksemplarer af Kandis´ 25 års jubilæumskoncert, hvor Hansi Hinterseer var blandt gæstesolisterne. Selv havde Johnny Hansen og Kandis fået overrakt hædersbevisningerne i forbindelse med jubilæumsreceptionen. Dermed rundede hans samling af guld- og platinudgivelser nummer 50.

Kandis Johnny Hansen jubilæum

»Det var en fantastisk oplevelse af mødes med Hansi Hinterseer under mere uformelle former. Han var meget beæret og ydmyg over at have været med til at fejre vores jubilæum. Der var også tid til at se legendariske skiløjper i Kitzbühel, som også har været en stor del af Hansis karriere som skiløber,« fortæller Johnny Hansen.
Jubilæet er også et af temaerne, da Johnny Hansen var gæst hos Michael Meyerheim i talkshowet på TV2 Charlie. Han fortalte desuden om sit bryllup med kæresten Gitte Mortensen og dele af mediernes omtale af et par kriminelle unge i den ældste datters omgangskreds.

Release 29 oktober, 2012

Så er Danmarks bedst sælgende partyband klar med en helt ny CD: ”KANDIS 15”.

På Kandis 15 er der 14 popsange i vanlig flot produceret Kandis-stil. Som på de seneste 3 albums er det et mix af traditionel Kandis-style a la populære Vikingarna og et antal sange med et touch af moderne country. Der ud over har bandet også haft stor succes med at indspille et par sange i moderne tysk schlager-sound. Denne gang er det blevet til en dansk version af DJ Ötzi ́s mega hit ”I Sing A Liad Für Dich” – som på dansk er blevet til ”Nu Falder Himlen Ned” og så en flot version af Tysklands store schlagerstar Jürgen Drews ́s megahit; ”Wenn die Wunderkerzen brennen” – som I Kandis ́ version hedder ”Når Jeg Tænder Lys I Mørket”. Uden tvivl 2 af CD ́ens største hits.

Kandis 15 indeholder også 12 helt nyskrevet sange inkl. ”Velkommen Til” – en sød hyldestsang til Johnny og Gittes nyfødte barn, Nicklas.

DANMARKS-PREMIERE: For første gang udkommer et Kandis album i 2 udgaver. Den helt normale Kandis 15 – som vi kender det fra alle tidligere udgivelser, samt en Kandis 15 ”de luxe” i flot digipack-box og med 2 ekstra nye Kandis-sange som bonustracks. Sidstnævnte bliver uden tvivl et tilløbsstykke for gruppens store fanskare.

Med over 220 jobs om året må man sige, at Kandis har tæt kontakt til sit publikum. ”Det har altid betydet meget for mig, at vi er i nær kontakt med vores fans og det publikum vi spiller for. Vi kommer altid i god tid ud på jobbet og tager os rigtig god tid til at tale med folk både før og efter koncerterne” siger Johnny Hansen, der i januar 2014 kan fejre 25 års jubilæum med Kandis.

Kalenderen for 2013 er allerede fyldt godt op – så ud over at spille koncerter i hele Danmark, skal Kandis spille til koncerter på Færøerne og i Sverige ligesom det bliver til nye koncerter i Østrig og Tyskland senere i 2013. Så de 4 superpopulære Kandis drenge er altid på farten.

Glæd dig til et gensyn fra Kandis – og ligeledes til et genhør med mange af de nye sange på Kandis 15, som indeholder følgende tracks : 1. Når jeg tænder lys i mørket – 2. Dine røde sko – 3. Tak og hej – 4. Hvordan går det med dig? – 5. San Antonio Baby – 6. Kærlighed gør blind – 7. Som sendt fra himlen – 8. Grineren – 9. Velkommen her – 10. Drik aldrig vandet – 11. Home sweet home – 12. Da en mand var en mand – 13. Lykken efter lukketid – 14. Nu falder himlen ned.

Historien om Kandis:

Kandis booking af musik og underholdningFesten startede på Hotel Phønix i Thisted i 1989, hvor de festlige musikere spillede til enkeballet. 20 år efter er Kandis så på jubilæumsshow, udsender CD ’Kandis Live 2’ hvor Johnny Hansen bl.a. synger duet med Johnny Logan. Jo der er virkelig sket noget siden enkeballet på Hotel Phønix. En scene som Bjørn & Okay havde stået på mere end 1200 gange til de legendariske baller. Et sceneskift der i øvrigt blev omtalt som den største nyskabelse på hotellet, siden man fik rindende vand på værelserne.

Kandis har nu spillet for mere end tre millioner mennesker. De har solgt mere end 1,5 millioner album og orkester bussen har kørt en distance lig med 30 gange rundt om jorden. Kandis er og bliver efterspurgte for at spille til festivaler, dansegallaer, i haller, på kroer og markedspladser.

Johnny Hansen vidste lige fra starten, hvad han ville med Kandis. ”Vi har arbejdet hårdt, men meget har også flasket sig for os med dansktoppens genopståen og samtidig perioden med de mange lokalradioer, der var rigtig flittige til at spille netop vores musik. Vi ville mere end blot have musikken som vores hobby. Det skulle være vores faste job. Jeg har altid haft musikken tæt inde på kroppen og var ikke været i tvivl om, at jeg også ville gøre den til min levevej." Johnny Hansen, Jens Erik Jensen og Jørgen Hein har været med fra Kandis’ første optræden.

Johnny havde set, hvordan faderen Bjørn som stifter af orkestret Bjørn & Okay, havde gjort musikken til sin levevej. Bjørn & Okay skabte hit efter hit og turneret landet rundt med over 200 job om året. Det var oplagt at kopiere. Da Johnny var 23 år, havde han et klart billede af, hvordan Kandis kunne opnå samme store popularitet, som faderens Bjørn & Okay – uden at Kandis faldt i de mange fælder, et hektisk musiker-liv også rummer. Bjørn Hansen havde undgået disse ved at drive Bjørn & Okay som et professionelt foretagende.

Johnny var klar til at gå på scenen med Kandis. Et navn han fandt efter et tøjmærke, som hans mor forhandlede i deres tøjbutik i byen. Deres scenetøj skulle dog være skræddersyet. Johnny ville ikke risikere, at Kandis var klædt i samme model skjorte eller jakker som publikum på dansegulvet. Kandis skulle være noget særligt, og det ville orkestret udstråle i alle sammenhænge. Således udstyret, var Johnny ikke i tvivl om kursen, rollefordeling og påklædning i Kandis, og mest af alt valg af musikken.

Så var det bare med at få nogle jobs i kalenderen. Johnny mente at et lille honorar ville være en investering i fremtiden, og resultatet udeblev heller ikke. Allerede i Kandis 2. leveår spillede de 112 jobs. Kandis havde Bjørn & Okay som deres forbillede, men vidste ikke hvor langt de kunne komme. Det var ikke let i starten. Et lavt honorar og næsten intet udstyr. De troede faktisk, at de spillede på lånt tid og at hele kulturen med halballer mv. snart ville uddø. På deres første job fik de 4.500,- i honorar, og med udgifter til bil og lånte instrumenter, var der ikke meget tilbage efter et arrangement. Johnny holdt stædig ved. Kandis skulle gøre deres erfaringer. Hellere et lavt honorar og få kontakten med publikum. Kandis vidste at de ikke blev verdensmestre, ved at sidde hjemme i sofaen og kigge TV.

Pludselig tog udviklingen da også fart. Snart fik Kandis sin første pladekontrakt. Det egentlige gennembrud kom i 1993 med sangen "En lille ring af guld". Tingene voksede naturligt. Større budget, større pladeselskab og større pladesalg. Kandis har utrætteligt sat nye mål og udviklet musikken. Altid med små skridt for ikke at gå på kompromis med deres musikalske kompetence, eller risiko for at tabe deres publikum. Kandis har i dag en stor og stigende trofast fanskare. Nu er der også fuld gang i kalenderen som med op til 200 arrangementer i en turné, får den til at virke uendeligt. Kandis er i dag – om muligt, mere populær end nogensinde.

Kandis laver 7 timers underholdning med deres sit partykoncept, som hver weekend – uge efter uge, til stadighed fylder idrætshaller, kroer og spillesteder med et altid dansende og feststemt publikum.  Kandis finder at de mange live jobs er hele deres fundament. Denne del af deres musikalske liv, er der ingen planer om at trappe ned på. De 4 musikere har det rigtig godt sammen, og er enige om, at så længe det er sjovt og publikum trofast følger med, ja så bliver Kandis ved.Kandis booking af musik og underholdning

En af konsekvenserne ved at have landets største fanklub med 3000 medlemmer og det store trofaste publikum, er at Kandis kommer og spiller de samme steder år efter år. Mange idrætshaller har de spillet i 10-15 gange i træk. På Vildsundmarked optræder de nu for 25. år i træk.

Kandis turnerer året rundt hovedsageligt i Danmark ved masser af traditionsrige hal arrangementer, by og havnefester, på kroer og hoteller, hvor Kandis gang på gang spiller for totalt udsolgte huse. Publikum er ganske enkelt ellevilde med de 4 dygtige musikere. Herudover spiller Kandis ved udvalgte koncerter i både Norge og Sverige. Her spiller de ofte som et af hovednavnene ved store Danse gallaer i vinterhalvåret og efteråret og Dansebands Festivals om sommeren for et tusindtalt stort publikum.

Glæd dig til at møde Danmarks populæreste orkester KANDIS.

 

 

Video med Kadis:

KANDIS er:
Johnny Hansen Guitar og sang
Jens Erik Jensen Keyboard og sang
Jørgen Hein Bas og sang
Michael Krätz Trommer og sang

Johnny Hansen Kandis booking af musik og underholdning

Johnny Hansen laver soloplade:

“NUMMER 1 PÅ SALGSLISTEN UGE 20” JOHNNY HANSEN “SONGS FROM MY HEART”  

Efter 25 år i dansk musikliv, ikke mindst som frontfigur I Danmarks populæreste band Kandis, har Johnny Hansen nu indspillet sin egen personlig udgave af nogle af de største internationale hits, der har betydet mest for ham igennem alle årene.

”Det har været sjovt, at skulle udvælge disse sange, og minde min egen måde at fortolke dem på. Det er virkelig sange jeg elsker, og har hjertet med i. Jeg har fået en musikalsk inspiration fra mange vinkler, som gør at jeg spænder rigtig bredt, og som har formet mig som musiker og den  person jeg er i dag. Det er også et udslag af, hvor vi er i dag med Kandis rent stil og genrer . De sange jeg har indspillet på dette album, er en stor del af grundstammen i min musikalske vugge ” siger Johnny Hansen, der netop nu er på turne på Færøerne med Kandis.

Johnny og Kandis kunne i januar fejre 25 års jubilæum. Et fantastisk eventyr, der bare har overgået sig selv år efter år. Her har det været tid til et tilbageblik og en tur ned af Memory Lane, med de sange der betyder mest for Johnny Hansen personligt. Hør hans personlige fortokninger af hits som: MOODY BLUE, YOU NEVER CAN TELL, LOVE YOU MORE THAN I CAN SAY, JUST WANNA DANCE WITH YOU, STAND BY ME, FROM A JACK TO A KING, BROWN EYED GIRL, WORDS, AINT NO PLEASING YOU, THE ACTOR, DON´T FORGET TO REMEMBER ME, YOU GOT A  FRIEND, SUSPECIOUS MIND

Johnny kan - når der er hul i Kandis Kalenderen - bookes til solistoptræden, eller sammen med sin far Bjørn. Så hedder de Far & Søn

 

Lykke Music & event Slagelsegade 8,
7400 Herning
Tlf. 9712 7811
[email protected]